עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by galz,

אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by oDot,

שלום! אני מעוניין לקנות סוג של מתאם בין DVI לHDMI, שכן אין לי יציאת HDMI מהX1950PRO שלי. רציתי לדעת, האם מתאם כזה (או לחילופין חוט עם קצוות שונים) יראה לי הבדל באיכות ביחס למתאם DVI לVGA? אני רואה סרטים ב720P וב1080P.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by nizy88,

היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. ואשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by prexus,

I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

ערב טוב לכולם, לאחרונה אני מוצא את עצמי רץ הרבה עם נגן מוזיקה ואני ממש סובל מהחוטים שרצים עלי עבור האוזניות. קצת התקשיתי לברר, והאמת שתמיד טובה חוו"ד של בעל נסיון, מה מומלץ כרגע בשוק. בגדול, אני מחפש קומפקטי. משהו קטן, in-ear או משהו בסגנון - בהחלט לא הכיוון של אוזניה שמכסה את כל האוזן כמו קערה. פי'צר שיכול "לבוא בטוב" יהיה רמקול, כדי שאם אחבר אותם לטלפון, אוכל גם לקבל שיחות אם יש משהו דחוף. אשמח להמלצה או שתיים, ולדעת מה טווח המחירים עלי לצפות. אני לא מחפש להוציא פה הון עתק, אלא על משהו שיעשה את העבודה טוב וזהו. אפשרי גם להזמין מחו"ל, אם זול יותר. (אם ידוע לכם על מקום שאכן זול בצורה שמשתלם להזמין ממנו - אשמח להכוונה מדויקת יותר) תודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by Nitz166,

לצורך משחקים, מוזיקה וסרטים (על המחשב). המליצו לי על microlab אבל אני לא יודע אם זה בתקציב הזה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by bigbug2004,

אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין CREATIVE INSPIRE T5900 CREATIVE INSPIRE T6100 מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד. היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים. תודה לעונים !!! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.

11. Started by idanshmu,

גודל מסך: 32 ומעלה. תקציב: עד 3000 ש"ח (ממש לא יכול לעבור את התקציב!) שימושים: בעיקר חיבור למחשב - משחקים וסרטי HD. חיבור לכבלים לא נראה באופק. דברים שחשוב לי שיהיו: זמן תגובה נמוך, חברה מוכרת ואמינה. אני מעוניין בטלוויזית FULL HD בשל הרזולוציות הגבוהות של המשחקים והסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by mani007,

המליצו לי על 2.1 הכי טוב שאתם מכירם במחיר 290

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. אני רוצה לחבר ממיר של יס רגיל למסך מחשב שלי דרך VGA. בשביל זה אני צריך מתאם RCA to VGA. מצאתי אחד שנראה פשוט באיביי: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ250436413123QQihZ015QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יעשה את העבודה כמו שצריך לדעתכם? וחשבתי שחייבים בכלל טרנסקודר בשביל סוג כזה של המרה.. :s05: ואני יודע שיראו דיי גרוע, אבל אני גם ככה יראה טלויזיה ממרחק של איזה 2 מטר מהמסך כך שאני כבר בטח לא ישים לב לפיקסליזציה ממרחק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by XDude,

אני צריך לדעת אם יש אפשרות להכין קלטת של מוזיקה לטייפ שיש לי באוטו... (עד שאני יקנה CD) מחובר לי למחשב מערכת סטריאו... ויש לה גם טייפ מן הסתם, יש אפשרות להכין קלטת של MP3 או משהו כזה דרכה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  18. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by Dago,

שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by j,

ראיתי שיצאו כמה דגמים - חלקם מחליפים את הצורך ב5 רמוקלים.. האם מישהו שמע או מכיר?? בראשם עומד הדגם הזה: http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=companion5_multimedia_index האם שווה את המחיר הנורא יקר?!?!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by idani1983,

שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by zag_zag,

מאחר וה-SB16 שלי התפגר היום (8 שנים! ), אני מחפש כרטיס חדש. הצרכים שלי הם אך ורק שמיעת mp3 בסטריאו. בינתיים חשבתי על הכרטיס הבא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELSBVIBRA41 מישהו מכיר את הכרטיס ויודע אם הוא מתאים לצרכים שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by nadav275,

חזרתי מארה"ב וקניתי את האוזניות הנ"ל koss ur 40 מה אומרים? בחירה מוצלחת? הכבל שלהם קצר מדי למחשב- האם שימוש בכבל מאריך יפחית את האיכות?! התוכנית היתה לקנותsennheiser px100 אבל לא מצאתי אותן בפחות מ-55 דולר שנראה לי מוגזם עליהן... בנוסף מה חושבים על האוזניות sennheiser mx550 לשימוש עם נגן mp3!? נדב

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by kugi,

קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by shimon-med,

כן, אני יודע שהנושא נטחן בעבר וכבר קראתי את ה FAQ. עם זאת, הייתי שמח להמלצה על סט רמקולים 2.0 או 2.1 עד 350 שקלים ולא לחרוג מכך (אחרת הייתי הולך על המלצת המבקר כפי שהוצעה במאמר על המיקרולאב). אני בעיקר רואה סרטים, מעט מוזיקה וקצת משחקים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.