אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לא כל כך יקרים שיעשו את העבודה כמו שצריך, בעיקר למשחקים ולמוזיקה. התקציב הוא 300 ש"ח אשמח אם תעזרו לי. :s05:
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו שנע על המערכת רמקולים של TINLY: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1278962
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. יש לי רסיבר שמחובר לכרטיס מסך באמצעות כבל פשוט (RCA זה נקרא? לא ממש מבין בזה). השאלה אם חיבור HDMI מהלוח (intel G530 עם לוח אם B75) הינו בעל איכות דומה (או גבוהה) מחיבור של כרטיס הקול לרסיבר באמצעות כבל אופטי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. בסך הכל מנסה למקסם את איכות הסאונד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אומנם אתר בעייתי, אבל נחמד שהוא לקח על עצמו לפתוח דיונים ולכתוב את ההמלצות שלו לגבי איכות נגנים... חבל שאין שם יותר פרטים לגבי מי מה מו, אבל עדיין, לפחות הם עשו השוואה מקיפה בין הנגנים שם... לכל מי שמחפש תמיד את הכי איכותיים, מומלץ להסתכל שם: נגני FLASH: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6279241-1.html?tag=prmo1 נגני HARD DISK: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6247126-1.html?tag=prmo1 נגני LOSELESS (פורמטים של שירים דחוסים בלי איבוד איכות): http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5622801-1.html?tag=prmo1
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שמתאים לויסטה שיהיה שדרוג לכרטיס קרייטיב פלטיניום שיש לי סליחה תיקנתי הטעות
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, התקציב הכולל הינו 1,500 ש"ח, אך ניתן לחסוך אם הסכום מוגזם מידי. התקציב כולל גם סטנדים (הרמקולים לא יהיו על השלוחן, אין מקום), אשמח לקבל המלצה גם על זה. פילווח שימושי הרמקולים: מוסיקה: 15% סרטים וסדרות: 60% משחקים: 25% *רוב הזמן אני משחק עם אוזניות. סאב וופר: אין לי מושג אם צריך/לא צריך. אקבל המלצתכם ל2.1 או 2.0. *יש לי עדיפות לרמקולים פאסיביים - אך אשמח לקבל את דעתכם על זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD שתומך ב-Divx והכי חשוב שיהייה לו ממשק USB, כדאי שאני אוכל לחבר אליו DOK/דיסק קשיח נייד. בינתיים ראיתי רק מכשיר אחד שעונה לקריטריונים הנ"ל והוא XORO HSD2100. אשמח אם אנשים ימליצו לי על מכשירים נוספים מהסוג הנ"ל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא בקיא בתחום האוזניות הקטנות ולכן אני מחפש אוזניות כפתור טובות שיחליפו את האוזניות הנוכחיות שיש לי שהשימוש העיקרי שלהן יהיה באייפוד ובזמן ריצה. אני שומע מטאל, יש אוזניות מומלצות לתחום כזה של מוסיקה? התקציב לא ממש מוגבל אבל לא להתפרע לכיוון האלף שקל, אם אוזניות ב400 שקל נותנות את התמורה למחיר אז זה מצוין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-