עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jcs,

אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???

2. זה בעצם שרשור כפול למה שפרסמתי כבר ב"כללי" אבל לדעתי פה זה המקום היותר "טבעי" בשבילו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;msg=4507652 אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל ל…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם החיבור של הסאב למגבר חיברתי כמה פעמים לרסיבר ובדקתי במחשב הפעלתי אותו גם דרך הרסיבר הגברתי אותו עד הסוף בווליום של הסאב ועדיין אין תגובה בכלל שמחברים את הסאב לdvd הוא עובד אולי צריך כבל מסויים משהו?? בבקשה עזרה דחוף! זה השם והדגם של הרסיבר והסאב: רסיבר: jvc rx-5022v סאב: tonsil zgm-60-25a זה סאב עם הגברה תודה מראש לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן אני משתמש במשך כשנה כבר בJBL REFERENCE 220 ומאושר עד הגג לאחרונה הוא החל לעשות בעיות, אז אני אקנה חדשות. שאלתי היא האם לקנות את אותו המוצר או שמה יש דגמים חדשים שצריך לבדוק.מעוניין בחנות באזור השרון וחשוב שהבאסים יהיו מודגשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 18:44:58 מצטער על ההקפצה אבל אני צריך לסגור את זה עוד היום...

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  7. שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by maxim22,

ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by miim17,

אני מנסה לבנות HTPC פשוט מ פנטיום 3 800 מגה הרץ עם 512 ראם. כרטיס מסך MX4000. מקבל וידאו מפוקסל (אבל רץ חלק) ברזולוציה של 600X800. התקנתי DIRECTX8.1 ו KLITE. מה אני עושה לא נכון ? או שאנחנו מדברים כאן על מגבלות חומרה/מערכת הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. הי יש לי קדם מגבר + מגבר של דנון. בני 20 שנה אבל מצויינים וחזקים. אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד כדי לראות (לשמוע) סרטים, אבל הכניסות הן אנלוגיות בלבד. מחשב של העבודה כך שאני לא יכול לעשות בו שינויים ויש לו יציאות VGA, display port ויציאה לאזניות. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, מחפש לקנות אזניות קשת לשמיעת מוזיקה, נורא חשוב לי שיהיו מבודדות רעש, נוחות על הראש למשך זמן ממושך. התקציב שלי עומד על 1000-1500 שקלים. מעדיף לקנות בארץ באזור הצפון ואם יש אפשרות להאזין להן לפני הקניה זה יהיה עדיף. בתודה מראש, תומר

13. טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by xMenta,

אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aeea,

יש 6 יציאות/כניסות ואני ממש לא מבין בתחום כרטיסי הקול. מישהו יכול לעשות לי סדר או לתת לי לינק לאיזה מאמר שעוסק בנושא?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום אני קצת יודע על הבדלי אכות השמע לכן רציתי שתעזרו לי ותגידו לי מה ההבדל בין ארבעת אלו מונו סטריאו דואל צ'אנל סראונד תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. Started by omri_ro,

מה אתם חושבים, זה מספיק טוב (לניגון סרטים 720P)? למשל עם לוח GA-H55M-USB3 ומעבד 530, האם ניתן לסמוך על המעבד הגרפי שמוטמע בדברים האלה? כמו כן המחשב יהיה מחובר למחשב אחר (בחיבור חוטי) כשבשניהם כרטיסי רשת 1Gbit. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הישנה שאגב עובדת כמו סוס על סטרואידים(איזה AMD בסוקט 754 !)

19. אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. Started by amarn,

היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. Started by DieWithHonor,

אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by deso,

רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. Started by who_Cares,

איזו עדיפה? אם תצליחו לשכנע אותי אולי אני אשקיע במערכת יותר איכותית (ATP3), אבל בינתיים אני צריך להחליט מי משניהם יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.