עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי היום קרטיס ZV:M חדש דנדש, לפני חצי שעה שצפיתי בתמונות המכשיר הפסיק להגיב פשוט !, כאילו יש קליק כזה שאני לוחץ על המקשים אבל שום דבר לא משתנה חוץ מזה שנדלק האור . מה אפשר לעשות? למכשיר יש בטריה מלאה ואין לי כוח לחכות שהיא תיגמר . בנוסף לכך, אני חושב שבחנות הביאו לי נגן לא חדש מכוון שכבר הייתה לו חצי בטריה והאריזה לא הייתה סגורה לגמרי אז מה עושים ? יש איזה צירוף של מקשים אשר מאתחל את המכשיר ?? ואיך יכול להיות שנגן חדש נהרס בפחות מ 12 שעות ???

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by SpEcToR,

כמו במחשב? או 65K?

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by [NOS],

אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by soulsis,

שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג. יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5. אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה. בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות, אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by zniibidl,

הרמקולים: TAC DM-747 [הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות] הרסיבר: שרווד [לא זוכר דגם מדויק] הבעיה: ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -] אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים - איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?

• 4 תגובות
    • 10.1k צפיות
  9. Started by mikamar2,

אני רוצה לחבר אותו כבר הרבה זמן לטלוויזיה , כיום שאני מדליק אותו הוא מחובר לטלווויזיה אבל אין לי שליטה על הווליום , כלומר יש ווליום מסויים שהוא היחיד שאפשר לשמוע אליו גם אם מגביהים וגם אם מנמיכים. הטכנאי של ייס שהיה אצלי אמר לי לקנות כבל RCI והשאיר לי חיבור בשבילו בממיר , חיברתי אותו לממיר אבל אני לא יודע לאן לחבר ברסיבר. ניסיתי לחבר ל-VCR ול-TV/DBS אבל עדיין אין לי שליטה על הווליום. יש אפשרות לחבר גם את הסאב לטלוויזיה? הנה תמונות של המערכת והסאב אם זה עוזר: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&alid=92371 תודה גדולה מראש! מיקי!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShahafH,

ראיתי שהמחירים ממש נמוכים כרגע בשוק וחשבתי לי לקנות MP3 חדש כי הקודם התקלקל אחרי שנה. אני צריך שהאיכות תיהיה יחסית טובה,רדיו FM מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות. תקציב של 300-350 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  15. קיבלתי את הOM50 VC שלי אתמול (מצוינות). עיצבן אותי שהגומי והספוג שלהם היו מוחבאים בין שני חתיכוחת קרטון סגורות שהיו מחוברות לקופסא מפלסטיק של האריזה ( ), לקח לי חצי יום לדעת שהם שם. הרכבתי את הספוגים על האוזניה- גם תהליך לא קל שדורש מיומנות של תופרת בת 60, וידים של ילדה בת 12. עכשיו אני לא מבין מה לעשות עם שני החתיכות גומיי שנמצאות גם באריזה, הם באות לפני או אחרי הספוגים?, מה הם עושים? ואיך לשים אותם (על הספוג\מתחת)? אפילו לצייר הוראות לא יכלו... גרמנים נאצים! הכל הם עושים קשה (מותר לי אני רבע גרמני )

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by shovel_xxx,

יש לי תקציב של עד ל 400 ש"ח מצאתי בינתיים את הקמרולים האלא - Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=9066 JBL - http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM לאיזה מביניהם יש איכות טובה יותר?? אם יש לכם הצעות אחרות תביאו לי בבקשה.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by ido-nava,

ורציתי להפוך אותו למין "מכונת מולטימדיה" עי כך: יש לי המון סרטים במחשב ... אז רציתי לשאול האם אי יוכל להעביר אותם לאיפוד (באיכות מקסימלית וברזולוציה גבוהה) ולראות אותם בטלוויזיה ... אך לא ברזולוציית האיפוד ישלי פלזמה LG PX4V ורסיבר JVC אז ככה שאני יוכל לחבר לסראונד ושטויות ... עכשיו אילו דברים אני אצתרך לקנות ? (כבלים וכד') ואילו תוכנות אצתרך להשתמש ? תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by mz237,

אתה ממליצים או לא? ומה המחיר הכי זול שראיתם אותו?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by Pro modder,

היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by IAF.ofek,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  24. הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים