עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by JsF,

ראיתי שבכל MP3 פשוט יש אפשרות שהמילים של השיר ירוצו ברקע, אם מוסיפים קובץ TXT שהשם שלו כמו שם השיר.. האם אפשר לעשות כך גם באיריבר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  3. ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. יש לי את ה TOTAL RECORDER שהיא באיכות גרועה מעתיקה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Alex1503,

אני רוצה רמקולים כמה שיותר איכותיים וחזקים שיחליפו מערכת זה בשביל מוזיקה,משחקים וסרטיס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by mccartney,

היי! למישהו יש WD TV MINI והצליח להריץ דרכו סרטים בפורמט DVD, כלומר, להעתיק סרט DVD לספרייה, ולהריץ על הסטרימר הנ"ל? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו לשימוש רב תכליתי בחדרי, שבעיקרו: 1. חיבור לטלוויזיה. 2. חיבור ל-IPOD. 3. למחשב. בנוגע לחיבור למחשב, אני לא חושב שאצטרך לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, אלא בגלל שהטלוויזיה גם ככה מחוברת לרמקולים, כל מה שארצה לראות דרך המחשב אני אעביר בסטרים ל-TV והיא כבר תדאג להעביר לרמקולים, יש אפשרות שכך זה יעבוד? בקיצור, הרמקולים לטעמי, שתי הגירסאות נשמעו לי פחות או יותר אותו דבר... עכשיו, החדר שלי קטן (3x4 מטר), ותהיתי איזה רמקולים יהיה כדאי להציב בחדר. הכוונה לרמקולים שייתנו את התמורה הטובה ביותר במרחב של חדר כזה (ללא קשר להפרש המחיר הזניח שביניהם). שאלה נוספת שמטרידה אותי לא פחות היא איכות החיבור לטלוויזיה, אני ארצה לחבר את הרמקולים בכ…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום אשמח לשמוע אם למי מהחברים ישנו נסיון של התחברות לשיתוף עם כרטיס קליטה מלווינים (צלחת קליטה פרטית - לא יס).

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by LTE,

שלום לכולם, רציתי את עזרתכם בהגדרה של כרטיס קול זה: http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htm המחשב מזהה לי את הכרטיס נראה לי בצורה חלקית הוא כן מוציא לי קול במצב של חיבור ליציאת האוזניות אך כאשר אני מחבר אותו ליציאה האופטית לא יוצא סאונד האם יש הגדרה שאני מפספס או משהו נוסף שיש עלי לעשות ? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by מסבחה,

יש לי את הרמקולים Solo7c של מיקרולאב, והשלט הפסיק לעבוד. קניתי שלט אוניברסלי לומד אבל... ואללה צריך ללמד אותו. מישהו יודע על חנות שמחזיקה את הרמקולים בתצוגה (באיזור המרכז)? או אולי למישהו יש בבית את הרמקולים ומוכן לארח אותי לכמה דקות? מבטיח להביא שוקולד בטעם USB ! המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?

13. שלום לכולם!! לא מזמן(לפני חצי שעה) התחדשתי בiAudio7, ועכשיו הגיע הזמן לדאוג לאוזניות. מה כדאי לקנות בתקציב המדובר ואיפה(באשדוד יש רק BigBox Bug וIVORY)?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by external,

שלום, אני מתעניין בזוג רמקולים איכותיים למחשב. השימוש העיקרי שלהם יהיה האזנה למוזיקה. כרגע אני נוטה לכיוון ה-T40 של קריאטיב ואולי אפילו לכיוון ה- Audioengine אם אצליח לגייס את הסכום. לאחרונה נתקלתי ברמקולים SRS-ZP1000 של סוני. מדובר בזוג רמקולים, כבדים מאד - כ-4 קילו לכל יחידה והם נמכרים באינטרנט ובחנויות (ביג בוקס) בכ-1000 ש"ח. האם למשהו יש ניסיון איתם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=676564 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&productsku=SRSZP1000.CEK&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers#tab http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=20810433 תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by idani1983,

שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. שלום לכולם, החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה. השימושים שלי יהיו, בעיקר טלוויזיה רגילה, אבל הטלוויזיה תחובר גם לHTPC לכן חשוב מאוד שתיהיה התאמה מלאה בין שניהם (NR...). חשבתי על הטלוויזיה הזו, TOSHIBA 47WL68 LCD 47. אשמח אם תאמרו דעתכם או תציאו משהו שיתאים יותר לשימושים שלי. תודה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501046

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by morx,

קודם כל מקווה שזה הפורום המתאים (אם לא תעבירו) אפשר את הקודקים שהביאו למישהו פה שאם אתה מפעיל 3GP או MP4 רואים את זה במדיה פלייר ? אני זוכר שזה היה חבילה ואז עוד 2 תוספות שזה יפתח אותם (real player משהו כזה) תודה מראש !!!!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by yoav1000,

יש לי לוח אם gigabyte-p35-ds4 עם כרטיס קול ALC889A. אני מעונין להפוך אותו למערכת קולנוע ביתית עם logitech x540 (רמקולים 5.1) יש לי גם PS3 שבינתיים מחובר עם HDMI לטלוויזיה (שני ערוצי קול). ראיתי בEBAY כרטיס SPDIF IN שמתחבר ללוח אם עם חיבור מיוחד של 3 פינים. השאלה שלי היא האם החיבור האופטי יכול להעביר אודיו ב5.1 ולהוציא אותו ברמקולים או שזה יצא בסטריאו.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אני רוצה לחבר ממיר של יס רגיל למסך מחשב שלי דרך VGA. בשביל זה אני צריך מתאם RCA to VGA. מצאתי אחד שנראה פשוט באיביי: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ250436413123QQihZ015QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יעשה את העבודה כמו שצריך לדעתכם? וחשבתי שחייבים בכלל טרנסקודר בשביל סוג כזה של המרה.. :s05: ואני יודע שיראו דיי גרוע, אבל אני גם ככה יראה טלויזיה ממרחק של איזה 2 מטר מהמסך כך שאני כבר בטח לא ישים לב לפיקסליזציה ממרחק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by ssib,

שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by SeaMonster,

אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd&region= מה אתם אומרים אליהם?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by LeftRight,

יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by constantine,

איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: יש לי DVD, וראיתי שמאחורה יש לו גם חיבור VGA (כאילו למסך מחשב). 8) ניסיתי לחבר את הDVD למסך, ולהפעיל סרט ולא הייתה תצוגה. :-\ מישהו יכול לומר לי, איפה הבעיה?? וכיצד לפתור אותה ?? ??? תודה רבה וסופ"ש נעים ! :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.