עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ??

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by davidreznic,

יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?

4. שלום רב חברים, ברצוני לרכוש אוזניות אלחוטיות אך אני לא יודע איזה סוג לקנות? תוכלו בבקשה להמליץ לי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by mz155,

אז ככה.. אני עובר דירה לבית חדש, ואיתו הגיע הזמן להתחדש גם בטלויזיה. הסלון שלי בנוי ככה שהספה שממול למסך היא במרחק של כ5 מטר ממנו, אבל במרחק 10 מטר נמצא שולחן האוכל. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לראות טלוויזיה כמו שצריך גם מהספה וגם משולחן האוכל. עכשיו איזה גודל של טלוויזיה תתאים לשתי האפשרויות ביחד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  9. קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני... כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון... יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)... הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום לכולם , בהמשך לבניית מערכת הקולנוע שלי אני מעוניין לקנות סנטר איכותי ( יחסית למחיר כמובן.. ) הייתי רוצה שתמליצו לי על סנטר במחיר של עד 1500 ש"ח שיתן תמורה טובה למחיר . האמת ששמעתי בעבר כמה סנטרים טובים אבל לא היה בידי המחיר בשבילם. אחד מהם היה של B&W הזה.. http://www.homecinemachoice.com/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/CentreSpeakers/B&W/BWLCR6S2.shtml מאוד אהבתי אותו , יש לו צליל חם ונעים והוא נותן באסים יחסית מעולים לסדר גודל של הסנטרים במחיר הזה. הבעייה העיקרית שלי כרגע שהבנתי שקשה מאוד להשיג אותו היום. הוא ייצא כבר מייצור סדיר. לפני כמה שנים הוא עלה לא מעט ( אני חושב 2500 בערך.. ) אבל היום אני מאמין שאני יכול להשיג אותו ב 1000 - 15…

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Overkiller,

אהלן! לפניי כשנתיים קיבלתי ציוד ישן [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383102.0] ששימש אותי עד כה מעט מאוד, ולכן החלטתי שאני מעוניין למכור את המערכת המדוברת. מה דעתכם? איך לבצע את תהליך המכירה? כיצד למצב את המחירים? האם אתם מכירים היכן אפשר לאמוד את הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by yaniv69,

*שלום* חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות, כבר מזה כמה שבועות אני מחפש דיל טוב לרכישת אי פוד יש לי מספר שאלות בעיניין. אני חושב שממש אין לי שום צורך באי פוד של 20 גי'גה מהסיבה הפשוטה שיש לי רק 1200 שירים אך ממה שראיתי באתרים האיפודים היחידים שמוכרים כיום הם הדור הרביעי והם: 20 גי'גה 40גי'גה והמיני 4 גי'גה האם לא מוכרים יותר או לא מייצרים יותר את האיפוד דור שלישי של 10 גי'גה?? כי אין ליש ום צורך ב20 גי'גה, בנוסף את האיפווד אני יקנה במיאמי בארצות הברית. האם יש פשרה אחרת בין ה20 גי 'גה למיני?? משהו באמצע?? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by הוא,

רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  16. שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  17. איפה שומעים יותר טוב ב- spidf או כניסות ויציאות אנלוגיות רגילות?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. היי, נראה לי שכאן זה הכי מתאים לכתוב על הנושא, יש לי מערכת נחמדה ברכב עם רמקולים 6X9 מאחורה של קנווד, דגם 6980IE, 450W ו 90RMS. המערכת כרגע ללא מגבר, לכן השאלה שלי היא על מגבר נורמלי שיספק את העבודה בווליום גבוה וטוב. הפאנל שלי כרגע הוא דיי ישן, SONY CDXS2000 אם אני לא טועה בדגם. אבל עובד לא רע עם המערכת עצמה. רציתי לדעת האם מגבר נורמלי במחיר כזה אפשרי למציאה? יש הרבה בזאפ אבל אני לא מבין בדגמים חוץ מבודדים, ורציתי לשמוע את דעת המומחים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by dindin123,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by aracer,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by *BYZ*,

עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. זה מה שיש לי: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 זה מה שיש במבצע בבאג ב250 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 יהיה שיפור משמעותי? ההרמקולים האלו סבבה לי פשוט חשבתי שיש מבצע כזה לשפר כי גם אחי הקטן צריך רמקולים.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by MDK,

העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.