עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zoyaniv,

שלום לכולם!! יש לי קבצי MP3 ממקורות שונים ורציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שיכולה להשוות בין שיאיי ווליום בקבצי מוזיקה שונים אחרי שיוצרים אותם?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אני משתמש במסך Haier L1910A-A וכרטיס מסך HD4850 של ATI. כשאני מחבר את המחשב למסך באמצעות כבל DVI ומתאם DVI => HDMI (ומתחבר לכניסת ה-HDMI של המסך), ניתן לראות את המחשב על המסך, אבל אבל משהו בתצוגה מציק לי בעין. קשה לי להגיד מה בדיוק. משהו בצבע או בחדות התמונה. נראה קצת כאילו התמונה עכורה או לא לגמרי בפוקוס, אם דבר כזה אפשרי. נראה לי גם שהתמונה מרצדת, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה. באופן רגיל, אני מחבר ביניהם באמצעות מתאם DVI => VGA, ומתחבר לכניסת ה-VGA של המסך שלי, והכל נראה היטב. בנוסף, כשאני צופה בסרטים שאמורים להיות סרטי HD ברזולוציית 720p עם חיבור ה-DVI/HDMI, והם לא נראים לי שונים מסרטי DVD רגילים. ניסיתי לצפות כך ב-3 סרטים שונים. האם ההבדל בין HD ותצוגה רגילה משמעות…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by DDgeva,

מחפש מגבר סביר וזול מאוד, 2 ערוצים. מצטער שאין לי עוד פרטים, פשוט זה לא לי זה לחבר. ממש הכי זול שאפשר 2 ערוצים.. ממש תודה למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by skuki1,

שלום! אני רוצה לקנות נגן mp3 חשב על הדגם הבא: Creative muvo tx fm 256 mega. 1. האם הנגן הזה טוב? יש לי תקציב של כ600 שקל וזה מחירו ברוסיה (שם אני קונה). 2. איך האוזניות שמקבלים איתו? תמיד שמעתי שעם נגנים מקבלים אוזניות מאעפנות, איך אם זה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות Over the ear, השימוש המוחץ של האוזניות יהיה בהאזנה למוזיקה ובעיקר קלאסית, האוזניות יחוברו לסמארטפון שינגן את הקבצים ובמסגרת זו אשמח לקבל המלצה על אוזניות טובות, התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עדיף קניה בארץ (או לפחות מקום שיהיה אפשר למדוד אותן) אך איביי הוא גם אפשרות. אשמח לשמוע הצעות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by yonir,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אם אפשר את ה-PDF שלו זה יהיה מצויין... וכל אתר שמפרט עליו יהיה מצויין!!! והאם יש לו ID-3 tag, ואיפה ניתן לקנות אותו בדיי זול... תודה רבה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. הי, לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני). גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש. ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל. (אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה). או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'. בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר. אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה בבחירת כ. קול להקלטות אורך ההקלטות בסביבות החצי שעה 40 דקות וההקלטות צריכות להיות ממש איכותיות רציתי גם לברר אם יש חיבור למיקרופון עם היציאות הגדולות בכ.קול או שאפשר לחבר רק עם מתאמים מוכן להשקיע את ה600 700 שקל אם צריך לחרוג מוכן לשמוע ואם יש לכם מידע על מיקרופון טובים אני אשמח לשמוע תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Friend,

כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by hiyal,

הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by איש מטורף,

יש לי את הנגן Zen Touch שמספק איכות סאונד מדהימה, יחסית לנגן MP3, ואתמול נשברו (יותר נכון נקרעו) האוזניות שהגיעו עם הנגן. עכשיו התחלתי לחפש אוזניות חדשות בתווח מחירים של 200-300 שקלים והתמקדתי באוזניות "ספורטיביות" כמו In Ear וBehind the neck. כמה שהייתי רוצה אוזניות איכותיות גדולות, זה בלתי אפשרי בגלל שאני רוכב על אופניים ואוזניות גדולות הן פשוט לא נוחות. אני מתלבט בין כמה אוזניות: Sennheiser PMX-60, Creative EP-630, Sony MDR-EX71SL או אחיהן הקטן Sony EX51. המטרה בהתחלה הייתה מציאת אוזניות קטנות, קלות, נוחות וניידות, בגלל זה נמשכתי לאוזניות In Ear אבל הPMX-60 הצטרפו לרשימה בגלל הביקורות המהללות ברחבי הרשת. יש לכם המלצות לבחירה ואיזה מבין האוזניות האלה הן המשתלמות ביותר? …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. אני לא אוהב להשאיר את הרסיבר פתוח בלי שהוא עובד אבל אני רוצה שעון מעורר MP3 מהמחשב יש דרך לגרום לרסיבר (ימאהה RXV430) להפתח אחרי כמה זמן ? בערך כמו ההפך מ SLEEP MODE ? יש למישו מושג ? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by victor17,

אני רוצה ליקנות מערכת ביתית לסלון ב4k .. שתהיה הכי טובה לצפיה בסרטים ולהעברת התחושה שאתה נימצא בתוך הסרט

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. בכותרת.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Henz16,

אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.