אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעשות עדכון ראושן למכשיר שלי (H10) ....אשמח מאוד לקבל קישורים לעדכונים החדשים למכשיר וכיצד להפעיל אותם
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם מתי שאני עושה Decode לקובץ שמקודד במקודד מסויים של MP3 (למשל LAME) האם זה חשוב להשתמש באותו מקודד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
logitech Z-4 , Harman-Kardon SoundStick 2.1 Creative 2.1 Speaker System I-Trigue 3400 אני מתלבט בין כול אלו,ורציתי לדעת מה הערכה הכי מומלצת מכול אלה מכול הבחינות, כאשר באס עמוק ואיכותי הוא פרמטר אחד החשובים בשבילי(שומע טראנס וPsy)?[br]פורסם בתאריך: 26.08.2007 בשעה 18:05:21 מצטער על ההקפצה,אני פשוט מחפש רמקולים למחשב בדחיפות ואין לי הרבה זמן להחליט.אז מבקש ממי ששמע את הערכות האלה ומבין עניין ,שיגיד לי מה הכי מומלץ מאלה ואם יש אחרים יותר טובים,אז הייתי רוצה לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
או קיי החלטתי אני הולך על נגן mp3 נמאס לי מדיסקמנים נמאס לי מכל החרטא ידעתי דבר ראשון לחשוב על משהו בסדר גודל של 10 ג'יגה הבעיה היא כמובן הכסף עכשיו חשבתי ללכת על המובו 2 עם ה4 ג'יגה בחשש שלא יהיה לי מספיק מקום למלאו או ללכת על האייפוד מהדור השלישי עם 15 ג'יגה (מהאייפוד אני דיי מפחד מכיוון ששמעתי על בעיות הסוללה) או ללכת על דגם הזן טאצ' עם ה30 ג'יגה של קריאייטיב עכשיו זה התלבטות ממש ענקית אני מפחד מהאייפוד בגלל נושא הסוללה אני פוחד מהזן טאצ' בגלל המסך (או שאני פשוט לא מבין איך מעבירים שירים כי לא ראיתי עליו בכלל כפתורים ואני ישר הבנתי שצריך להעביר במסך) ומהמובו 2 אין לי שום חשש הוא נראה לי נגן בן זונה אין לו שום פאק רציני עכשיו על מה ללכת יש לי תקציב של עד 1700 בלי ל…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש משהוא יותר טוב במחיר שלו? המחיר הוא 7800..
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול הסביר לי ולהרבה אחרים מהו הרוקבוקס??????? שמעתי כל מיני דברים ולא ממש הצלחית להבין מה הסיפור שלו! לאיזה נגנים הוא מתאים?מה זה עושה?האם יש תמיכה ל X5L? יש איזה לינקים לתמונות?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף כ.קול , ורציתילדעת אם אני אחליף אותו לכרטיס אחר, אני ארגיש הבדל כלשהו באיכות ? האם המוזיקה\אודיו מקודדת ע"י הכ.קול כאשר הרמקולים מחוברים דיגטלית ? ( עם הלוג'יטק z-5500 שלי כשאני עובד בדיגטלי לדרייברים של הכ.קול אין השפעה )
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! יש לי גריל כזה מבד שחור שהוא ספג אבק ואני רוצה לדעת אם אפשר לדחוף אותו למכונת כביסה?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עדיפות לרמקולים שנתחברים לנגן וזהו בלי חמשל אם יש כאלו ואם לא אז לסוללות,חשוב שהיו קומפקטיים ואיכות סבירה לגודל תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd®ion= מה אתם אומרים אליהם?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת ועוד שאלה שסתם מעניינת אותי, מה ההבדל בין תדירות דגימה מקסימלית: 96KHz תדירות דגימה מקסימלית: 192KHz תודה לעוזרים.. ד"א המטרה העיקרית של הכרטיס היא חיבורו למגבר חיצוני (ריסיבר של יאמה עם מערכת של 5.1) ושמיעה של מוזיקה דרך המחשב על ווליום גבוה מבלי לשמוע צפצוף חזק ומרגיז כזה כמו שאני שומע עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-