אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספר טוב עם הסברים טובים על כמה שיותר דברים בעולם הסאונד. הסברים על חיבורים,דיגיטלי אנלוגי,פורמטים,פלאגים מיקסרים הכל הכל סוגי כבלים ,אפשרויות באקוויליזר,בניית מערכות אודיו ועריכה וכל זה גם אם אפשר. אני פשוט רוב הזמן בצבא ולא יכול לקרוא מאמרים באינטרנט,אני צריך כמו ספר לימוד מההתחלה ועד הסוף. האם קיים דבר כזה בארץ? עדיף בעברית אבל גם אפשרי באנגלית כמובן. תודה! משהו כזה: http://www.amazon.com/Sound-Check-Basics-Systems/dp/079353559X/ref=pd_bbs_sr_2/102-2124966-3704936?ie=UTF8&s=books&qid=1176577107&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם יש עידכון עברית שמחסל חד וחלק את הצורך להמיר את השמות (להפוך את השמות) בעזרת תוכנה? ( יש לציין כי אני לא מעוניין ברוקבוקס ) יש לי מעודכן עכשיו במכשיר את 1.29 קוריאני. אם אין - אשמח לקבל תוכנה שהופכת את השמות. אימייל: yair@tsarfaty.be תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, נראה לי שכאן זה הכי מתאים לכתוב על הנושא, יש לי מערכת נחמדה ברכב עם רמקולים 6X9 מאחורה של קנווד, דגם 6980IE, 450W ו 90RMS. המערכת כרגע ללא מגבר, לכן השאלה שלי היא על מגבר נורמלי שיספק את העבודה בווליום גבוה וטוב. הפאנל שלי כרגע הוא דיי ישן, SONY CDXS2000 אם אני לא טועה בדגם. אבל עובד לא רע עם המערכת עצמה. רציתי לדעת האם מגבר נורמלי במחיר כזה אפשרי למציאה? יש הרבה בזאפ אבל אני לא מבין בדגמים חוץ מבודדים, ורציתי לשמוע את דעת המומחים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לשעות מרובות במשך היום (צרכי עבודה). לכן החשיבות היא יותר על נוחות האוזניות, שלא יתחיל לי איזה כאב ראש עצבני אחרי שעה ודגש נוסף הוא אטימות. האיכות חשובה מאוד, אבל אני מניח שאוזניות שעונות לצרכים היחסית גבוהים הללו, יהיו ברמה גבוהה. חשבתי על הסנהייזר 280HD, אבל אני לא בטוח לגבי הנוחות שלהם והאטימות. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות (כמה שניתן בתקציב של כ- 300 ש"ח אפשר גם יותר) לאייפוד (אייפוד וידאו אם זה משנה). כרגע אני עם האוזניות האורגינליות של האייפוד (שנראות כאילו הן עברו מלחמה). מבחינת סוג האוזניות ,שיהיה אוזניות כפתור , חשבתי על הכיוון של ה-CX300 או ה-CX500 ויש גם את ה-MylarOne XBi . בנוסף , מבחינת התקציב , אין לי בעיה לקנות גם בחו"ל אם מישהו מכיר חנות אמינה ששולחת לארץ. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה דברים, אבל אני מתלבט בנהם Creative SBS A500 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7721975 Altec Lansing VS2421 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=146&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 Logitech X230 http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=X230&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE SonicGear EVO3 http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1563 תודה על העזרה...! בעקרון אני נוטה ל altec lansing פשוט כי הם חברה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 זה מה שיש במבצע בבאג ב250 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 יהיה שיפור משמעותי? ההרמקולים האלו סבבה לי פשוט חשבתי שיש מבצע כזה לשפר כי גם אחי הקטן צריך רמקולים.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת , אני רוצה לקנות מסך שהוא דבר ראשון ישמש כטלויזיה אבל בנוסף אני אחבר את המחשב אליו נגיד כדי לצפות סרטים .. אבל בעיקר השימוש הוא הטלויזיה שהוא יהיה טלויזיה איזה גודל לקחת 22',24',26'\חברה\ ותקציב בוא נגיד עד 2500
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא phenom II 920 4 GB ram AMD HD 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב gpu התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא האם אני יכול להמנע מלשדרג שילוש ורק להחליף כרטיס מסך או שאין לי ברירות ואני חייב?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אני צופה בסרטים באיכות HDMI בסלון דרך המחשב. יש לי בסלון מערכת 5.1 די ישנה לפני 8 שנים בערך (כשהמערכות קולונוע ביתי רק הגיעו לשוק). אם אקנה כרטיס קול למחשב (בסביבות 500-600) אני אקבל סאונד טוב יותר ? אני מתכוון לחבר את הסאונד דרך כבל אופטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר מרחק צפייה 2.5-3 מטר. טלוויזיה full hd 32 אינץ' בתקציב של בערך 4000 ש"ח יש לכם המלצה על דגם טלוויזיה מסויים? עדיף led/lcd? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בתקציב של בערך 2,000 ש"ח כנראה שזו תהיה LCD 32 אינץ' מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו טוב? במחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-