עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לאחרונה אני שוקל לקנות נגן נייד ,הבחירה כנראה תהיה ה-D2, בין היתר בגלל יכולת ניגון FLAC, מבוסס FLASH, ולא לא כלכך משנה לי לראות ווידיו עליו (אולי פעם ב...). ביום ראשון הייתי אצל אבי יפה. תומר המליץ לי לנסות את ה-K271 והאמת שמאוד אהבתי את הסאונד שלהם, אבל לא יכולתי לנסות אותם עם הנגן (שעדיין לא נקנה). רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם האוזניות הנ"ל ללא הגברה עם ה-D2 (קרי, חיבור ישירות לנגן נייד)? עידכון: אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם. לכל מ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Chevy,

DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת. אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות :-X יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון. מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים ??? : כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית. שאלה - האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ? ??? מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ? בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת. אשמח לתגובות, הצעות Chevy.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Gil28,

לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by moshe1100,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…

6. Started by ag43,

כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by rivzid,

האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. מצאתי (בנישה, מאחורי הפטיפון ) זוג אוזניות, שלדעתי (הצנועה אמנם) נשמעות די טוב, מספר הדגם של האוזניות הוא MDR-V6, וכתוב שהן"אוזניות סטריאו דינמיות". האוזניות די/מאוד ישנות (הן שייכות לאבא שלי שקנה אותן מתישהו כשהיה צעיר), והציפוי דמוי-העור שהיה על הספוגיות התפורר לגמרי (לא לפני שלכלך אותי במלא פרורים קטנים ונמרחים של החומר). השאלה שלי היא האם הן נחשבות לאוזניות טובות והאם שווה ללכת לסוכנות של סוני כדי לקנות כיסויים חדשים בשבילן.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by edoson,

הרגע התקנתי. הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!! תענוג! ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו). כל הכבוד להם! (מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן ) כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  11. רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין

12. Started by Dr Hardware,

עד סכום של.. אמממ..450 גיגית... אבל שקל לא יותר מה שחשוב לי שיהיה עמיד, לא איזה קקה מפלסטיק של לגו עם מקשי נוקיה 5110... הבנתם את הרעיון, שלא יהיה דרדל'ה, שיהיה יציב ויפה. דבר שני שיעמוד בפעילות ספורטיבית, שלא ידפק אחרי ריצה קצרה. מה עוד... עדיף שיהיה תאורה. וכמובן, שינגן באיכות טובה, לא מצפה לאיזה IPOD או משהו.. אבל שינגן יפה.. שאני לא יגיד "איכס מה זה מונו או סטריאו" זה הכל.. איכות,יציבות, יופי ותאורה אגב מה עדיף, סטיק 256 מגה ב450~ או מינידיסק משומש קורא MP3 וכו'... באותו סכום? *שאלת מפתח

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by NewRig,

תקציב 200-400 רצוי מהחנות isracomp, אבל אם יש מוצר במסגרת התקציב שעדיף במובהק על ההיצע בחנות זו - אשמח לקבל המלצה בכל מקרה. אציין רק שמדובר בכרטיס קול מבוסס AC97 עם 7.1 ערוצים, מובנה בלוח אם nForce4 Ultra, ולכן סביר להניח שרמקולים יקרים יותר יהיו overkill למערכת כזו.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  14. שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LazyBoy,

תראו: http://us.creative.com/products/category.asp?category=209 הכרטיס לא מופיע יותר והם הקפיצו את המחיר של הXtremeGamer למחיר הישן של הXtremeMusic. משהו פה לא מריח לא טוב. בתקופה האחרונה הרבה אנשים התלוננו שהדרייברים החדשים מזהים את הXtremeMusic הישן שלהם בתור XtremeGamer למרות שהוא נחות בצורה משמעותית. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by TheTerminator,

כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.

17. אני שומע שירים חלק וטוב יותר ב Winamp או שאני מדמיין?

18. Started by ItachiSan,

שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.

20. היי אני מעוניין ברמקולים האלה: http://ksp.co.il/?uin=15338 אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by GoldenACE,

האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by gal1,

איפה אפשר לקנות מגבר סטריאו וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Ancient1,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by M7a,

מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.