עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yossi126,

קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by NIVs,

KRK 5" - מוגברים + כבל MONSTER מארה"ב + כרטיס קול REV 5.1 והכול יצא 2000 ש"ח. אני חייב להגיד ששומעים מדהים באמת.. הרמקולים אבל מתחממים מאוד, אני משאר בגלל שהמגבר נמצא בתוכם

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by גיל מקמל,

קניתי טלויזייה OLED ויש לה סאונד לא רע בכלל אני מתעניין ברכישה של מקרן קול כדי לשפר את חווית הצפייה .מן הסתם אין לי שום ידע בתחום .שאלתי היא האם למרות שאין לי הכנה לרמקולים בקירות או בתקרה עדיין כאשר יהיה לי מקרן קול אני ישמע את הצלילים מפוזרים או שזה לא אפקטיבי בכלל .והאם יש משמעות למקרן קול בעל שני ערוצים או 5 ערוצים .שוב בהנחה שאין לי תשתית לרמקולים שמפוזרים בסלון .ואני מסתמך אך ורק על המקרן והסאב. תודה

6. Started by xtract1,

ובכן,אתמול בערב קניתי אותם והם נהדרים! הם נראים יפים ומקצועיים מאוד,במיוחד השני רמקולים,הסאב גדול ומרגיש מאוד איכותי (כל הרמקולים ד"א מעץ) הגימור שלהם יפיפה והפס הכחול בסאב יפה אפילו יותר. ועכשיו תכלס,שומעים בהם נהדר..שמעתי בהם סגנונות שונים של מוזיקה החל מרוק עד פופ ומוזיקה אירית אפילו והם פשוט נהדרים..מלמעלה עד למטה. אני אישית מאוד מרוצה מהם (על אחת כמה וכמה שהם עלו לי 330 ש"ח). היתי מצרף מתונות אבל השולחן מבולגן בכל מקרה,הבעיה היחידה שלי היא שאין שלט אלחוטי (שהתרגלתי אליו מהמערכת הקודמת) אבל אני מניח שזה ככה בכל המערכות במחיר הזה. אבל רשום על הקופסא שהוא מגיע עם שלט חוטי..שמשום מה לא נמצא באריזה למרות שהיא לא נפתחה מעולם,שלחתי אימייל ליבואן ונראה מה יהיה הלאה מז…

• 42 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by Mortar,

אני רואה פה ושם כל מיני מכשירי DAC למיניהם שנראים מאוד מפתים ומעניינים אבל אני לא מבין איפה הם יכולים להכנס בשרשרת... אם למשל זה ביציאה מכרטיס קול אז היציאות הן כבר סאונד מומר לאות אנלוגי, או בנגני MP3 ודיסקמנים גם שם - אותו דבר. אז איפה אפשר להשתמש במכשיר DAC, ותכלס... זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by parker8,

סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שיהיה מחברות : creative \Logitech \JBL \Harman-Kardon\ שיהיה 2.1 או מקסימום 3.1 שיהיו כמה שיותר חזקים ובסביבות ה 400-450 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  12. יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by izhak_ba,

שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…

14. היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אבא שלי רכש לאחרונה Lcd של טושיבה דגם 37a3000e, עכשיו, כשהוא קנה את הטיוי נאמר לו שהדגם הוא 37a3000, ולאחר הקנייה אבי שם לב כי הדגם הוא מה שציינתי הנ"ל הבנתי שיש מס' דגמים A,e ועוד כל מיני, מה ההבדלים ביניהם? מה אומר האות E בהקשר של הטיוי? תודה, דפנה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  19. יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yigal_26,

על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by kdani,

יש לי מגבר מרנץ, שמתי לב לתופעה מוזרה שהתחילה היום - מנגן מוזיקה מ-YOUTUBE ופתאום העצמה יורדת לכמה שניות, אח"כ חוזרת למצב תקין, קורה אקראית מדי פעם. איזה רכיב הלך או בדרך ללכת ? עלות תיקון משוערת ? תודה

22. קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by adirnasri,

שלום לך חברים יש לי רמקולים של חברת creative 5.1 עכשיו שקניתי אותם לפני איזב חצי שנה העוצמה שלהם היתה חזקה יותר היום אני מרגיש שירדה להם העוצמה זה נראה לי משהו בהגדרות אז השאלה שלי איפה יש הגדרות שאפשר לסדר זאת בסרגל כלים נכנסתי לרמקול שמה והרמתי הכל עד למעלה זה הגביר טיפה אשמח לקבל עזרה תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.