אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הייי ברצוני לקבל דעות לגבי דגם מסויים של מערכת 2.1 של altec. הדגם עליו מדובר הינו Altec Lansing XA2021. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=10002 אשמח לקבל דעות לגביו. שימושים עיקריים משחקים ומוזיקה......
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שאלתי כבר לגבי מתאם מסויים שיש ברשותי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156856.msg1322580#msg1322580 (הבעייה עם המתאם הזה הייתה ,שהוא הקליט יפה מאוד אותי ,אבל לא את הצד השני לשיחה.) אולם מחוסר התגובות אני מבין שכנראה החברה כאן לא מכירים את המתאם הזה. ולכן אני שואל שוב פעם : [glow=red,2,300]איך אפשר להקליט שיחה שמבוצעת בטלפון של בזק או בסלולרי למחשב בפורמט mp3?[/glow] (אני מדגיש ,השאלה לא מיתייחסת למתאם הקיים שיש לי ) התוכנות שברשותי הן: audacity jetaudio 6 + full version חומרת הקול שברשותי : soundstorm on board -nf7-sl v-2 sound blaster live value תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי אחלה אוזניות של פיוניר שעלו לי 750 ש"ח והדבר היחיד שמפריע לי לזמן ארוך זה שהם יושבות על האוזן ומועכות אותה. האם יש אפשרות לעשות איזשהו מוד ולהפוך אותן ל over ear? מישהו התנסה בזה? אלה הן: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Headphones/Headband/oM+SE-MJ5
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי h10 לפעמים הוא נתקע שאני מעביר שיר אחורה או קדימה מה עושים?? שאני מדליק את המכשיר מופיע המסך מהפעם שעברה אבל הקטע שגם השעה נשארת כמו מהפעם שעברה שהמכשיר פעל ולוקח לו כמעט דקה עד שהכל מסתדר מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש מערכת סאונד הקפית למחשב ב 1000 שקל הרמקולים הנוכחים שלי קצת נשרפו . לשימוש גם למוזיקה וגם למשחקים. כרטיס קול שיש לי הוא אונבורד. שווה לי לשקול קניה של כרטיס קול נפרד ? השיקול הוא שהתקציב הכולל (כולל הכרטיס קול הוא 1000 ולא 1000 פלוס...) יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
בעיקר אני מישתמש למישחקים וסרטים יש את HDMI 1.0 עד HDMI 1.3 איזה סוג כבל כדאי ליקנות ? חשבתי על זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7996 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-