עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by JONathan144,

שלום לכולם ואני רוצה מערכת שמע למחשב עד 800 שקל מישהו יכול להמליץ לי על מערכת כל שהיא? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by nadaw,

שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by sos!!!!!,

מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by JUVEnivTUS,

שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשתי מרצה שעות רבות באוניברסיטה מול כיתות של 50 - 200 סטודנטים. אני מחפש עבורה מיקרופון אלחוטי טוב וקטן ככל האפשר - אולי מיקרופון דש מבוסס BT? יש דבר כזה? בכל הרצאה יש לה מחשב נייד עם WiFi + Bluetooth שמחובר למקרן ולמערכת ההגברה בכיתה אז חשבתי שזה יהיה פתרון אלגנטי בהרבה מאוזניית מדונה מגושמת או מיקרופון דש מיקצועי שעולה פי 3 או 5 ומחייב להיסחב לכל מקום עם המשדר הענק על החגורה (שאין לה ב-50% מהמקרים) + מקלט גדול לא פחות. אשמח לכל עצה מבעל ידע בתחום, תודה מראש, גונן.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by McJ,

שלום קניתי אתמול תאיפוד החדש(דור 5) של 60 ג"ב ויש לי כמה בעיות איתו... 1: איך אני בדיוק שם עליו סרטים יענו שיש לי על המחשב? עם אני מוסיף אותם לITUNS ויענו גורר אותם לאיפוד זה אומר שהוא לא תומך 2: למה בדיוק אנלא מצליח לשים תמונת אלבום? אני מוסיף תשירים לאיפוד...ואז מסמן את כל השירים שמאותו אלבום ואז בחלון הצדדי למטה אני מוסיף תמונה... שאני מסתכל על זה במחשב...זה מציג את זה(יענו האיטונז מראה שיש תמונה על זה) אבל אח"כ באיפוד אין תתמונה זה בינתיים הבעיות שלי איתו תודשה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by asafs,

שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. מה יותר כדי ליקנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by poza,

אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.. האם קיים מפצל כזה מיציאת DVI של הכרטיס מסך ל SVIDEO ? אני מעוניין לחבר את היציאה לטלוויזיה שיש בה רק חיבור RCA ישלי כבל מ SVIDEO ל RCA קיים מפצל כזה ?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by alergic,

אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by Starkis,

שלום לכולם. אני אחרי ניסיון רב מרמקולים למחשב ממגון חברות עד 500 ש''ח, חלקן איכותיות חלקן פחות. לא מזמן שמעתי מערכת סטריאו שחבר שלי חיבר למחשב שלו, והאיכות, והעוצמה היו הרבה יותר גבוהים מכל מה שהיה לי. עכשיו אני רוצה עד הדעה שלכם מה עדיף? כמובן למוזיקה. עד 500 ש''ח פתוח ליד 2. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Royz,

שלום, אני צריך לקנות 2.1 בתקציב של עד 400 ש"ח. קראתי קצת וראיתי שהדגמים החדשים די פגומים. יש איפה לקנות את ATP3?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by mccartney,

שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by matanz121,

קניתי מערכת חדשה לפני יומיים של Creative Inspire t6100 , שזה המערכת הכי טובה שיכולתי לקנות בתקציב שהיה לי לאותו רגע . חיברתי את הכל למחשב כמו שצריך , דרך ה Realtek HD שעושים בדיקה הזוג רמקולים קדמיים ואחוריים פועלים , והסאב כמובן פועל אבל שאני מנגן שירים שומעים רק ברמקולים הקדמיים . עכשיו שמעתי שזה בגלל שזה קובץ MP3 וזה דחוף רק לסטריאו , וראיתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרמקולים כאילו הם 2.1 ויפעיל את כל הרמקולים ביחד השאלה שלי זה : איך אני עושה את זה ? יש לי לוח אם : EG43M-S2H שתומך 5.1 כמובן . של Gigabyte תודה לעוזרים !

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by T-boon,

שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by FuzzyDuck,

קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  25. זה רסיבר די ישן, אני צריך רמקולים בשבילו, הרמקולים צריכים ליהיות קטנים יחסית (בערך בגודל של הsolo 6C) השימושים זה בעיקר מוסיקה, סרטים, טלוויזיה וגם קצת רדיו (יש בו אחד מובנה) ומשחקים. אני גם צריך לנקות אותו קצת יש המלצות איך לנקות אותו מבלי לפגוע בו? תמונות: מלפנים: מאחור: הדגש ברמקולים זה שהם יהיו נטריילים ולא יעוותו את המוסיקה (בלי להגביר/להחליש את הבאסים וכו'). הרסיבר ישן יש איזה דרישה מסויימת מרמקולים כדי שיתאימו לו? (מבחינת סאונד ומבחינת התאמה למכשיר עצמו). אין לי עדיין תקציב ברור, אני רוצה לבדוק את השטח לפני שאני מחליט על תקציב. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.