עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mp91,

יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by ~Pizza~,

שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by gtf,

התקציב 200-300 גג עדיף בסביבות ה200. ראיתי שיש מרכות של 2.1 ו5.1 מה זה אומר? תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by Sa,

כן הרצתי חיפושים לפני אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי :\ אני מתלבט בין Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL8790&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 448 ש"ח ל Zalman ZMRS6F http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=474 270 שקל לIcemat Siberia http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13857 443 שקל. השאלה שלי היא במידה ואתם אומרים שה ICEMATE או המדוזה עדיפים.... מי מהם... ומעבר לזה האם התוספת של כמעט 50 אחוז שווה את המחיר? העלייה כזאת משמעותית ומורגשת? מעבר לזה שאני מחפש אוזניות לגיימינג וכמובן אם אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה ++.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by Roshos,

שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by motorishta,

חיברתי רסיבר למחשב יש לי כרטיס קול של קראטיב לאייב 5.1 מהפשוטים הרסיבר מחובר אצלי על כבל אדום לבן שמתחבר אליו מן מפצל שיש לו יציאה כמו של אוזניות. עכשיו כל סרט שאני שומע הוא באיכות קול זוועתית!! תנסו לדמיין למשל שאם יש צליל של באס אז זה נשמע כאילו שהטוויטרים מוציאים באס. ממש על הפנים! זה קורה גם כשאני שומע הכי בשקט שיש. מה הבעיה לכך? איך אפשר לפטור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by danielb,

מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. יש לי ממיר של הוט כל שאר הפרטים נמצאים במפרט מימין עכשיו תראו אני שומע תמיד בכל ה4 רמקולים חוץ משאני רואה טלויזיה במחשב שאז אני שומע רק בצד שמאל (רמקול שמאלי קידמי ושמאלי אחורי) חיברתי את הרמקולים ללוח בחיבורים FRONT speaker וrear speacker *עכשיו אני רואה שיש הדבל בין המדריך שקיבלתי עם הלוח לבין זה שאני רואה עכשיו באיטרנט על הלוח שלי אחד אומר שחיבור של האחורי זה של הצד והשני אומר הפוך אבל אם אני מחבר את זה לחיבור השני שהאיטרנט אומר שהוא כיביכול האחורי אני לא שומע בוא...*

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by bluemail,

בגודל 1 גיגה לפחות מחיר לא משנה יש המלצות ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by zxcasdqwe,

שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Royz,

אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Chymes,

זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  19. יש לי לוח אם: Abit NF 7 -SL רמקולים: Logitech X-530 כאשר אני מחבר את הרמקולים לכניסות ה- 5.1 שלו, אני לא שומע בכל הרמקולים! כאשר אני מחבר את הרמקולים למפצל שקיבלתי איתם רק ליציאה הירוקה הרגילה של הכ. קול, אני שומע בכל הרמקולים, אבל אין חלוקת צלילים יפה כזאת כמו ב-5.1 איכותי. ובדרייברים ב-WIN אני מכוון את הכל האפשרויות על 5.1 בכל מקום אפשרי, גם ב- nvmixer וגם בדבר הזה של הWINDOWS עצמו. וכלום לא עוזר. יש לכם פתרונות נוספים? אולי שינויים בBIOS? ואם לא, האם קניית כ. קול PCI יפתור לי את הבעיה, כגון למשל Creative 7.1 24 bit? תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MilkMan,

לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Samsung YP-Z5 איכותי ביותר, כולל משטח מגע מי שמעוניין סרטון שמדגים את המכשיר: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/yp-z5.avi

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  22. איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מדגיש על איזה ניתן להקליט (לא סתם לצפות) DVD+R או DVD+RW או DVD-R או DVD-RW אני שואל מכיוון שבכל המקומות כתוב רק +RW ו -RW, וזה לא הגיוני.(כעיקרון בכל מכשיר אחר יש אפשרות ל - DVD+\- R) אז מי שיש לו את המכשיר או שיודע ,אנא שייתן עזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  24. אני מחפש נגן של 1GB לפחות (לא חשוב פלאש/כ. קשיח), בדגש על MP3 אבל שידע לנגן גם סרטים שתהיה אופציה להטעין גם דרך החשמל.. חוץ מזה, חייב שישמש גם לאחסון מידע מדי פעם, זאת אומרת שלא יבקש דרייברים והמחשבים ידעו לזהות אותו מיידית (כמו DOK). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים