עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ashkenazone,

מה עושה את הX5L קנייה כ"כ מומלצת בפורומים האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by prexus,

אני מתלבט בין כמה נגנים, איזה מאלה עדיף: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C0F57/qid=1075816314/br=1-9/ref=br_lf_etk_ce_av__9//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 ה iRiver IHP 100 שאמרו לי שהוא ממלץ מאוד... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000633EM/qid=1075816314/br=1-8/ref=br_lf_etk_ce_av__8//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 זה של ARCHOS שנמכר בממש זולללללללללל והנגן שעלתה עליו ביקורת עכשיו פה... אז מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  4. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש מאריך אוזניות למרחק של כמה מטרים בודדים, שאוכל לחבר אוזניות למחשב ולשמוע במיטה שלי. האם יש מאריך מומלץ? ומה עדיף? שלט שהוא מתאם מ3.5 ל2.5 או מתאם בלבד? (מבחינת האיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. Started by AVI.S.T,

מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by haim85,

אני צריך עזרה במונו מיקסר איך מקליטים בכרטיס קול הזה..מיישהו מישתמש בכרטיס קול כמו שלי? או כדומה שיכול לעזור לי בזה? אני רוצה שלמוע מוסיקה ושישמהו מה שאני שומע ואני ל מצליח לעשות את זה ???

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by Morfium,

שלום . אני מחפש אוזניות איכותיות במחיר לא מופרז ( עד 250 שח ) אני רוצה אוזניות יותר לכיוון של אוזניה לכל אוזן ( היה לי את Creative EP-230 ) והם נהרסו לי אז עכשיו אני מחפש חדשות . תודה לממליצים .

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by Sting,

ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Entention,

יש לי את הכרטיס קול sound blaster audigy 2 ZS אני רוצה לשים את הכטיס במחשב אבל אין לי את הדריבר מישהו יכול להביא לי קיזור הורדה לדריבר? יש לי את הלוח אם ga-p35c ds3 מישהו יכול להגיד לי איך אני מרכיב גם את הכרטיסס? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by Aldryk,

שלום אנשים. אני זקוק לעזרתכם. כרגע, יש לי מערכת קולנוע ביתי ישנה שעלתה כ-1500 ש"ח בזמנו והיא כוללת 5 רמקולים וסאב (שמשמש כרסיבר) של לנקו. יש לי יום הולדת בקרוב ואשתי מארגנת סכום של כ-2000 ש"ח. (להלן "התקציב") אני רוצה לקנות רסיבר ומכאן מתחילות הבעיות: 1. רסיבר טוב (לא חייב להיות מקצועי) שישרת אותי לצפייה בסרטים בעיקר. (הדגמים שחשבתי עליהם: דנון/ימאהה/JVC וכו') 2. אם אני קונה רק רסיבר, תהיה לי בעייה לחבר את הסאב אליו, כיוון שלסאב עצמו אין חיבור החוצה (זוכרים? הוא משמש גם כרסיבר), כלומר אני מחבר אך ורק 5 רמקולים... ואת זה אינני רוצה. כלומר אני צריך רסיבר וסאב או לחילופין רסיבר ורמקולים +סאב (כמערכת שלמה). ראיתי בנטאקשן ובאתרים נוספים דילים כפחות מ-2000 ש"ח לרסיבר+ר…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by 0torpedo,

שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by Ic3 CuB3,

אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by Royz,

אני צריך תוכנה חינמית שתהפוך לי כמה קצבי מוסיקה שהם M4A ל Mp3. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

היי, לאחרונה רכשתי את ה Hauppauge PVR-150 MCE ואני מעוניין לדעת מהן הפעולות שצריך לבצע כדי לקבל את איכות התמונה המירבית, טיפים גם כן יתקבלו בשמחה.. אני כרגע משתמש ב Windows 7 32bit RTM ויש לי בעיות עם ה WinTV, אחרי ריסטרט הוא מציג תמונה אבל לאחר כמה דקות אני מקבל מסך שחור ורק ריסטרט מסדר את הבעיה. בנתיים אני משתמש ב DScaler בשביל קונסולות וכו'. הבעיה העיקרית היא ב MCE של 7, ההגדרות הולכות בצורה חלקה אבל יש Delay של 2-3 שניות ב LiveTV, ב DScaler זה לא קורה, מה ניתן לעשות? כמו שכבר ציינתי, אשמח לטיפים והמלצות לגבי סוגי Codecs והגדרות מומלצות. אגב, המסך הוא 24" של סמסונג מחובר דרך DVI, והמקור זמנית הוא Playstation2 מחובר ב Composite. תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. יש משהוא יותר טוב במחיר שלו? המחיר הוא 7800..

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by eyal_kn,

שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by 246810,

שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by ab14,

איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  20. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  21. Started by mani007,

המליצו לי על 2.1 הכי טוב שאתם מכירם במחיר 290

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by harur,

שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by EagleX2,

אמא שלי טסה עוד שבוע לארה"ב אני מאמין שהיא תמצא את ה H10 שמה רציתי לשאול אם אפשר להעביר מכרטיס זיכרון של מצלמה למכשיר הזה בגרסא האמריקאית כי שמעתי שבגרסא של ה י320 אי אפשר זה נורא חשוב לי בכל מקרה אני רציתי ללכת על ה H320 כי הוא 20GB ועוד 50 דולר אבל אני חושב ללכת על ה H10 הוא יותר קטן יותר יפה ויותר חדיש יש לי לשמוע 3GB מוזיקה מקסימום אי לי בשביל מה לקנות את ה20GB אבל 15GB ב50 דולר זה כדאי השאלה אם יש לו USBTOGO בגרסא האריקאית אם מישהו יוכל לבדוק לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. אני ורוצה שיהיה לי עברית לאייפוד אבל גירסת הפירמוייר שלי חדשה ואני צריך גרסה יישנה יותר פעם "רימיתי: את האייפוד בלחשוב שיש אליו גרסה ישנה אבל אני לא זוכר איך עושים את את זה ובאתר הראשי אין הסבר מי יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים