עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TscR,

שלום לכולם יש ברשותי את הZ-5500. חיברתי אותם בכבל אופטי, שומעים יותר טוב אבל עכשיו אני צריך לשחק עם האפקטים כדי שישמעו בכל הרמקולים. [מוזיקה] וגם שומעים חלש יותר. יש אולי דרך לעשות הדמיה או משהו כזה במחשב שישמעו בכל הרמקולים כמו ששמעו בחיבור הרגיל? תודה עריכה: הבנתי עכשיו משהו חדש. הקונטרול סנטר מחלק את הצלילים בין הרמקולים, ככה שהסנטר משמיע דיבורים, האחוריים רק מוזיקה והקידמיים משולב. וגם הצלחתי לשנות את זה. אבל אפשר לשנות שבאחוריים ישמעו גם קול? [במקום רק צליל].

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. Started by Merovingian,

מפרט טכני: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון אני צריך להמיר קלטות של מצלמה אנלוגית ישנה ל DVD איך אני מחבר את המלצמה למחשב? האם אני צריך כרטיס מיוחד? ואם כן איזה כדאי לקנות שיהיה אמין ולא יקר כל כך תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by arkady,

היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום לכולם רכשתי לא מזמן לוח חדש מסוג ASUS A8N-E שתומך ב - Realtek ALC850, 8-channel CODEC - Audio Sensing and Enumeration Technology - Coaxial/Optical S/PDIF out ports on back I/O כרגע על הלוח הישן היה לי כרטיס קול של FORTISSIMO 3. במה כדאי לי להשתמש? בכרטיס החיצוני או במובנה? מה טוב יותר כדי לחבר למגבר ולשמוע דרך ה 5.1 רמקולים שיש לי בבית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  9. אהלן אנשים, לדיון הזה אין הרבה פואנטה, יותר משהו כללי שאולי יהיה מעניין לדבר עליו (תלוי כמובן אם יש פה עוד אנשים שיצא להם להתעסק עם כמות גדולה יחסית של רמקולים). אני זוכר כשנכנסתי לצד "האודיופילי" של העניין לפני משהו כמו 4 שנים. הציוד שנתקלתי בו בתחילה היה מאוד אקזוטי. רמקולים בצורת כדורים, מגברי מנורות, רמקולים אלקטרוסטטים, מייצבי מתח, כבלים של אלפי דולרים, ועוד הרבה. כל אלה היו רכיבים בשלוש-ארבע מערכות הראשונות שנתקלתי בהן דרך אנשים שהכרתי עם הכניסה לתחום. בזמנו, בתור תלמיד (לקרת תיכון) התקציב שלי לא היה גדול במיוחד, וחיפשתי להיכנס לתחום עם מערכת טובה, אבל במחיר נמוך. אז את המגבר הראשון קניתי ממישהו שהכרתי, מגבר מנורות, שנבנה בארץ על ידי מישהו שהוציא מידו לא מעט מגבר…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by yuvyuv,

אהלן, ברצוני לקנות מערכת 4.1 זולה לחדר בסגנון ה- Z-540 וה- Creative 4400... המלצות ורעיונות לעיניין (אני אישית חשבתי על ה- Z-540 כפיתרון נחמד מאוד). עוד שאלה: לבעלי ה- Z-540 (או כל בעלי הידע בנושא), מה הוא אורך הכבל של הרמקול הראשי (הרמקול עם כפתורי הכונוון עליו) ו/או האם אפשר להוסיף לו כבל מאריך...? בתודה מראש, יובל.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  15. קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by yossi126,

לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by ran24,

שלום! אשמח לקבל עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא 6 מטרים ולכן אני מחפש טלוויזיה בגודל 85/86 אינץ׳. התקציב הוא עד 12-13K ₪ אבל אשמח למשהו זול יותר כל עוד הוא איכותי. קיבלתי המלצות על LG OLED83 C1PVA 4K אבל היא מאוד יקרה (17K) תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ואם אפשר בבקשה לינק לאתר שמוכרים בו תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by i022052,

1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה. 2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  21. קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה

22. שלום , אשמח לדעת מה כדאי יותר בין שני הדגמים : philips 3510HTD : ( מציעים לי 534 ש"ח כולל משלוח ) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=bg&ctn=HTD3510/12 philips 3570HTD: ( מציעים לי למכירה 1250 ש"ח כולל משלוח) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=nl&ctn=HTD3570/12 אשמח לדעת מה יותר טוב , שניהם 300 RMS עדיין לא הצלחתי להבין למה יש הבדל בין המחירים כל כך שהמפרטים לפחות לי נראים זהים . אני צריך את זה לחדר למוזיקה ממיר HD נגיד MTV LIVE וגם לחבר נייד לרמקולים , וגם PS3 שאני משחק משחקי DTS והרמקולים לא תומכים ב DTS עדיין אם אני יחבר ישירות כבל אופטי מPS3 למערכת זה יעשה המרה ואני יוכל לשמוע ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום האם הכרטיס PVR150 (הרגיל) מתאים למארזים בגובה 14 סמ להלן הקישורים: כרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode= מארזים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718239 תודה מראש שייקה

24. Started by COca,

??? קודם כל יש לי שאלה מזה סאב ומה היתרונות שלו ומה הוא עושה אני שזה כמו רמקול שמחבר בין רמקולים אחרים או משהו כזה והו נותן גם איכות יותר טובה נכון ? ועוד משהו האם לכל מערכת סטריו אפשר לחבר נגיד מערכת רמקולים של קולנוע עם סאב + רמקולים והאם זה בא במקום הרמקולים של המערכת או בנוסף? עריכת העקרב: ערכתי לך את הכותרת, אני נוהג לעשות זאת פעם אחת בלבד אז למד לעתיד.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.