אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב להאזנה למוזיקה וקצת משחקים וסרטים. שמעתי היום את הAKG K26P והחלטתי שאוזניות קטנות כאלה זה לא מתאים לי בעיקר בגלל האטימה של ה26P [לוחץ מאוד באוזן] וגם לא ממש ממש הרגשתי שיפור בסאונד [בהשוואה לאוזניות ג'נריות ב100 ש"ח] בכל אופן אני מחפש אוזניות גדולות כאלה שמכסות את האוזן. אני מאזין בעיקר לרוק, STEVE VAI [סגנון מיוחד ] וגם טראנס וקצת מטאל למרות שגם היפ הופ פופ וכאלה לפעמים לכן אני מחפש משהו שפחות או יותר ישמע טוב באותה מידה בכל הסגנונות.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אנימ חפש כרטיס קול עד 500 שקלם אני רוצה שלפחות יהיה בו אפשרות ל- 5.1 ויציאה דיגיטלית... לא אכפת לי מאיזה חברה העיקר שישמעו טוב ושלא יעשה בעיות.. ד"א אני שמעתי על ה- HERCULES GAME THEATER 6.1 אבל דבר אחד לא זה כרטיס קול כאילו שהוא פאנל? שהחיבורים שלו יוצאים מקדימה כאילו איפה שה- CD ROM? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לסבתי מכשיר אמין וקל להפעלה כדי להציג על הטלביזיה שלה תמונות מ-DVD או DOK וכן סרטים ביתיים שיקודדו ככל הנראה ל-DIVX (ניגון איכותי גם מ-DVD וגם מה-DOK שלא כמו בדגמי מדבקה זולים). בנוסף הייתי מעוניין שינגן גם סרטי DIVX + כתוביות בעברית במידת האפשר מתוך ה-DVD (סרטי קלאסיקה למשל). המחיא לא קריטי אבל עדיף לא משהו יקר ללא צורך. העיקר שיהיה אמין, יעשה את העבודה ויהיה קל להפעלה (שלט/תפריטים/עובד ישר מהקופסה) ללא כל מיני טריקים ועדכוני תוכנה. במידת הצורך אפשר לוותר על USB אבל מאוד לא מומלץ. אם יש דגם לא מאוד יקר עם יציאת HDMI בנוסף זה יהיה בונוס חביב. יחובר לטלביזיית CRT בחיבור AV סטריאופוני פשוט. תודה מראש, גונן. עריכה: מה דעתכם על ה- PIONEER דגם DV320S http://olsal…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני כנראה מזמין את הiPod האגדי (סוף-סוף) ואני מתלבט בין USB 2.0 לבין FireWire. המחיר של הכבל USB 2.0 אצל ידע הוא דיי קרוב למחיר של כרטיס עם 2 יציאות FireWire, אז כסף הוא לא העיניין. מה שמעניין אותי, זה מהירות. תודה למי שיעזור..
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר עריכה: הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? עריכה נוספת נראה לי לא יודעים פה בדיוק על מה מדובר אולי אפשר להעביר את זה לפורום לוחות אם וזיכרונות אולי שם יודעים תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אתמול הגיעו האוזניות הנחשקות מחול, וההתרשמות : לדעתי, אלו האוזניות עד 100 דולר הטובות ביותר ( קניתי ב- 92 ב- B&H) לאחרונה ראיתי מספר דיונים על האוזניות, אולי זה יעזור: איכות השמיעה- אותי מספקת מאוד. שמעתי אותן מול hd650,590, ושאר דגמים מהצמרת של סינהייזר, ואהבתי יותר את הצליל של ה- 280. אולי זה פסיכולוגי, או שפשוט האוזן שלי לא יודעת להבדיל , אבל הצליל של ה- 280 טוב מאוד גם בלי השוואה. (לכל המעוניין, אפשר לשמוע אותן באדר סוכניות רח' החשמונאים 105 ת"א) איכות בניה מצוינת ( ניתנות לקיפול ), כנ"ל על הנוחות. אוזניות גדולות, אולפניות, סגורות. מתאימות רק לבית, ומבודדות מאוד. החסרון שלהם, הוא שהן פחות מתאימות למוזיקה אגרסיבית ( רוק כבד,מטאל) , ויש כאלה שאומרים שהבס ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-