אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה לאוזניות בלוטוס איכותיות עד 200 שקל אוזניות קטנות כאלה בתוך האוזן וגם לאוזניות קשת עם בלוטוס וחוטיות in ear כל אוזנייה עד 200 שקל בערך ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אני לא יודע מה ההבדלים בין אוזניות over ear ל on ear ל in ear אני רוצה אוזניות קטנות שנכנסות לתוך האוזן ועוד אוזניות גדולות יותר בלוטוס והאחרונה עם חוט שלא כזה משנה לי איך היא תהיה אבל הרוב הם נכנסות לתוך האוזן פנימה לאפרכסת עד כמה שאני יודע יש גם לתעלה התעלה זה חיצוני ?
-
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd®ion= מה אתם אומרים אליהם?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים איכותיים עם איכות צליל טובה בעד 250 ש"ח אפשר כמובן חרוג. בעיקר ללשמוע מוסיקה ולראות סרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ועוד שאלה שסתם מעניינת אותי, מה ההבדל בין תדירות דגימה מקסימלית: 96KHz תדירות דגימה מקסימלית: 192KHz תודה לעוזרים.. ד"א המטרה העיקרית של הכרטיס היא חיבורו למגבר חיצוני (ריסיבר של יאמה עם מערכת של 5.1) ושמיעה של מוזיקה דרך המחשב על ווליום גבוה מבלי לשמוע צפצוף חזק ומרגיז כזה כמו שאני שומע עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, בא לי רמקולים דיי טובים למחשב. שימוש עיקרי הוא שמיעת מוזיקה. אני מתלבט אם ללכת על 2.1 כמו M820, M880 או 2.0 כמו Microlab Solo 4C. יש לכם המלצות? גם לדגמים אחרים אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הגיעה לידי המערכת הנ"ל, נקנתה בחו"ל ומה שקרה זה שכנראה קיבלה קצר עקב המעבר מ-110V ל 220V(לא אני...) בכל מקרה אז הסאב שהוא גם המגבר של השני רמקולים הלך להערכתי, השאלה שלי : האם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים ? יש להם חיבור סטייל VIDEO/AUDIO IN בטלוויזיה... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי קול במחשב, אחד אונבורד והשני רגיל. יש דרך בה אני אוכל לגרום לשניהם להוציא סאונד באותו זמן (סאונד זהה, לא דברים שונים)? אני פשוט רוצה לחבר אחד מהם לטלויזיה, ואת השני לרמקולים, או אחד לאוזניות, והשני לרמקולים, או כל מיני דברים כאלו. כרגע אני יכול לבחור מאיזה מהכרטיסים זה יוציא סאונד, אלב הווינדוס לא מאפשר להוציא דרך שתיהם. יש מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את ה TOTAL RECORDER שהיא באיכות גרועה מעתיקה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי סרט קובץ mkv hd יש לי כרטיס מסך nvidia 7900 gs ומסך של סוני Sony SDMX95F מחובר בכבל פינים לכרטיס האם כל זה נותן לי לראות HD ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
היי רציתי לשאול אם מתי שאני עושה Decode לקובץ שמקודד במקודד מסויים של MP3 (למשל LAME) האם זה חשוב להשתמש באותו מקודד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
logitech Z-4 , Harman-Kardon SoundStick 2.1 Creative 2.1 Speaker System I-Trigue 3400 אני מתלבט בין כול אלו,ורציתי לדעת מה הערכה הכי מומלצת מכול אלה מכול הבחינות, כאשר באס עמוק ואיכותי הוא פרמטר אחד החשובים בשבילי(שומע טראנס וPsy)?[br]פורסם בתאריך: 26.08.2007 בשעה 18:05:21 מצטער על ההקפצה,אני פשוט מחפש רמקולים למחשב בדחיפות ואין לי הרבה זמן להחליט.אז מבקש ממי ששמע את הערכות האלה ומבין עניין ,שיגיד לי מה הכי מומלץ מאלה ואם יש אחרים יותר טובים,אז הייתי רוצה לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-