עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben007,

יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GRiM,

שלום, נכנסתי לפינת המצבעים בזאפ, בה רואים ירידות מחירים של מוצרים הנמצאים באתר. במקרה שמתי עין על ה-U10 של iRiver, נראה ממש טוב, אפילו נכנסתי לאתר של הנגן וגם הוא נראה מרשים ביותר. אהבתי את האופציה להפעלת משחקי פלאש וגם את "מסך המגע", ישנה גם אפשרות לניגון קבצי OGG. הבעיה היחידה היא היחס בין המחיר לנפח שלו - 512MB ב-540 ש"ח, קצת יקר, אתם לא חושבים? בכל מקרה, אין לי בעיה לקנות את הנגן הזה אם הוא מספיק איכותי, כלומר אם יש לו עוצמת סאונד חזקה במיוחד, איכות סאונד בין הטובות וכד'. אני ממש לא מעוניין להוציא יותר מדי כסף רק בגלל שהוא נראה מגניב, בגלל שיש לו "מסך מגע" ובגלל שהוא מריץ קבצי פלאש. חייב לציין יתרון נוסף - 28 שעות סוללה! אז, מה דעתכם? שווה להוציא עליו 540 ש"ח (די הרבה…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by dorviper,

אני שואל בתור אחד ששומע מוזיקה במחשב לא עורך מוזיקה או בעל אול,ן הקלטות שאני צריך סאונד באיכות גבוהה אם אני קונה לוח אם שיש לו כרטיס קול מובנה האם צריך לקנות כרטיס קול? יהיה הבדל בסאונד אם זה רק לצורך של שמיעת מוזיקה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by aero,

שלום אחרי חיבוב לא קטן ברשת שיכנעו אותי לא ללכת לכיוון אפל לנאנו כמובן ועכשיו אני סגור על סאן דיסק....ניראה נגן מעולה ויפה ללא ספק עכשיו השאלות באות קודם כל ראיתי שיש כמה דגמים...2 ,4 ,6 ג'יגה כמובן שאין לי תקציב גדול אז אני הולך על התקציבי ביותר עכשיו עשיתי חיפוש קטן בזאת וראיתי את הדגם הנ"ל http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=392&Cat2Cat1ID=7438&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שכביכול מבחינה ויזואלית ניראה אותו דבר...השאלה אם באמת קיים דגם זהה בנפח קטן יותר או שזה דגם שונה רק התמונה זהה?? אם לא אני אלך על הE250 של ה2 גיגה ועוד שאלות לגביו ראיתי שניתן להרחיב את זיכרון הנגן איפה זה ניכנס בדיוק? ואם מישהו ניסה את המכשיר וויכול להגיד לי אי הממשק? כי לפי כמה …

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by דוביד,

שלום הייתי בליאור השבוע כדי לחפש מגבר שיגביר לי את הטלוויזיה, Dvd ,וידאו, מחשב וקלידים. וגם רמקולים איכותיים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח .מה שאני חשבתי זה לקנות מגבר וזוג רמקולים מדפיים ובמשך הזמן להוסיף עוד רמקולים . ההצעה שהציעו לי בליאור היא רסיבר מרנטס 4600 ב1890 ש"ח ורמקולים של וורפידל 9.1 ב1000 ש"ח. רציתי לדעת מה אתם המומחים כאן חושבים על ההצעה, האם זה הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר הזה והאם המחיר שקיבלתי הגיוני. אשמח נורא לתשובות מכם.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אני רוצה ליקנות השבוע MP3 וההחלטה קשה איזה ליבחור אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה אם אתם יכולים. אז ככה: Sandisk Sansa E250 2GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 iAudio U3 1GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=375936 מי הכי טוב? או שיש יותר טובים במחיר הזה מיתחת ל- 800 שקל ואם אתם יכולים תפרטו לי . לי חשוב נטו מוזיקה חשוב שיהיה בו אוזניות טובות ואיכות סאונד טובה!! תודה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by creek,

איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by omerha,

השאלה בכותרת .

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by (iriver H10),

אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by eliav-peretz,

שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.

• 14 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by (iriver H10),

http://www.mvix.co.il/

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  14. היי, אני צריך אוזניות עם כבל ארוך יחסית.. המחשב שלי נמצא על הרצפה ואוזניות רגילות לא מגיעות עד אלי, והרסיבר רחוק מידי מהמיטה אם בא לי לראות סרטים בלילה. אורך הכבל צריך להיות בערך 2.5 עד 3 מטרים. נראה לי שעדיף שיהיו סגורות כמו האוזניות הבאות: לפני שנה הבאתי כאלה (Sony MDR-605) מתנה לאבא שלי, הן די נוחות והכבל ארוך.. הבעיה היא שאין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלה עכשיו. תקציב עד 200 שקל, אבל עדיף כמה שפחות. תודה. עריכה: אם יש איזשהו כבל מאריך שאפשר לקנות, גם זה טוב... (אפשר לאלתר משהו לבד אבל אני רוצה את זה כמה שיותר אסטתי).

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. ב 16.7 יש לאח שלי יום הולדת 25 ובתור אחד הוא רץ המון מדי יום והוא כל פעם מבקש ממני את הנגן שלי אז חשבתי לקנות לו נגן MP3 איכותי מומלץ שיהיהי כמה שיותר ריכותי ונוח לריצה שלא יציק בזמן הריצה. אם אפשר המלצות + חנויות שאפשר לקנות עם לינק אשמח מאוד תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by chilik,

שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ophir555,

שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. Started by galz,

יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1337&products_id=9454 או שהם ביכלל לא מתאים לסלון?! תודה!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  22. 1.מהו ההבדל בין ה42WL55 ל42WL58 של טושיבה? 2.מדוע מוצאים מידע מאוד מצומצם שמחפשים את הדגמים הנ"ל בגוגל? 3.האם יש משהו יותר מומלץ בטווח המחירים הזה ? 17-18 אלף שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. יש ברשותי נגן DVD מסוג LG (כבר 5 שנים) וכעת כמעט כל סרט נתקע וגורם גם לתקיעת הנגן באופן מוחלט שאפילו לא ניתן לכבות ולהדליקו ויש צורך לנתקו מהחשמל. התקליטורים במצב טוב והם מתנגנים יפה מאוד ב DVD אחר. השאלה שלי האם זה יכול להגרם מעינית מלוכלכת? ומהי השיטה הטובה ביותר לנקותה? השתמשתי התקליטור ניקוי כמה פעמים אך זה לא עוזר,האם ישנו סוג מסוים של תקליטור ניקוי שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by A1eX,

מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by jalvan,

משהו יודע איפה אפשר לקנות את המחבר 10 פינים (בשןרה) לכרטיסי הקול של קריאטיב כגון אודיג'י ו X-FI ? או אפילו רק את הפלסטיק (header ) שלו?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים