עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by amirn,

היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by mikezaush,

הכרטיס הזה הוא אונבורד על הלוח אם שלי שהוא msi 865pe neo-2 platinum והבעיה היא שכשאני נכנס לvolume control וואותו אני שם בbalance באמצע כדי שישמעו משני הרמקולים באופן שווה, אבל כשאני עושה את זה לא שומעים כלום במחשב אלא אם כן אני יגביר את הרמקולים על מקסימום ווליום (וגם אז אני שומע מאוד חלש). רק כשאני מעביר את הbalance לטובת אחד הרמקולים עד הסוף אז אפשר לשמוע את שני הרמקולים באופן שווה בכל העוצמות. לאחרונה עקב הבעיה עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס שהורד באתר של msi אך הבעיה נמשכת.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by 114508534,

היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by gamer1234,

זה התחיל אתמול, לא זכור לי שהתעסקתיעם הגדרות או משהו... פתאום שאני שם מוסיקה או משהו יש הד כזה. בנוסף כשאין מוסיקה פתוחה הוא עושה רעשים קטנים כאלה ומהירים (קצת קשה להסביר) הרמקולים שלי הם logitech x530 יש רעיונותאיך לסדר? כי אי אפשר לשחק\לראות סרטים\לשמוע מוסיקה ככה.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Triple-z,

חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

12. Started by DMaster,

צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

14. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by eity,

שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בסביבות 200-300 שח איזה אני יכול לקנות באיזה מכרז או משהו?

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by liho,

היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. איפה הכי משתלם לקנות את הכרטיס הזה? ברצוני לחבר אותו למערכת פשוטה של AIWA ובו זמנית למגבר אוזניות PA2V2 שמחובר ל GRADO SR80. האם הדבר אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: יש לי DVD, וראיתי שמאחורה יש לו גם חיבור VGA (כאילו למסך מחשב). 8) ניסיתי לחבר את הDVD למסך, ולהפעיל סרט ולא הייתה תצוגה. :-\ מישהו יכול לומר לי, איפה הבעיה?? וכיצד לפתור אותה ?? ??? תודה רבה וסופ"ש נעים ! :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by gal1,

יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  24. הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by dovik,

שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.