אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי יש את הH320 ויש את הGmini . עכשיו הGIMI 100% יכול להריץ וידאו . השאלה אם הH320 יכול או יוכל להריץ וידאו כמו שצריך ? הGMINI עולה עוד 30 דולר בערך . אם הIRIVER יוכל להריץ אז אפשר בבקשה קישור למקום הכי זול שאפשר לקנות אותו בUSA . תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ההורים רוצים לרכוש ואני אומר לחכות עד שיגיעו החדשות עם הLED. בכל מקרה, מה אתם ממליצים? LCD , PLASMA ... איזה חברה , איזה סוג, מה הנתונים וכו'... תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עלה לי 1190 שקל.מה אתם חושבים עליו והאם הוא היה שווה את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים 5.1 X-530 של LOGITECH. כרטיס קול Creative Audigy 4 SE שבוע שעבר קניתי מסך DELL 2007 WFP ואיתו קיבלתי רמקולים למסך אלו הרמקולים : http://pcpartsinc.com/prods/DEAS500.jpg רציתי לדעת אם יש מצב להפוך בעזרתם את המערכת ל7.1 ניסיתי להגדיר את זה ולחבר את החיבור של הרמקולי מסך לחיבור הכחול/לבן וכלום לא הלך אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של PEERLESS שמצאתי כשעשיתי קצת סדר ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה דגם מדובר כדי שאני אדע מה לעשות איתם הלאה... מתחת לכיסוי רשת השחור מקדימה כתוב: PEERLESS MODEL: ROYAL-1 MARK II 300 WATTS R.M.S SENSITIVITY 92db PROFESSIONAL SOUND LOUDSPEAKER BOX SPEAKERS MADE IN DENMARK תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו למחשב HTPC (ללא הגברה), ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מסיבות של חוסר מקום הם צריכים להיות תלויים, ובמרחק של כמטר (מעט יותר) זה מזה (לא אידאלי אבל זה המצב). יצטרכו לתפקד בחלל יחסית גדול (סלון). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא מצאתי כמעט חומר. במיוחד אין כלום על ה X3. חשבתי לחבר את הרמקולים לסאב שיש לי= ALTEC LANSING FX4021 יש לי מערכת לא רעה אבל אני מוצא את עצמי שומע בעיקר ליד המחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה (פחות, אבל גם סרטים ומשחקים) תודה
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
כשאר מדובר ביציאה דיגיטלית? לדוגמא לחבר פוטיסימו3 לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית או לחבר GTXP לאותו רסיבר דרך היציאה הדיגיטלית. האם יהיה הבדל בסאונד? כי הרי במצב שמוצאים את הסאונד בצורה דיגיטלית, הוא לא עובר שום פיענוח או שינוי בכרטיס עצמו ופשוט יוצא ממנו אל הרסיבר (או כל דבר אחר..) ??? ??? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני רוצה להגיד תודה לפורום ולכל האתר בכלל שנתן לי את ההשראה לכל ה"שטויות" שאני עושה. טוב אז ככה אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא הורישה שלי מערכת סטריאו וטלויזיה, את הסטריאו חיברתי ללא בעיות מיוחדות אבל יש לי בעייה עם הטלויזיה. היא טלויזיה קצת ישנה [הרבה ישנה] ויש לה מאחורה חיבור כזה כמו שיש בממירים הדיגיטלים של הוט (אולי גם יס) האם יש סיכוי שאני יראה את המחשב שלי על מסך הטלויזיה?..תודה רבה.. ניר.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ראיתי מישהו שמוכר DENON A1SE ב6500 ש"ח. טוען שהמכשיר תקין לחלוטין אבל ביגלל שמדובר במכשיר ישן אז קשה לדעת אם המחיר טוב או לא. אני יודע שזה מכשיר ממש מעולה אבל לא יודע כמה להציע. מה דעתכם?? כמה שווה כבר מכשיר שכזה היום?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא: טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB. עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-