עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nir.nir,

שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by StrayGator,

ובכללי, איפה זול / כדאי לקנות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין להקליט סדרות מהממיר הדיגיטלי למחשב, הבנתי שזה נעשה באמצעות כרטיס לכידה. אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס לכידה טוב ובמחיר סביר שיוכל לעשות את העבודה. כמו כן מצאתי את הכבל הזה: http://reltronics.shopy.co.il/products/62472 מישהו מכיר את הכבל הזה או ניסה אותו ויכול לתת רשמים? ניראה לכם שכבל כזה יכול לעבוד באמת? ואם כן יש אולי אפשרות להכין דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי

5. שלום רב אני מקיים איזושהיא סדנה שהמדריך נמצא בחדר אחד ואני רוצה להעביר את מה שהוא אומר לחדר שני בצד שני של הבית. אני מבים שאני צריך מיקרופון, ורמקולים אבל איך אני מחבר את המיקרופון לרמקולים. אשמח אם: חשוב לי ציוד חוטי, אני לא מעוניין ברמקול או מיקרופון אלחוטי 1) תמליצו לי על מיקרופון באיכות טובה שיכול להשמיע את מי שמדבר בסביבתו ולא בהכרח מדבר אליו. 2) המלצה על רמקולים\ מערכת סטאריו שיש לה חיבור למיקרופון, רצוי שני רמקולים שאפשר למקם אותם רחוק אחד מהשני. 3) האם אני צריך עוד משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by FME,

שלום לכם היום שמתי לב שהכרית שבקשת של האזניות שלי מתחילה לצאת (באמצע שלה - אבל זה קורה רק שאני מותח את האזניות כדי לשים על הראש). הדבק לא מחזיק טוב כ"כ - כנראה שהוא כבר התעייף.. מדובר באזניות HD518 של סנהייסר. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך להדביק אותה חזרה למקום ושלא תצא להרבה זמן? יש דבק מסוים שאתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות (כמה שניתן בתקציב של כ- 300 ש"ח אפשר גם יותר) לאייפוד (אייפוד וידאו אם זה משנה). כרגע אני עם האוזניות האורגינליות של האייפוד (שנראות כאילו הן עברו מלחמה). מבחינת סוג האוזניות ,שיהיה אוזניות כפתור , חשבתי על הכיוון של ה-CX300 או ה-CX500 ויש גם את ה-MylarOne XBi . בנוסף , מבחינת התקציב , אין לי בעיה לקנות גם בחו"ל אם מישהו מכיר חנות אמינה ששולחת לארץ. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by blackbimer,

הרמקולים של המערכת שלי מחוברים למחשב.. תליתי אותם בתיקרה כל אחד בצד אחר.. ופצאום שמתי לב שרק צד אחד עובד... התברר שהיציאה של אחד הרמקולים נידפקה חברתי את הרמקול שעובד אליה ועדיין לא שמעו וניסיתי עוד רמקול.. בקיצור היציאה דפוקה.. אין לי מושג למה... מה עושים ...? שווה לתקן דבר כזה לשלוח את המערכת לתיקון ...? או שיש לכם עוד איזה הצעה מענייננת ...? תודה

9. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מכשיר DVD ברמה טובה שיפעיל סרטים מושכרים, סרטים שהורדתי מהמחשב ומוזיקה. אשמח לקבל דגמים וחברות מומלצות עבור מכשיר כזה.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  10. אני מתלבט בעיקר בין iGrado לבין CX300 של סנהייזר. האוזניות יחוברו לאייפוד קלאסיק והקבצים יקודדו בapple lossless. על מה אתם ממליצים, ואם יש סוג אחר של אוזניות בסביבות המחיר של שני אלו אני אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Amit BL,

הקיצר אני רוצה אוזניות In ear/כפתור לצבא וזה... אני בעיקר רואה סדרות וסרטים, מדי פעם מוזיקה וריצות, אין לי הגבלה, רק חשוב שיהיו נוחות כי יש לי beats של ליידי גאגא והם פשוט זוועה מבחינת נוחיות, אגב אם מדובר באטמים, שיהיה כמה שיותר מבחר כי ככל הנראה יש לי תעלות אוזן בעייתיות

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by nehmia,

שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by LRa,

מישהו יודע מהי הדרך הקלה ביותר לשנות את האיכות של קבצי mp3 ? יש לי plugin ל winamp שנקרא nullsoft mp3 output plugin שהוא מעולה ועושה זאת תוך דקה mp3 to mp3 אבל לאחרונה הוא לא עובד ונותן לי שגיאה שאין את ה mpeg layer 3 encoding codec על המחשב... ??? עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין winamp 2 ל 3? כי שמתי לב שאין plugins ב 3, דבר שלדעתי הוא מאוד מפגר... תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by joett82,

שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  16. חשוב שיהיו לבנות שיתאימו לאייפוד היפה שלי :-) מממ אני שומע בעיקר היפ-הופ וטראנס פסיכודאלי ו-commercial

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by haviv822,

ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by QV88,

אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by ~Pizza~,

שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by zvoykish,

אני מתכוון להזמין מחר מחשב חדש, מצוייד בכל טוב.... עם SBLive, שיספיק לי..... (התקציב מגביל) אני רק מתלבט איזה מערכת רמקולים לקנות, עברתי על המחירים והשניים שמתאימים לתקציב שלי הם אלו שבכותרת.... שניהם של קריאייטיב, למרות שהסתכלתי גם על רמקולים של ALTEC.... איזה עדיף משניהם? ואולי יש איזשהי המלצה ספציפית לאיזה 4.1 טוב? (5.1 כבר מאוד מייקר לי את העסק) אני צריך אותם בעיקר למשחקים, כמובן גם למוסיקה ולסרטים.... שואף לא לחרוג מהתקציב של ה500-550 שקל (לפחות לא יותר מדי) עבור הרמקולים. תודה מראש..... ???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by bluemail,

בגודל 1 גיגה לפחות מחיר לא משנה יש המלצות ???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים