אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך DVD שמוציאה חברה מסוימת מסוגלת לצרוב על שכבה אחת של 8 וחצי גיגה? כי עד כמה שאני יודע קיים 8.5 גיגה על 2 שכבות... אז או שאני פשוט לא יודע שקיים דיסק של 8.5 גיגה על שכבה אחת? או שהם פשוט דוחסים 8.5 גיגה על דיסק שהוא 4.7 גיגה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
hey im currently traveling in bolivia and im wondering what the altitude in whichi should stop using my iaudio thank you
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה-JBL SCS-140 או ללכת על רמקולים שהם למחשב... השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה... השאלות שלי הם: 1) איך אני מחבר אותם למחשב? 2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי? האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה? אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו... התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אני אצליח להשיג את ה-Z-5500 במחיר טוב בדיוטי פרי (אם מוכרים אותם שם בכלל) אני כנראה אעדיף אותם... אבל זה לא קשור לנושא..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/computax_2006/gen3.jpg מישהו יודע איך עושים זאת? :-\
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אחרי זמן רב, סוף סוף הבאתי לאתר את הרמקולים לבדיקה . . . והם אכן עלו על הציפיות שלי. הנתונים הם כאלה: ========================================================= System: 2.0 Hi Quality Stereo Each satellite: 14 watts RMS per speaker (measured @ 4 ohms @ 10% THD @ 150Hz - 20kHz, two channels driven) Overall frequency response: 40Hz to 20kHz Signal to noise Ratio (SNR): 80dB ========================================================= בעיקרון קריאטיב המשיכו את קו המוצרים המדהים תחת המותג"GIGAWORKS" ויצרו סט רמקולים למי שנמאס לו לשמוע מערכות 2.1 עם סאבוופר מזוייף וסאונד לא מושלם (יחסית לרמקולים למחשב). הם יצרו מערכת 2.0 , משמע - בלי סאבוופר שנותנת צליל יפה מאוד בטווחי…
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני בדרך כלל משתדל לשמוע דיסקים מקוריים בגלל האיכות גבוה של הצליל. לפעמים בשביל לנסות דיסק מוריד MP3, מחריד. אז שאלה היא אם יש פורמטים שמתקרבים לאיכות הדיסק, ואיפה אפשר להוריד אותם, ואם אפשר גם לצרוב דיסקים מהפורמטים בלי לפגוע באיכות המקורי או להפך להעביר את הדיסק מקורי לפורמט בלי פגיעה באיכות?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אמשח אם מישהו יסביר לי על מה שולטים הבקרים בתמונה - תחום תדרים, באס, טראבל(אין לי מושג מה זה). עריכה: אה, כן, התמונה -.-' 'צטער אם אני לא בפורום הנכון. פשוט זה נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר לתוכנות.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
עד 220 - י(רד התקציב.) מה עדיף לקנות: SONY MDRX 200 Sennheiser HD-202 SENNHEISER HD457 או שיש אוזניות בתקציב הזה שעדיף לקנות אותם.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות עד 300ש"ח, מעדיף שיהיו פתוחות שלא יבשלו לי ת'אוזן יש אוזניות של חברות אחרות שניתן לקנות במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-