אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יותר ויותר יוצא לי ליראות אנשים שקונים פלזמות וLCD ולא מחברים אותם למחשב או משהו בסיגנון ואני לא מדבר על אנשים שרואים הרבה סירטי DVD ואני שואל את עצמי אנשים בארץ כל כך מטומטמים? לפני כמה ימים מישהו נתן לי ליראות איך רואים לווין בפלזמה שלו והיה בעיות משמעותיות בתמונה אני לא כל כך יכול להסביר איך זה ניראה אבל זה לא ניראה טוב בLCD גם יש בעיות משמעותיות אז למה אנשים קונים תטלויזיות האלה בישראל? בארצות הברית זה מובן כי שם משדרים בHDTV אבל בארץ זה יקח שנים
-
- 53 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210. מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם.. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אין לי יציאה בפאנל האחורי אלא יש איזה פלאג (אם לקרוא לזה ככה) על הלוח אם שדרכו אני מחבר כבל בשביל יציאה דיגיטלית (אם הבנתי נכון) לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה והייתי שמח אם מישהו שיודע היה מסביר לי הלוח אם הוא GA-945P-S3 של ג'יגהבייט הנה הסבר מדויק מהMANUAL של הלוח: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מארה"ב מוצר שמעביר את התמונה מהמחשב למסך טלויזה באלחוטי. Wireless PC to TV converter, 2.4 GHz http://sewelldirect.com/wireless-pc-to-tv.asp חיברתי הכל ואיכות התמונה שזה מעביר מהמחשב לטלויזיה פשוט מזעזעת.. לא ניתן לקרוא שום דבר והכל מטושטש. את הסאונד זה מעביר טוב.. אבל תמונה על הפנים. בדקתי את הנושא מכל הכיוונים, ניסיתי לסדר את זה ואף פניתי לתכנאי של החברה.. ונאמר לי שזו האיכות ואין הרבה מה לעשות. לסיכום. לא מומלץ בחום. לא לקנות.
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-