עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מדובר על הרמקולים החדשים שמחליפים את ה-ATP3 של אלטק. לא מצאתי אותם בשום אתר, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by powersoul,

יצא עידכון ל u3, הורדתי אותו, התקנתי והוא פועל מעולה הגיע הזמן...

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by אריה7,

שלום, אני יכול לרכוש בהנחה DVD Xoro HSD2100. המחיר הוא 400 ש"ח. האם ה-DVD הזה טוב? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים (כולל MPEG4) ובכתוביות בעברית. הוא מיועד להיות מחובר לטלביזיה פשוטה ולא למערכת קולנוע ביתית איכותית מדי. אז כדאי לקנות? האם הוא טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by EagleX2,

אמא שלי טסה עוד שבוע לארה"ב אני מאמין שהיא תמצא את ה H10 שמה רציתי לשאול אם אפשר להעביר מכרטיס זיכרון של מצלמה למכשיר הזה בגרסא האמריקאית כי שמעתי שבגרסא של ה י320 אי אפשר זה נורא חשוב לי בכל מקרה אני רציתי ללכת על ה H320 כי הוא 20GB ועוד 50 דולר אבל אני חושב ללכת על ה H10 הוא יותר קטן יותר יפה ויותר חדיש יש לי לשמוע 3GB מוזיקה מקסימום אי לי בשביל מה לקנות את ה20GB אבל 15GB ב50 דולר זה כדאי השאלה אם יש לו USBTOGO בגרסא האריקאית אם מישהו יוכל לבדוק לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by בלה,

שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by davis5,

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני ישמש גם לראית סרטים מהמחשב חשוב שיהיה FULL HD תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by eli33,

שלום לכולם חשבתי בזמן האחרון לקנות ipod nano אבל נזכרתי פעם שראיתי שיש איתו בעיה במסך שהוא נשבר אבל זה היה מזמן http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=204668&Action=Print&sid=10 אז רציתי לדעת אם מישהו יודע אם החברה תיקנו כבר את הבעיה הזאתי תודה..

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by yossi126,

שלום לכולם אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים

13. אני מחפש כרטיס קול שיתחבר לרסיבר (כנראה HK130) ויש לי כמה שאלות. האם יש הבדל באיכות בין חיבור אופטי לקואקסיאלי? (האם שניהם מוציאים אות דיגיטלי?) מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? (הרי הרמקול מקבל אות אנלוגי, לא?) יש לי יציאה אופטית על הלוח. MSI K8N NEO4 PLATINUM. האם יהיה הבדל בסאונד אם אשתמש ביציאה הזו לעומת כרטיס יעודי? האם יציאה אופטית / קואקסיאלית מאפשרת סראונד במשחקים וסרטים (מכונן DVD) בלי לשחק עם ההגדרות בכל פעם? בגדול, מה עדיף? DTS או DD? תודה, LazyBoy

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by qpalzm,

כתוב באתר של המכשיר שהוא יכול לקודד שירים ל-mp3 ישירות מדיסקמנים, מערכות סטראו וכו'. השאלה היא איך הוא מזהה את השמות של השירים?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Master Boo,

אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן. עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה. אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור). אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה. תודה!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. קניתי את המערכת החדשה של ALTEC 2.1 דגם 2421. ויש לי ראוטר של EDIMAX שהם יושבים קרוב וכנראה שהקרינה האלחוטית מפריעה לרמקולים, כשלא שומעים מוזיקה שומעים רעש כזה "תיק תיק תיק תיק תיק". מה הפתרון לסוגיה הזו בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by dovik,

יש מגבלה אחת וכמה דרישות,וצריך עוד עצה לגבי משהו.. המגבלה היא רוחב הטלויזיה עצמה. זה לא אמור לעלות על 80 ס"מ. הדרישות הן ככה: LED יכולת חיבור קל של דיסק און קי וראיית סרטים בפורמט AVI ו-MKV.זה מיועד לאדם מבוגר שלא מתיידד במיוחד עם מכשור. לחבר, לבחור סרט ולראות. זה אומר שגם צריך שיהיה קל להכניס את הדיסק און קי לתוך טלויזיה.משמע הכניסה צריכה להיות מקדימה. עכשיו,עצה. אני חושב לקנות טלויזיה עם עידן פלוס מובנה. השאלה היא,האם איכות השידורים טובה,והאם צריך לקנות עוד משהו בנוסף? אנטנה? האם בטלויזיות מודרניות האנטנות נכללות במפרט?.. או שמא עדיף לקנות ממיר בנפרד? (אגב,קניתי פעם אחת וויתרתי אחרי שהייתי צריך לקנות בנוסף עוד אנטנה,ולא היה לי כסף אז) נ.ב. על המחיר גם יש מגבלה. עד 2800…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?

22. במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?

23. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by Rapture,

שלום לכולם... עקב הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362886.new#new החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, אחד פשוט וזול מכיוון שאני לא מבין גדול בדברים האלה, אני צריך עזרה שלכם... נמאס לי לשבת על המחשב ולא לשמוע מוזיקה או לשחק באיזה משחק טוב התקציב שלי הוא מאוד נמוך אז עדיף כמה שיותר זול... Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זה הלוח אם שלי תודה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.