עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי שלשום את האייפוד נאנו שלי. יאי. בעצם לא יאי. את המסכת תלאות שעברתי עם הנגן העדיין הזה אני אפילו לא אנסה לכתוב פה, כי אתם תרדמו באמצע. אני אנסה בקיצור, חיברתי את האייפוד למחשב דרך ה-USB (האייטונס, ה- iPod Updater 2006-03-23, ו-QuickTime היו מותקנים. האחרון לא כל-כך רלוונטי לאייפוד), האייפוד מסתנכרן טוב עם האייטונס והמחשב. "אוקיי" אמרתי לעצמי "בוא נעדכן עם ה-Firmware האחרון", וכך עשיתי. כנראה שיש bug בעדכון הזה (לנאנו, לא יודע בקשר לנגנים האחרים של APPLE), ובמקום לעזור, העדכון הורס. אחרי העדכון המחשב והאייטונס לא זיהו את הנאנו. ניסיתי כמעט הכל אחרי העדכון (את כל המדריכים באתרים של APPLE, וידע מחשבים). לא הצליח. נכנסתי לפורומים ב-APPLE, לפורום של הנאנו. מסתבר …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by GbeTech,

היי אני רוצה לקנות נגן mp3. ואני יודע שה iRiver וה iPod הם המובילים בתחום. בעקרון יש לי נגן 256MB, הוא פשוט התקלקל. יש לי בקושי 200MB שירים, אבל אני רוצה קצת יותר נפח ליתר-בטחון. אני חושב שג'יגה אחד יספיק לי ביותר... בעקרון מה יותר טוב (מבחינת איכות קול, נוחות, משקל וכל אלה לעומת מחיר)? iPod 1GB - 800NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=385046 iPod 2GB - 956NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=369939 האם שווה לי בכלל 2GB? או אלה: iRiver 5GB - 1170NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=40046 iRiver 6GB - 1140NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&amp…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by fibrook,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג APACHE ACS-300 קניתי כרטיס קול PCI--> M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 מה הצעדים הנכונים לבצע על מנת שאסיר לחלוטין את כרטיס הקול הישן ואתקין את כרטיס הקול החדש? (חומרה+תוכנה) אני מאמין שיש לי גם כרטיס קול מובנה על לוח האם. איך אני בודק אם באמת ישנו? האם מומלץ להסיר גם אותו (הכוונה יותר לעשות לו DISABLE) ? איך עושים זאת? אינני רוצה שום "התנגשויות" עם כרטיס אודיו החדש שלי. קניתי כרטיס אודיו איכותי - ואני מעוניין לזרוק את כל הזבל החוצה. (כרטיסי הקול למיניהם...) השימושים העיקריים שלי הם ליצירת מוזיקה ב REASON ו- CUBASE. מפרט: PC WIN XP PRO SP2 512 RAM עצות\טיפים\בעד\נגד\דברי חוכמה יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by pit18,

הסתכלתי כבר כ 10 עמודים אחורה ועדדין אני מבולבל ... אני רוצה לקנות נגן שיהיה עמיד בנפילות (מכיס או שלוחן לדוגמה) בנפח של כ 1-2 ג'יגה שיהיה בו תמיכה לעיברית ואם אפשר גם רוסית (לא משנה אם צריך עדכון קושחה), אם סוללה מובנית (אני מעדיף , לא חובה ), איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם האוזניות שבאות אם המכשיר, ואפשרות חיבור לרמקול (אני בצבא)... ואני גם מעדיף עיצוב לא כמו של diskonkey אלה משהו בגודל של אייפוד.... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  10. שלום. לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא: טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB. עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by מוחמד היהודי,

תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  15. מה המצב אנשים =] !!! היום אבא שלי קנה לי את האוזניות המקצועיות של סוני MDR 200 איזה כיףף לשמוע איתם חזק רצחחחח קבלו מפרט :::: אוזניות מקצועיות בעיצוב מיוחד בעל אוזניות גדולות שעוטפות את האוזן ומאפשרות חווית שמיעה גדולה. דרייבר 40 מ"מ שעטוף בחומר נעים למגע שמאפשר שמיעה לאורך זמן ללא כאבים באוזניים. רגישות צליל: 102 דציבל. אורך חוט: 3.5 מטר. טווח תדירות: 10-22 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ. משקל: 220 גרם. חח אני לא די ג'יי או משהו כזה לא קניתי אותם למטרה מיוחדת ( למרות שיש לי את הרמקולים של קרייאטיב 5+1 לא זוכר את שם הדגם שמספקים לי 70 וואט ועוד מערכת קולנוע שמחוברת שזה בערך מוסיף עוד 100 וואט ) קניתי את זה סתם בשביל לשמוע אודיו בעיקר בזה =] איךךך הם…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. מה יותר טוב ביניהם..... בהתחלה חשבתי שסנדיסק עדיף בגלל שהוא פלאש אבל אחרי זה הבנתי שאין הבדל ........ ואני רוצה לחבר תנגן לדבר הזה...למי שלא הבין יש לו כניסת usb והאם לנגן יש אקולייזר כאילו שאני יוכל לשלוט על באס דרך הנגן.... ואם דבר כזה יהיה שווה לקניה בכלל....

• 54 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שומעים אנשים , קניתי אוזניות MDR 200 ואין לי עצבים כל שעתיים להוציא ולחבר את הרמקולים או ההפך אז השאלה שלי , אם יש איזה שהו פלאג-אין או תוכנה או משהו , שכאשר אני יחבר את שתיהם אני יגידיר לו מה להפעיל או משהו בסגנון ???????????? בתודה רבה רבה רבה , אור פרג'

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by er0101,

מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by powersoul,

היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים... השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה? כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא. תודה

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ilyadd,

אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים