עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס קול בינוני כי אני עובד קצת עם מוזיקה ורציתי כרטיס קול איכותי.. אני לא ממש מבין במחירים של זה, אבל אני רואה חופשי כמויות של כרטיסים במחירים זולים למדי ונראה לי קצת חשוד. מחפש משהו נורמלי 5.1 או 7.1 לא ממש קריטי לי, אבל עם איכות סאנוד טובה במחיר של עד 300 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by DakloN,

אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה לפ-טופ חדש של DELL והכרטיס המובנה בלוח שלו ממש פשוט ויש לו יציאה PL קטנה בלבד לאוזניות/רמקולים. מאחר ואין לו מחשב נייח בבית, הלפט-טופ הזה משמש אותו לצפייה בסרטים. יש לו מערכת קולנוע ביתי ברמה טובה והוא רוצה לשמוע את הסרטים בסראונד וברמה גבוהה עד כמה שניתן (עדיף כרטיס עם יציאת OPTICAL). הוא רצה לקנות אחד כזה של CREATIVE מ EBAY : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby= הבעיה היא שהם לא מוכנים לשלוח שם לארץ. בחנויות בארץ רוצים עליו סביב ה 400 ש"ח (שזה ממש חוצפה לפי דעתי..). השאלה שלי - האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להביא כזה ביותר זול ? או האם יש פתרון לא פחות טוב ממנו בפחות כ…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. כרטיס הקול המובנה בלוח Gigabyte MA770T-UD3 מחובר בכבל RCA-PL למגבר סטריאו ומוציא רעש סטטי מעצבן בווליום גבוה בעיקר בתזוזת הגלגלת של העכבר. (נוסה עם חוטי ואלחוטי, בשניהם אותה הבעיה.) מה גם שהסאונד לא משהו, אני מתאר לעצמי שחיצוני ישפר את העניין. המגבר יכול להתחבר רק ב RCA, כך שאין לי צורך בחיבורים דיגיטליים למיניהם. סוג החיבור לא משנה (PCI או PCI-E). חשובה תאימות עם כל מערכת הפעלה (Windows 7/8, UNIX). האם DAC עדיף? משחק משחקים, אך בכל מקרה המגבר מוציא סטיראו בלבד. לא חשוב לי אם הקניה היא מחו"ל או מהארץ. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. יש דבר כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. האופציות שלי מאמזון הם: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ב 89.24$ ASUS Xonar DX 7.1 ב 80.71$ Auzentech X-Fi Bravura 7.1 ב 133.49$ כרגע ה$ הוא 3.5790 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה טוב ואיכותי גם למשחקים גם למוזיקה וגם לסרטים על מה אתם ממליצים ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DjBlack,

שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by yakar,

שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי LOGITECH Z-560 ואני מחפש כרטיס קול טוב כדי שאוכל לנצל את הרמקולים שלי בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד ~800,מה אתם יכולים להציע לי? נ.ב אני שומע הרבה פה על ה-GTXP אבל הוא בא עם פאנל כזה,למה זה טוב? מה אני צריך את זה? מה הוא נותן? הוא באמת חיוני כי לא ממש בא לי עוד "שטויות" על השולחן(מספיק לי הלוח בקרה הקטנטן של הרמקולים) ובאותה הזדמנות גם לאודיג' 2 יש כזה פאנל אז מה ההבדל בינו לבין אודיג'י 2 בלי פאנל?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. מחפש כרטיס קול להקלטה ולקריוקי עד 1500 ש"ח על מה ממליצים?

20. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by timac,

שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה שיהיה בו כרטיס קול של 5.1 לפחות ואם זה לא יקר אז 7.1 המ אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by adizarko,

צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים