עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מתכנן אולי לקנות כ.קול, ולאחר כמה בירורים הגעתי למסקנה ש Asus Xonar DX זה מה שאני צריך. עכשיו יש לי שאלה: האם הוא ישמיע שיפור במוסיקה ובמשחקים ברמקולים ובאוזניות שלי? Logitech X-540 ו- Audio Technica ATH-AD700. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  2. קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by danior^^^,

קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by Dimer,

שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Stanly,

עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by joelittle,

שלום , זכור לי מלפני כמה שנים , שהיה טיפה קשה להשיג טלוויזיה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD מסוג VHS וכו לטלוויזיות FULL HD -- אבל מה שהיה זכור לי גם שלא להרבה אנשים היה איכפת כי רובם לא התעסקו עם תוכן ב-SD . כעת, כשאלוויזיות ה-4K הן המוצר הלוהט בשוק, לקצת יותר אנשים אכפת מהנושא , לאחר שהתוכן ב-720P שהורידו מהרשת פתאום לא נראה כ"כ טוב על הטלוויזיה ה-4K החדשה שלהם . אז מכאן אני מגיע ל : 1) בקשה להמלצה לטלוויזיה שעושה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD (אם נשארו כאלה עוד בשוק) . 2) שאלה : האם יש בכלל טלוויזיות 4K שעושות upscaling טוב לתוכן SD , או שהמרחק בין 480P ל-4K הוא פשוט גדול מידי שמעבד תמונה בזמן אמת יעביר בצורה נעימה לעיניים ? תודה מראש לכ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by ali_baba,

שלום ראשית אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הזה,אם לא אנא העבירו אותו לפורום המתאים. ברשותי מכשיר dvd פיוניר מדגם dv600 לפני שבוע בערך עידכנתי את המכשיר לקושחה האחרונה שיצאה לו לאחר העידכון המכשיר לא זיהה את הדיסק און קי ניסיתי 3 דיסק און קי שונים והוא לא זיהה אף אחד מהם החזרתי לעידכון הלפני אחרון והמכשיר כן מזהה את הדיסק און קי (את שלושתם) העידכון האחרון משפר מאד את יכולות המכשיר ולכן אני עדיין לא התייאשתי מלעדכן אותו בעידכון האחרון ביררתי עם בעלי מכשיר זהה שעידכנו לקושחה האחרונה,ולאף אחד מהם אין שום בעיה עם העידכון האחרון אשמח לשמוע פתרונות אפשריים מה עלי לעשות. תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אני מתלבט בעיקר בין iGrado לבין CX300 של סנהייזר. האוזניות יחוברו לאייפוד קלאסיק והקבצים יקודדו בapple lossless. על מה אתם ממליצים, ואם יש סוג אחר של אוזניות בסביבות המחיר של שני אלו אני אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by icebreak,

יש ביקורת טובה של רמקולים 2.1 למחשבים שמשווה בין ALTEC LANSING VS.2121 , CREATIVE INSPIRE T3000, LOGITECH X-230 יש שם הסברים ובדיקות והכל, יוצא הכי טוב X-230 אחרי זה ה T3000 ולבסוף ה VS.2121 http://www6.tomshardware.com/consumer/20041013/index.html

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !

14. מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. מחברה טובה ואמינה. חשבתי על האופציה גם לקנות יד שניה ...? מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. AKG K240 Sennheiser HD280 שמתי עיו על 2 הדגמים האלה...100-120 כולל משלוח מאתר אייבי www.ebay.com אתם יכולים לרשום שם תדגם שאתם רוצים להציע לי ולראות כמה הוא עולה שם אם משלוח לישראל...למה בארץ אוזניות עולות 800 שם 100 דולר כולל משלוח...אז בבקשה תביאו לי את המקסימום... היעד מחשב ומוזיקה ואולי אבל אולי טיפה משחקים...ממש קצת לאחר שנהרסו לי ה-X530 וההורים מתלוננים שהם כל הזמן שומעים בום בום בגלל הסאב אז יאלה לא צריך יותר רמקולים!מה אתם ממליצים לי?... דרך אגב יש אפשרות לחבר תסבאב לרמקולים אחרים לא של לוגיטק?כי הרמקולים נהרסו והסאב השאר טוב... __________________

18. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?

19. תמליצו על משו איכותי במחיר עד 1000גג משו בסביבות 800 700 ו שאיכות הסאונד תיהיה ממש טובה הכוונה שבווליום די גבוה במוזיקה שלא ישמעו כזה צליל מסריח שיהיה אפשר לעשות משו כמו מסיבה בבית משו טוב עם באסים איכותיים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by mz155,

אז ככה.. אני עובר דירה לבית חדש, ואיתו הגיע הזמן להתחדש גם בטלויזיה. הסלון שלי בנוי ככה שהספה שממול למסך היא במרחק של כ5 מטר ממנו, אבל במרחק 10 מטר נמצא שולחן האוכל. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לראות טלוויזיה כמו שצריך גם מהספה וגם משולחן האוכל. עכשיו איזה גודל של טלוויזיה תתאים לשתי האפשרויות ביחד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. יש לי מיקרופון זוועה של HYPEREX שעלה יותר מזה https://ksp.co.il/web/item/66027 זה זול בגלל שזה ישן או בגלל שזה חרא? ביקורת שמצאתי:

23. יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Jimboy,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו?? מישהו מכיר אותה או שמע אותה או משהו?? לפי מה שהבנתי היא מערכת די חזקה: עוצמה כוללת - 54W עוצמת סאב - 24W עוצמה לערוץ - 15W השאלה איך הסאונד שלה באמת?? והאם שווה להשקיע בשבילה 370 ש"ח לפי דעתכם?! רק תנו דעות.. או המלצות אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל..

25. Started by OpenCan,

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.