עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by אריה7,

שלום, אני יכול לרכוש בהנחה DVD Xoro HSD2100. המחיר הוא 400 ש"ח. האם ה-DVD הזה טוב? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים (כולל MPEG4) ובכתוביות בעברית. הוא מיועד להיות מחובר לטלביזיה פשוטה ולא למערכת קולנוע ביתית איכותית מדי. אז כדאי לקנות? האם הוא טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by davis5,

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני ישמש גם לראית סרטים מהמחשב חשוב שיהיה FULL HD תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by PlayerX,

Looking for LCD TV , mostly to play Playstation 2 by using component cables and watch movies from PC My list of possible choices did anyone had some personal experience with any of these http://zap.co.il/compare.asp?sog=E-TV&models=499929,411556,506242,577538

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by שגיא_לוי,

היי... (: אני זקוק להמלצה שלכם... TV 22' אולי גם 24' P= אין לי כל כך הרבה כסף. טלוויזיץ LCD בשביל טלוויזיה ובשביל קונסולה אקס-בוקס 360 המליצו לי בשביל בוקס מסך מחשב, אבל הבנתי שלא רואים טוב טלוויזיה במסכי מחשב מישהו מכיר LCD 22-24 שהבוקס תראה עליו טוב? P= וגם לטלוויזיה(יש לי HOT אם זה חשוב) תודה רבה, שגיא.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by benx,

דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים

10. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם רציתי לפנק את עצמי לכבוד יום ההולדת שלי ולקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי מכיוון שמה שאפל הביאו לי לא שווה שקל. אני גם קונה נרתיק באותו זמן ורציתי לדעת על איזה אוזניות אתם ממליצים לי, חשבתי על אוזניות שנכנסות לתוך האוזן אבל אני לא ממש מבין בזה... את הנרתיק אני כנראה מזמין מהאתר Buy4less אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות ששווה להשקיע בהן את הכסף. תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by shloosh,

http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי איזה אוזניות אלה? 1: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=102 2: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=101 3: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=100 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

? ואיפה אפשר להוריד אותו.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Lior4543,

שלום, היום התחדשתי בטלווזיה 32LK330Y, של LG היא מחוברת לממיר של YES. אני ניסתי לחבר התקן נייד שהכיל קבצי MKV, וראיתי שהוא לא מצליח לקרוא אותם (דבר שלא ציפתי).. האם יש דרך כל שהיא לעדכן את הפורמטים שהטלווזיה תתמוך? אם לא, איזה עוד פתרון יש לי בלי לקנות מחשב שיתחבר אליה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי, בא לי רמקולים דיי טובים למחשב. שימוש עיקרי הוא שמיעת מוזיקה. אני מתלבט אם ללכת על 2.1 כמו M820, M880 או 2.0 כמו Microlab Solo 4C. יש לכם המלצות? גם לדגמים אחרים אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by Rapture,

שלום לכולם... עקב הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362886.new#new החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, אחד פשוט וזול מכיוון שאני לא מבין גדול בדברים האלה, אני צריך עזרה שלכם... נמאס לי לשבת על המחשב ולא לשמוע מוזיקה או לשחק באיזה משחק טוב התקציב שלי הוא מאוד נמוך אז עדיף כמה שיותר זול... Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זה הלוח אם שלי תודה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  19. בהנחה שהנגן הוא נגן אמריקאי כלומר: אין USO2GO אין מטען חיצוני אין תמיכה בווידאו ( ודברתי על הנגן האמריקאי אז אל תגידו לי לעדכן עם Firmwere ארופאי ) בקיצור אני לא רואה שום יתרון? יכול להיות ש Iriver יפסיקו לתמוך ב H300 ויעברו רק ל H10 ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by LeftRight,

יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by guyfaran,

לפני זה שאלה קטנה באתר של COWON אז כתוב כל מיני עידכונים של X5 זה כולל גם את ה-X5L? עכשיו לנושא המרכזי יש לי את ה-X5L כבר איזה חודשיים ועוד לא יצא לי להשתמש ב-OTG -להעברי תמונות ישר מהמצלמה לנגן ואין לי בבית מצלמה נתמכת ואני פה אצל חבר ויש לו מצלמה של פוגי נתמכת ואין לי מושג מה לעושת איך להפעיל את זה... אז הנה אני מבקש שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות איך אני מעביר את התמונות מהמצלמה לנגן? תודה גברים (תמשיכו לתת תשובות גם אם אתם חושבים שאני כבר לא אצל החבר...) חח

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

שלום אני מעוניין לרכוש DVD ביתי, ראיתי DVD שתומך ב biu-ray והוא נורא יקר, מה זה אומר בכלל blu-ray? איזה יתרונות יש לו על DVD רגיל?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Sub-sw32,

ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Inter,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.