עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eliran-f,

היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים איכותיים עם באסים שישמעו כמו שצריך,אני חושב שאני ילך על 2.1 או 2.0 למרות שהחדר שלי יחסית גדול אבל אם יש בתקציב הזה 5.1 יותר טובים אז זה סבבה. התקציב שלי הוא עד 850 עם חריגה של 50ש"ח. אני משתמש בעיקר או אך ורק למוסיקה. ושיהיה חיבור למחשב+לפלאפון.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by LU20,

חברה חייב עזרתכם בנוגע לרכישת כרטיס קול... הכרטיס הראשון הוא Audigy 2 NX מאפיינים- כרטיס חיצוני 96KHZ 7.1 ערוצים קישור- http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 עם שלט עולה כ 800 שקל בארץ הכרטיס השני הוא audigy 2 ZS מאפיינים- כרטיס פנימי 192KH 7.1 ערוצים קישור-http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 ללא שלט עולה כ 600 שקל בארץ אוקיי, נגיד שכסף כאן הוא פקטור..מה כדאי?ההבדל היחיד שאני רואה הוא של- ZS יש 192KHZ ואילו ל NX יש 96KHZ בלבד!! אני רוצה את הכרטיס בעיקר למוזיקה, משחקי במחשב, ובמיוחד לסרטים שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב, ואני אקנה בעתיד גם סט רמקולים למחשב של 7.1 ו…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. אחרי 6 שנים עם 2.1 של creative רמקול אחד שבק חיים אני בטוח שזה עניין של מגעים אבל לא יודע איך לסדר את זה בכל מקרה הייתי רוצה רמקולים עם איכות טובה יותר בתקציב של 300-400 שקל המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. חשבתי ללכת על הטלוויזיה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 התקציב שלי 2000-2500 שקל. אין לי צורך לא בSmart TV ולא בתלת מימד. האם שווה לקחת את הדגם הנל, ואם כן, מאיזו חנות? אם לא, אשמח להצעות נוספות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by homart,

אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Jimboy,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו?? מישהו מכיר אותה או שמע אותה או משהו?? לפי מה שהבנתי היא מערכת די חזקה: עוצמה כוללת - 54W עוצמת סאב - 24W עוצמה לערוץ - 15W השאלה איך הסאונד שלה באמת?? והאם שווה להשקיע בשבילה 370 ש"ח לפי דעתכם?! רק תנו דעות.. או המלצות אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל..

9. Started by yuvalkosh,

לא לריצה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300 תודה!

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. אני קונה לוח בשם P5E וגיליתי שהוא בא עם כרטיס חיצוני בשם Supreme FX II, יש המלצות, דעה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by meirdor,

אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  16. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by elad216,

יש לי ממיר דיגיטלי של עידן פלוס עם יציאת HDMI ויציאת וידאו רגילה (בננה צהובה) עכשיו אני מתכננן לקנות מסך מחשב עם חיבורים vga + dvi . יש כבל שממיר מHDMI לDVI השאלה היא כזאת: האם הכבל יעביר גם את הקול למסך (וע"י כך יעלים אותו כי הרי DVI לא מעביר קול!) ?? המטרה שלי היא להעביר רק את התמונה למסך ולחבר רמקולים חיצוניים מיציאת האאודיו (אדום לבן..) הסיבה שאני לא קונה פשוט מסך אחר/טלוויזיה היא תקציב ושימוש במסך גם בתור מחשב. *הממיר הוא של silver line

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by nimrodsadot,

אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. העניין הוא כזה לפני כמה שבועות התפוצץ לי דיסק של טיאסטו למזלי חבר שלי העתיק אותו למחשב, רק שזה ב-MP3 העתקתי את זה למחשב שלי וניסיתי לשנות את זה ל-WAV, רק שהקבצים מוגנים..... מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד את ההגנה? ולכל המורעלים שביניכם - לכל המעוניין אני מוכן להראות את הקופסא המקורית של הדיסק.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by gkman,

שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by MDK,

הרי MP3 הם מוקלטים בסטריאו ולא תומכים, והמשחקים הקיימים שמשתמשים בסראונד אמיתי הם מיעוט רציני..ומה שנשאר זה סרטי DVD...וגם הם בד"כ בAC3 :

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Asher88,

שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by Eranl99,

שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.