עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NimDod,

מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by officeStuff,

היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון. גודל נראה לי 40 - 42 אם אין משהו איכותי אז גם יותר קטנות אפשר. המרחק צפייה הוא בערך 3 - 3.5 מטר אולי קצת יותר תלוי כמה דוחפים את הספא אחורה שימושים בעיקר צפייה בסרטים וסדרות מהסטריימר ומשחקים בסלון fifa \ pes המלצות יתקבלו בשמחה :-)

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MightYaad,

אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  10. מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Aviram,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OpenCan,

שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by kobibo,

כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM כרגע אני משתמש JULIA ESI אבל הכרטיס הנ"ל לא תומך בפנאל הקדמי ולכן מחליף.. אגב, האם קיים לוח אם בעל כרטיס קול באיכות טובה ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by DrLEON,

שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  19. השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by .AloN,

לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אני משתמש במחשב נייד ומחפש כרטיס קול חיצוני usb2 שיתחבר למגבר שמחובר לרמקולים כדי לשפר תאיכות סאונד (היציאת קול הבנויה בנייד לא משהו ) אין לי תקציב כי אני מניח שרוב הכרטיסים יהיו באותו מחיר פחות או יותר מכיוון שאני לא מחפש משהו מקצועי רק משהו בסיסי אבל איכותי (משהו בפחות 100 דולר אני חושב שעד 100 אמור להספיק תקנו אותי אם אני טועה) אפשר גם להמליץ כל כרטיסים שניתן לקנות בארה"ב מכיוון שאני נמצא בארה"ב כרגע תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים