אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למה הנאנו לא מראה וידאו, נראה לי שבקרוב יצא נאנו וידאו ראיתי אצל חבר את ה U3 של iaudio דווקא מכשיר נחמד, והקטע של הוידאו מוסיף המון, אני רוצה את זה לעבודה שלא יראו שאני רואה סרטים אולי אני אקח את האיפוד וידאו הרגיל כבר אבל הוא נראה לי דיי גדול ובולט שרואים בו סרט יש עצות? האם שווה לחכות לאיזה מכשיר שעומד לצאת (נראה לי שווה לחכות ל G10 של Iriver)
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה... עריכה... מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה: לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. אני שוקל לקנות השבוע מכשיר DVD התומך ב-DivX והצגת כתוביות בעברית. שאלות: 1. האם ישנם דגשים מיוחדים לשים לב בעת הרכישה? 2. האם כל המכשירים תומכים רק בפורמט כיתוביות srt או שקיימת תמיכה בפורמטים נוספים? 3. האם תמיכה ב-mpeg4 תעבוד היטב עם כל המקודדים DivX, XviD וכיו"ב? 4. מה החשיבות של Progressive Scan? 5. במכשירים אלה האם פשוט אני שם קובץ avi+srt על CD ופשוט רואה? תודה על ההבהרות. אמיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה.. אני צריך המלצה למיני דיסק? משהו שיהיה טוב ושעם אני מסתכל על עוד חצי שנה אז שהוא לא יהיה מיושן ביחס לאחרים.. ובמחיר לא גבוהה יותר מדי.. תודה.. בינתיים ראיתי את שני הדגמים האלה: NZ-MF610 MZ-N510CK
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי YES מעט מאוד DVD. סרטים מערוצי הסרטים של YES רצוי שיתמוך ב HD REDY מינימום! שתהיה איכות צפייה טובה גם במשחקי כדורגל וצבעים חיים ונתונים טובים! ראיתי בזאפ את הדגם הבא: LG 42LC43 מישהו יודע איך היא? הנתונים שלה טובים המחיר סבבה והביקורת טובה! אם יש משהו יותר טוב אז תציעו. מה עם 42" HAIER LCD L42A9AA1 איך היא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד אך אין לו יציאת S Video. האם יש דרך לחבר אותו לטלביזיה על מנת לראות סרטים שנמצאים על ה HD שלו ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלטתי לטפל קצת בסאונד מהמחשב. כרגע יש לי Creative I-Trigue 2200E+ סאבוופר ענקי של MicroSoft (די איכותי אם מותר לציין), שיושב על ריצפת החדר+ כרטיס קול מובנה. כרגע המערכת לא מספיקה לי, וכשאני לבד אני מרבה לשמוע באזניות שלי- AKG K26p, אותם אני מחבר לרמקולים (ניסיתי לחבר ישירות, התקבל סאונד גרוע) של קריאטיב. הבעיה עם AKG K26P- הם גורמים כאביים על האוזניים כי הם לוחצות, וגם בתוך האוזן אני מרגיש לא נוח איתם. מכאן כבר מתחילה הדרך לפיתרון: אוזניות איכותיות: עריכה 23/7/07: ההתלבטות הקשה כרגע היא בין K601 לבין K240 (קראו לי פאנבוי, אך AKG מבין דבר או שניים באוזניות איכות). ההתלבטות היא לגבי האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף על הK601, שעולות 1100 שקל לעומת ה K240 ב600 שקל…
-
- 57 תגובות
- 4.1k צפיות
-