עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. על איזה רמקולים אתם ממליצים? לא צריך משהו מוגזם, הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים ומוזיקה (לא רוק ולא טראנס). התקציב 500 ש"ח תודה מראש נ.ב עדיף שהרמקולים יהיו כמה שיותר קטנים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by tsvika,

יש לחבר שלי iAudio X5L 20GB שעובד מצויין בהקשר של איכות המוזיקה ותפעול. הבעיה היא בהצגת קבצי ווידאו, כשהוא מנסה להפעיל קובץ מדיה מסויים הנגן טוען כמה שניות אבל אז לא עושה כלום, הוא ניסה את זה בפורמט avi. השאלה היא איזה פורמטים הוא אמור לקרוא והאם צריכה להיות בעיה עם פורמט כמו avi? אם כן האם צריך לקודד או להמיר את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. מערכת קולנוע ביתית ב500 שח בלי חריגות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

ברוך השם קניתי אותו התקנתי אותו (יש לציין ההתקנה ממש קלה)עם הדרייבר הכי עדכני(דרך האתר) חיברתי למערכת הצנועה שלי וממש תאווה לאוזניים צליל מפורט מאוד מהגבוהים עד הנמוכים. ומאוד אהבתי את הבאסים . במיוחד בשיר קצבי . באס חזק הדוק וגם הנמוכים מפורטים מאוד. מערכת התופים של נקמת הטרקטור קמה לתחיה אצלי בבית. וגם בווליום גבוה הצליל איכותי ומפורט. בקיצור מרוצה מאוד. דרך אגב קניתי את הכרטיס בהמלצה של פורום של מוזיקאים ואכן צדקו כרטיס ברמה ממליץ http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192-main.html

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by dragon772,

השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by VL,

כותרת ^^^^ http://reltronics.shopy.co.il/products/42779 יתפרק תוך שבוע?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by er0101,

בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187864.0 עדכנתי ביוס. עכשיו המסך הכחול השתנה לDriver IRQL not less or equal ועכשיו גם מוזכר הקובץ portcls.sys. לפני כן אני חושב שזה היה רק irql. כמו כן, קיבעתי את הIRQ בBIOS. יש עוד משהו חוץ מלהתחיל להחליף חלקים? התקלה הזו ממש מעצבנת. עדכון: נכון לכרגע עושה רושם שתקין למרות שלא ניסיתי משחקים. אשמח אם תגיבו.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by summer69,

אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מתן123,

שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by LazyCat,

אני מעוניין לקנות את אחד הנגנים הללו בנפח 512MB, אני יודע ש- iAudio מייצרים נגנים מצויינים, אבל גם ה- SanDisk לדעתי עושה את העבודה (קניתי אחד לחברה...). מי שישתמש בו צריך נגן אמין, פשוט ונוח להפעלה, בעל קליטת FM טובה וצליל סביר+ מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מערכת מיני סטריאו עד 4K שיהיה את הצליל הכי נקי והכי צלול שיכול להיות. תודה מראש. .swg

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש תנגן האופטימלי שהוא MP4 והוא מציג תמונות גם עם מסך גדול נפח 1 גיגה עם אחריות לשנה + לא צעצוע שמתפרק מחפש תהמלצות שלכם וכל הנתותנים שאני לא מבין בהם ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות ואני מחפש תגם נגן MP3 עד 300 שח שהוא טוב לא שביר ולא מתפרק אם יש דבר כזה כמתנה לידידה שלי ליום הולדת.. 1 גיגה ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות מוזרות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by matityahoo,

המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by (iriver H10),

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34886

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  23. היי, בשבוע הבא אמא שלי נוסעת לתאילנד. האם יש למישהו מושג האם שווה לקנות שם נגן? מה המחירים שם פחות או יותר ביחס לארץ? כל מידע יועיל. ועוד שאלה על הדרך- האם בדיוטי פרי יש רמקולים מעבר למה שמופיע באתר שלהם?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. חברים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1. יש לה סאב שהתמונה שלה למטה שאלתי היא האם הסאב יכול לשמש כמגבר, ואיך אני בידיוק מחבר את זה למחשב? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססות אז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה? מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ

• 7 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים