עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OverBooking,

שלום חברים. אני מחפש: סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי לחיבור המחשב אל המערכת והטלויזיה ללא חוטים. מצאתי מוצר טוב: http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Count=0604034018&Cart_Session=7688ee3f0bd8cacc947c90c396d463a4 הם טוענים שכרגע אין את המוצר במלאי בארץ. מישהו יודע איפה יש מוצר זהה או דומה למוצר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by phil,

אהלן אנשים.. בבעלותי ATP3, ולאחרונה חשבתי על לשדרג ל-Creative I-Trigue 3600.. בעיקר שומע מוזיקה, קצת פחות סרטים.. לכן אני הולך על ה-2.1. קודם כל- מי שיודע על מערכת 2.1 טובה יותר בתקציב של ה-3600, כולי אוזן. ועכשיו- אני שואל האם ה- Creative SB Audigy 2 ZS יהיה מסוגל להוציא את המקסימום מה-I-Trigue 3600? או שצריך ללכת על משהו כבד יותר..? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  3. יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Aviko,

קיבלתי ביום חמישי האחרון את הנגן, הוא מדהים, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם מישהו מכם מכיר איזה אתר שאפשר להוריד ממנו אפילקציות וישומים מסוימים שיוכלו לפעול על הנגן? 2. האם אפשר להוריד מאיזשהו אתר תמיכה בעברית לנגן? 3. מהיכן אני יכול להשיג לו מטען שיתיאם לו? 4. לכמה זמן של מוסיקה הסוללה מספיקה? 5. אשמח לקבל כל פיסת מידע שיש לכם על פיצ'רים ודברים נחמדים שאפשר לעשות עם הנגן.. תודה, שבוע טוב, אבי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by easyuri,

אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, ברצוני לרכוש נגן MP3 בתקציב של 1300 שקל (אפשר למתוח עד 1400 מקסימום). למישהו יש המלצה על דגם מסויים? הדרישות הן: איכות שמע גבוהה יכולת הצגת תמונות טעינה דרך רשת החשמל ולא רק דרך המחשב רדיו (מומלץ) יכולת לשמש ככונן נייד הצגת עברית (מומלץ בצורה תקנית ולא הפוכה) אין צורך בהצגת וידאו. עכשיו, בעיקרון חשבתי על iRiver H10 6GB אבל עם יש נגן שנכנס בתקציב עם נפח יותר גדול אז עוד יותר טוב... תודה, עידו

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  9. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

10. תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Roshos,

נגן חדש מבית creative שם הנגן ZEN NEEON2 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609&nav=1 http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_zn2.jpg

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  13. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by marosa,

היי לכולם, במסגרת החיפושים אחרי נגן בעל איכות קול מעולה, אני מחפש אנשים שיצא להם לשמוע את הIAUDIO6 או כל מישהו שמבין.. הדבר המרכזי שחשוב לי הוא איכות סאונד נטו.. הבנתי שהIAUDIO6 לא מאכזב בתחום הזה ומאד אהבתי את הגודל הקטן שלו ואת הפיצ'רים שבו.. אשמח לשמוע דעות בעד או נגד, שוב אני אדגיש שהכי חשוב זה איכות הסאונד..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי פיוניר DEH-P2600R לרכב ואני לא מצליח למצוא דף אחד באינטרנט באנגלית שמכיל מידע עליו

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by dood,

שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by karpad,

שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by shedon,

חשבתי על ALTEC 4121? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים