עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול למפרט החדש שלי. אני מחפש משהו איכותי שכן עד היום הכי איכותי שהיה לי זה LIVE 5.1 החלטתי להשתדרג בל ראיתי כרטיסים ממש יקרים כמו ה-D2X של ASUS אני מחפש כרטיס שמתאים להכול. יש לי אוזניות של SENNHEISER 437 ללא הגברה. מה יש לכם להציע לי בטוח המחיר הזה ? אם אתם חושבים שבשביל כרטיס מסויים שווה להעלות את התקציב אני מוכן לשקול את זה. תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by EagleX2,

אמא שלי טסה עוד שבוע לארה"ב אני מאמין שהיא תמצא את ה H10 שמה רציתי לשאול אם אפשר להעביר מכרטיס זיכרון של מצלמה למכשיר הזה בגרסא האמריקאית כי שמעתי שבגרסא של ה י320 אי אפשר זה נורא חשוב לי בכל מקרה אני רציתי ללכת על ה H320 כי הוא 20GB ועוד 50 דולר אבל אני חושב ללכת על ה H10 הוא יותר קטן יותר יפה ויותר חדיש יש לי לשמוע 3GB מוזיקה מקסימום אי לי בשביל מה לקנות את ה20GB אבל 15GB ב50 דולר זה כדאי השאלה אם יש לו USBTOGO בגרסא האריקאית אם מישהו יוכל לבדוק לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by gal1,

מהי המערכת 2.1 הכי עוצמתית שיש בתקציב של 600 שקל

6. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים

7. Started by dovik,

שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by arkzai,

היי אני מחפש רמקולים איכותיים עם איכות צליל טובה בעד 250 ש"ח אפשר כמובן חרוג. בעיקר ללשמוע מוסיקה ולראות סרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Omry,

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים: 1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת. 2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין. 3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור. 4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין. 5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב …

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי איזה אוזניות אלה? 1: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=102 2: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=101 3: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=100 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?

15. Started by Lil,

אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by .AloN,

לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by j-cool,

אני זוכר שקשיצא העדכון של העברית ל ipod היה מדריך באיך "לרמות" את ה ipod בלחשוב שיש לו גרסת firmware ישנה יותר כדי שיהיה אפשר לבצע בו את העדכון מישהו אולי יודע איך עושים את זה או שיש לו את המדריך????

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by assafmag,

אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by jean-paul,

רכשתי טלויזיה חדשה מסוג toshiba 29cz8 יש לי שני סוגי חיבורים ל dvd מה עדיף? יש לי גם אפשרות לשידור פרוגרסיבי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים