עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. לכל בן אדם יש זיכרון מוזיקלי של חצי שעה+- (ממוצע) אז לכל האנשים בפורום שעושים כתבות נא להשוות את הרמקולים\אוזניות\כרטיסי קול בהתאם לא שאני לא מעריך את מה שאתם עושים אל תבינו אותי לא נכון אבל אם לא מתחשבים בזה אז זה יכל לגרום לבעיות לאנשים שקונים את המוצרים ומשווים בין המוצר הישן לחדש וזה גם יכל לעזור לכל בן אדם שקונה רמקולים/אוזניות/כרטיס קול הוא יכל לבקש מהמוכר להקשיב איזה 10 דקות לסוג אחד ואז לעבור להקשיב לסוג אחר (חשוב מאוד!!! להביא אתכם דיסק(מומלץ מקורי) שאתם מכירים טוב את השירים ואת המוזיקה) זה העבודה שלהם לשרת אתכם ולעזור לכם בקנייה של המוצרים אז אל תרגישו לא נעים אם זה (אני יודע שלי לא יהיה כל כך נעים לשבת ולהקשיב בחנות חצי שעה בזמן שאני משווה בין הרמקולים) ד"א 1:…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Roshos,

הזמנתי אוזניות חדשות מסוג ep630 של creative עוד פעם לאחר ששלי נגנבו אחרי חצי שנה של שימוש... (לא יודע למה הזמנתי עוד פעם אוזניות יקרות כאלה בטח התמכרתי לצליל) והחלטתי שאני אעלה לכם סיקור וביקורת עליהם...(למי שאין אותם שיידע מה הוא מפסיד,ולמי שיש שייזכר למה הוא קנה) אז את הביקורת אני אעלה מחר אבל בינתיים כמה נתונים בסיסיים על האוזניות. Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz Impedance: 16ohms Sensivity: 106dB Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable) Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug Net Weight: 9g (without packaging) באריזה מקבלים עם האוזניות(מניסיון קודם) ארבעה אטמים במידות שונות(שניים גדולים,שניים קטנים) והוראו…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by JediMaster,

אהלן, איזה רמקולים (כמה שיותר איכותיים) אפשר למצוא בסביבות ה400 ש"ח (פחות או יותר), על מנת לשמוע מוסיקה במחשב? והאם זה שיש לי כרטיס קול יחסית ישן ישפיע על העניין? (אני מחפש משהו כמו 2.1, או 4.1, למרות שאני מניח ש2.1 יתן לי איכות יותר טובה ב400 שקל).

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  5. שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by Trooper-Flax,

קניתי את הנגן והוא מגיע אליי מחר מחו"ל וקראתי בפורום הרבה ביקורות שהאיכות סאונד לא משהו אבל מבחינת העוצמה של הסאונד, ורציתי לדעת לאחד כמוני שלא מפוץ את האוזניים בפול וויליום, אם האיכות טובה?(בלי קשר לעוצמה.)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by FeedMe,

אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by Arik.G,

איך אץם מעבירים שירים לנגן? דרך התוכנה או פשוט גוררים. יש לי בעיה, ההעברה פשוט ניתקעת לאחר כמה שירים או אם אני מעביר קבצים גדולים (סרט למשל) הוא נתקע באמצע. אני מקבל הודעה: delayed write error או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בתקציב של סביב ה 1000 שקלים. אני מעוניין במערכת 5.1. עם זאת- חשובה לי יותר איכות המוזיקה משאר הדברים (הבעיה היא שאין פשרה, זה או לקנות מערכת טובה למוזיקה, או לקנות מערכת לצליל היקפי, או לשלם 5K על משהו שטוב לשניהם). בכל מקרה, במסגרת החיפושים שמתי לב למערכת הנ"ל (Genius SW-5.1 Home Theater). היא ממוקמת בין מערכות ה 5.1 היותר פשוטות, לבין אלה שכבר יותר יקרות (gigaworks וכו'). בינהם יש את ה I-Trigue 5600 שלא משהו, ואת ה Logitech 5300 שגם לא משהו לפי הביקורות. בטווח המחירים שלה פחות או יותר יש את ה T6060 שלא ברור מה איתה (בזאפ ירדו עליה, אמנם לא המקור הכי מוסמך אבל זה משהו), את ה T5900 שאני רוצה אך לא מוצא באתרים בארץ, את ה X530 שלא משהו…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by Roshos,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…

• 13 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by er0101,

אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  19. ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by Green,

שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by D-M-X,

1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zerocool15,

whats best? אני יודע ש ל303 יש פחות אפשרויות מאשר ל520, אבל משום מה ה303 עולה יותר, מוצרים מחודשים של אונקיו עולים כלהלן: 303-100$ 520-80$ אנא אנשים אל תגידו לי שמוצרים מחודשים הם לא טובים, או זולים מדיי, מכיוון שאין לי כסף ליותר מזה, אפשר לראות לפי האתרים הבאים את המאפיינים שלהם, אך בתאכלס האם ההיתרון חשוב בימינו ושל מי מהם איכות הצליל טובה יותר, זאת ועוד יש מצב שאת ה 520 לא מוכרים בארץ. הם יחוברו לרמקולים של Storm אך בעתיד אני מתכוון לשדרג. http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=HT-R520S&modelid=30&group_id=1&detail=1&ext_war=1 http://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=TX-SR303&modelid=42&group_id=1&detail=1&ext_war=1

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by nimrodh,

שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by ProzacH,

היי, יש לי אייפוד ננו, ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE ) עכשיו הוא לא עולה........ אמממ אופס ? זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ? מה אני עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים