אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה כדאי בשביל לנגן סרטי DIVX (לא HD) בטלויזיה, נגן DVD בעל יכולת ניגון של קבצים מהסוג הזה, או מחשב HTPC? יש לי נגן DVD שלכאורה אמור לנגן סרטים בפורמט הזה, אבל במציאות הוא מדלג על פריימים כמו מטורף, כך שעולה השאלה האם יש נגנים שיכולים באמת לנגן DIVX כמו שצריך. מבחינת מחיר/תקציב, מכיוון שכרגע אין לי צורך ב HD או משהו מיוחד, אז העדיפות היא פשוט "הכי זול שינגן כמו שצריך". ועוד נקודה: האם יש נגנים עם הגמישות של HTPC מבחינת יכולת של הוספת קודקים עתידיים, ניגון כתוביות וכו'? תודה א"ב
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיודעת לדגום מ - CD ולהמיר לפורמטים הנ"ל. בנוסף (חשוב!) - יודעת להמיר מקובץ MP3 שנדגם ב 192K ל - 128K לדוגמא עם מינימום הפסדי איכות. לטובת הכנת דיסק MP3 לנגן שלי (IRIVER SLIMX) תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל במתנה את הנגן אולמפוס 5G זה של OLYMPUS M:ROBE MR-100 הוא העביר שירים לנגן, ואחרי זה לא עשה "הסרת חומרה במצב בטוח" או משהו דומה, הוא פשוט הוציא את הנגן ישר מה-USB :-\. בכל מקרה, הופיעה לו הודעה "RETRaY TO SYNCHRONIZE" והנגן לא עולה יותר מזה. יש אפשרות לתקן? אם לא, אז לא נורא. כי התכוונתי לקנות לו ZEN MICRO מבאג מחר גם כך, פשוט מישהו גנב לי את הרעיון למתנת יום הולדת שלו לפני . כך שזה מסתדר בשבילי בסוף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה עולה בדיוק כמו האלטק 880 .. מה יותר שווה? ועוד דבר אני רוצה לקנות את הרמקולים בעיקר למשחקים ולא עדיף לקנות מערכת של קריאטיב 5.1 ב700 שקל?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן והוא מתלבט :s05: בין IRIVER H10 5 GB לבין ARCHOS GMINI
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&utm_source=asia.creative.com&utm_medium=Banner&utm_content=FeaturePg_X-FiTitaniumHDProductInfo&utm_campaign=FeaturePage יש למשהו מושג מי מוכר את הכרטיס הזה ? שם של יבואן בישראל ? טלפון שלו ? אין בזאפ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה סכום צנוע אבל זה מה שיש אז בבקשה תעזרו לי חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Black-Sennheiser-CX300II-In-Ear-Earbuds-CX-300-/260825700213?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cba6c5775 כדאי לקנות? יש חשש לזיוף? פשוט זה מחיר ממש טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מתוסבך ומבולבל עם כל הבלאגן שיש לי פה, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי רסיבר kenwood KRFV6090D, עד עכשיו הייתי מחבר לו רק את הרמקולים ואת המחשב (ב-aux), עכשיו אני רוצה לחבר גם DVD, ממיר של הוט וטלויזיה. השאלה שלי היא, האם אפשר לחבר הכול בצורה כזאת שיהיה אפשר להקליט בDVD, אבל שאני לא אצטרך להדליק תמיד את הDVD כשאני צופה בטלויזיה. כלומר, בשביל להקליט בDVD צריך לחבר את הממיר אליו ואז לראות תוכניות דרכו, כשגם הDVD דלוק, אני לא מעוניין שהDVD יהיה דלוק כל זמן שאני רואה טלויזיה כי אני אשתמש בו אולי פעמיים בשנה. מישהו הבין למה אני מתכוון? :-)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אם איזה כרטיס קול איכות השמע תהיה טובה יותר? עם הלוח הזה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165 או עם הכרטיס קול הזה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 או זה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17813&listby=usage תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 14:30:47 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, כשאני בא לקנות טלוויזיה חדשה - איזה חיבורים עליי לחפש כדי שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ROG G750JS של אסוס, ווינדווס 8.1, הורדתי מהאתר הרשמי של אסוס דרייבר קול של realtek ספציפית לדגם שלי, הבנתי שלדרייבר מצורפת תוכנה שנקראת audio wizard שמשפרת את הסאונד.. כשאני פותח את הגדרות של הדרייבר ואני מגלה שכתוב launch כדי להיכנס להגדרות של אודיוויזארד פשוט לא קורה כלום..אני לוחץ ואין תגובה..אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון..ועוד משהו, אני לא מצליח להשתמש במיקרופון..משום מה שאני מנסה להקליט המיקרופון לא שומע אותי וכבר ניסיתי להעלות עוצמת סאונד ודציבלים, זה לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-tuch-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 מישהו מכיר את האתר הזה? למישהו יש ניסיון עם האתר? בארה"ב זה אמור לעלות משהו כמו 250 דולר מבחינתי זה הנגן שהכי מתאים לי ומקבלים אחריות לשנה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-