אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני אקנה אותו בחו"ל (אפשר להמליץ על דגמים שאין בארץ) אני רוצה לפחות 1GB והכי חשוב שלא תיהיה לו יציאה של usb build in יש אחד כזה של 1GB אחלה דיסק אונקי אבל הבעיה שלו שהיציאה שלו מתנדנדת (עובד כשנה שלמתי עליו כ520 ש"ח - אני יודע שהוא לא שווה בגרוש) ושיהיה צליל אכותי. אם אתם רוצים על mp4 אז אני מעדיף על מסך יותר מ1.5 אינטש כי לא רואים טוב במסכים הללו(צריכים משקפים) אני מעדיף mp3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מדוייק לכרטיס קול מסוג : aureal vortex 1 (au8820b2) audio accelenator ניסיתי כמה דרייברים מדף זה אך ללא הועיל. הנה הדף: http://www.soundcard-drivers.com/companies/136.htm דגם הלוח: intel natoma 82440bx/zx לוח מאוד ישן. המערכת הפעלה 98 ניסיתי להתקין את הדרייברים שהזכרתי בשתי דרכים: א) נכנסתי למנהל התקנים היה שם מסומן בסימן קריאה צהוב "PCI AUDIO מולטימדיה" לחצתי עדכן מנהל התקן. הובלתי לתיקייה עם הדרייברים. ב) עשיתי עליו "הסר" וכשעלה המחשב עלה אשף זוהתה חומרה חדשה וכו'. זה בסדר? המון תודה למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי איזה רסיבר ישן של KENWOOD שאני לא יודע מה לעשות איתו. הדגם הוא KR-A3080 אולי מישהו מכיר ויכול להגיד לי האם זה זבל מוחלט או מה. לינק שמצאתי: http://www.kenwood.de/download_archiv/kra3080.pdf
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה אני צריך רמקולים 5.1 תקציב לא הכי משנה לי אבל משהו בסביבות ה2000 2500 שווה להשקיע ברמקולים האלה? איך הם? למישהו יש אותם ויכול להגיד אם הוא מרוצה? השימושים בעיקר למשחקים גם סרטים ומוזיקה.. מוזיקה ישמעו גם באיכות טובה?! כי בדרךכלל ה5.1 זה בעיקר למשחקים וסרטים זה לא יהרוס תאיכות במוזיקה?
-
- 91 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אח שלי כרגע בקנדה ואני רוצה שיקנה לי 2.1 של קריאטיב... אבל לא יודע מה הכי טוב... יש לי כרגע את ה2500... אבל בא לי יותר טובים מישהו יכול להמליץ? ולהגיד בערך מה המחיר בקנדה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול creative sound bluster live אני לא מתמצא בכל היציאות/כניסות יש לי חמש כניסות לכרטיס (חוץ מהגיוסטיק) עדיף להשקיע ב5.1 או לקנות משהו אכותי של 2.1 (אני לא יודע אם הוא תומך ב5.1) יש לי יציאה לרמקולים בצבע שחור ועוד אחת בצבע צהוב(מהם היציאות הללו) חוץ מהשלוש שיש בכל הכרטיסים (אדום-מקרופון,ירוק-רמקולים, כחול לא יודע שיש בכל כרטיס קול סטנדרטי)
-
- 50 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=36156&orderby= יש משהו יותר עדיף על פני רסיבר זה בטווח מחירים שלו ומטה? כי אני רואה שזה דגם ישן.. יש לי כבר דיוידי אני מחפש להשלים את המערכת. תקציב לרמקולים הוא גם איזה 2000 שקל גג נגיד
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-