אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שבת שלום, אני מחפש המלצה ל-LCD/LED, מכיוון שבתקציב שלי פלזמה טובה אני בטח לא אמצא... אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה כמה סוגיות שמעניינות אותי: 1. מה ההבדל בין LED ל-LCD ומה עדיף מתי וכו'? 2. מה זה SMART TV ולמה הוא משמש? 3. מקלט DVBT, מה זה? כמה דגשים שאני רוצה ב-LCD/LED: גודל: 40,42,46 אינטש, כמובן FULL HD. על הדרך, מצאתי את אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823187 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822765 האמת שאני לא כל-כך מבין בנושא ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני נורא רוצה לסגור על טלויזיה לפני פסח אשמח להמלצות נוספות, תודה רבה, תום.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיתחברו לרסיבר שלי במערכת הקולנוע הבייתי אלה שיש לי עכשיו ישנים מאוד ומתפקדים רע התקציב שלי דיי מוגבל , משהו כמו 800 שקל מקס לא מפריע לי חדש או יד 2
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים 2.0 בעדיפות לכמה שיותר קטנים. בעיקר לסרטונים ביו-טיוב ומשחקי מחשב התקציב שלי הוא 250-300 ש''ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש המלצה לDVD קורא divx עד 300 ש"ח תודה! איך זה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411473
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
סוף סוף הצלחתי לשכנע את אימי שהעברת כבל באורך 30 מטר בכל פעם שהחלטנו לראות איזה סרט טוב עם תרגום לא מובנה זה לא רעיון הכי טוב שאפשר, במיוחד בגלל שיש בעיות נוספות כמו ניתוק השידור מהטלויזיה למסך ואז אני נאלץ לרוץ למחשב ולהעביר שוב את השידור. בכל מקרא סוף סוף היא החליטה לקנות DVD. עכשיו השימוש העיקרי של הDVD יהיה צפיה בסרטי DIVX וכמובן שהוא צריך לתמוך בעדכון הקושחה לתמיכה בתגרום עברי. 95 אחוז מהשימוש שלו יהיה צפיה בסרטים הצרובים מהמחשב יחד עם תרגום, לכן חשוב שהDVD יהיה חזק בקריאת דיסקים צרובים מהמחשב, התקציב הוא 500-700 ש"ח. תוכלו לתת לי המלצה לדי וי די שעונה על הדרישות שלי?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר שינה שלי בתקציב של עד 4k. המרחק הוא 2.8 מטר, לכן אני מעדיף 42". קריטריונים: + חובה מסך FHD, יש לי מספיק תכנים מתאימים לניצול הרזולוציה. + כמובן שאיכות תמונה טובה מאוד ב FHD, עם שחורים אמיתיים וחדות. + מעדיף מסגרת מט. + שתתאים ל"משחקים" - מתכוון לחבר PC. (מהירות תגובה, מריחות) + שיראו OK גם בתכני SD + מחייב כניסת SCART דברים שפחות חשובים: - עובי המסך. לא מעניין אותי. - איכות הסאונד / רמקולים. לא הולך להשתמש בהם כמובן כשיש מערכת סטריאו משובחת וק"ב. - מאפיינים עיצוביים שבאים על חשבון פונקציונליות. - חיבורי USB למיניהם / מקלטי DVB-T הם בונוס נחמד - אבל לא נכנסים בשיקול. אני שמתי עין על ה Sharp LE600 בגודל 40". מדובר בטלוויזיית LED מסוג Full A…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח (עדיף יותר לכיוון 1000 אם יש...) דרישות: גודל קומפקטי מאוד אחסון לפחות 100 MP3 וזמן בטרייה ארוך נחמד אם יהיו פיצ'רים נוספים כמו FM RADIO, הקלטה וכו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עד עכשיו הייתי משתמש באוזניות cx400 והם כבר ממש התפגרו לי חבר שלי קנה K404 מבאג ושמעתי קצת וראיתי שגם לאוזניות פתוחות יכול להיות באסים נורא יפים כמו שנותנים לנו הIEM. בכל מקרה החלטתי לנסות ולחפש אוזניות חדשות ואין לי שום מושג בנושא אני יודע שאני ממש אוהב איכות אבל לא ידוע עד כמה כי אף פעם לא יצא לי לנסות את האודיופיליות שלי בצורה ממש רצינית. אני מחפש אוזניות חדשות או משומשות עד ה400 שקל וכבר הסתבכתי לגמרי אם הקריאה בHEADFI ובשאר מחוזות האיטרנט אני שמתי את עיני על הK450 (למרות שאני יודע שזה לא בתקציב אבל אני יוכל אולי לייבא אותם מחול) ועל הK518 (ראיתי מחירים ממש יפים) עכשיו השאלה אם אולי יספיק לי להשתמש בK404 או בK420, K403 וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד 220 - י(רד התקציב.) מה עדיף לקנות: SONY MDRX 200 Sennheiser HD-202 SENNHEISER HD457 או שיש אוזניות בתקציב הזה שעדיף לקנות אותם.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות לחצי משפחה אוזניות, אז אשמח להמלצה על אוזניות חוטיות שלא עולות יותר מדי, אבל מחזיקות יותר מחודש... אני הולך להזמין איזה 10 כאלה, אז אם יש משהו ממולץ עם Bulk - עדיף. חוצמזה - לעצמי, אני רוצה אוזניות Bluetooth קצת יותר איכותיות, וראיתי המלצות על: Bluedio Energy N2. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה ל S2, שעולה קצת יותר, ואם אכן אלו אוזניות מומלצות. (שוב - אני מחפש אוזניות זולות, אני לא אודיופיל, וכך גם כל המשפחה...)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כיומיים נהרסו לי האוזניות, עם אחריות לכל החיים, רק שהיבואן פשט רגל והחנות במו"מ איתם על החזר כספי, האוזניות שהיו לי זה skulcandy inkd. על כל מקרה, אני מחפש אוזניות למוזיקה חדשות עד סכום 300 שקל ( עם חריגה של עד 100 שקלים). הסוג מוזיקה שאני שומע זה כמעט הכל, החל ממזרחית, רוק, מאטל, פיפ וכו'. בנוסף אני מחפש אוזניות שהחוט שלהם שווה באורכו ( ככה שה cx300 לצערי ירדו מהפרק) מקור רכישה- מאיפה שאפשר כל עוד זה חנות שניתן לסמוך עליה- אפשרות גם להזמין מחו"ל. תודה מראש לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על אוזניות אלחוטיות (ללא חוט בכלל, גם לא בינהן. נדמה לי שזה נקרא truely wireless). הדבר העיקרי שחשוב לי זה איכות הסאונד. באוזניות in ear לפעמים חסר באס, אני משער שזה בגלל הגודל שלהן. אז רצוי שלא יהיה חסר. כל השאר פחות חשוב (זמן סוללה, עיצוב, יצרן מוכר..). תקציב נגיד עד 100 דולר / 350 ש"ח כולל משלוח והכל אם זה מחו"ל. כמובן שרצוי לחסוך. אשמח לקבל גם אופציות זולות יותר. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המליצו לי פה בעבר על AKG K324P שאני לא מצליח להשיג (בבאג אזל המלאי ושאר החנויות רחוקות ממני). המליצו גם על SENHEISSER CX 300 אבל האוזניות אי סימטריות וזה מאוד לא נוח. יש אופציה אחרת במחיר הזה או שאני צריך לחכות לבאג/לעשות טיול לאחת החנויות שמוכרות (בתקווה שאצלהן כן יש)? (לגבי החנויות שמוכרות את AKG - התבססתי על האתר ZAP)
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-