עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sagime,

שלום, יש לי SOUNDBAR מהסוג המצוין למעלה. בחודשים האחרונים אחד השכנים מתחבר אליו ללא רשות דרך BT (לא יודעים מי מהשכנים כמובן) המכשיר משנת 2016 בערך ובעבר באמת היה ניתן להתחבר אליו באופן חופשי - ללא דרך להגדיר משהו סיסמא או להכניס למצב PAIRING לפני מספר שבועות ביצעתי עידכון קושחה לפני כחודש ומאז מכשיר חדש יכול להתחבר אליו (ללא סיסמא) רק כאשר הוא במוד BT - נבדק עם אייפון שהיה מחובר בעבר ל SOUNDBAR על אף האמור - מי שכבר התחבר למכשיר יכול להתחבר ללא בעיה גם כשהמכשיר לא במוד BT ויתרה מכך - זה גורם לניתוק שאר ה INPUTS ובגלל זה זה מפריע לנו למהלך הצפיה בטלוויזיה. כל ההוראות של סמסונג בדבר מחיקה של מכשירים קיימים מהצד של ה SOUNDBA…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Guy King,

האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by UBS,

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  4. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by nazgull,

אחותי קנתה לי בארה"ב במחיר של 50 דולר (לעומת 430-450 שקל בארץ) ,בערך עוד חודש אני יקבל אותם... רציתי לדעת איך האוזניות לgaming ולשמיעת מוזיקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. שיחקתי עם המקשים והגלגלת ומאז הוא לא מגיב לכלום הכפתור HOLD על מצב לא נעול ועשיתי הכל לפי מה שכתוב בחוברת (לחצתי על MENU ו center ביחד שלתי שניות וזה לא עזר...) מה אני עושה כדי לעשות לאייפוד ריסט? (מה שכתוב בחוברת לא עוזר...) תודה!

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by Mushigoya,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by nesber,

בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. המחיר קצת חשוד לדעתי (180) אם כי כמובן שבחול המחיר הגיוני. http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1858

12. Started by perrikus,

שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  14. שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by KDoGG,

שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  17. Started by b3ta0,

הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by giladt,

רכשתי את הסטרימר במחסני חשמל לפני כשלושה חדשים, לפני כמה ימים הנורה מלפנים החלה להבהב והמכשיר חדל להגיב. שלחתי מייל ל WD עם שאלה מה לעשות והתשובה שלהם היא שאין ברירה וצריך להחליף את המכשיר. האם זה קרה למישהו? אם מישהו פה מכיר את מדיניות ההחלפה של היבואן, או של מחסני חשמל? תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. שלום לכולם... יש לי כרטיס קול מסוג creative x-fi pci-e בעל 4 יציאות כלומר 7.1 ועוד כניסה אחת אני משתמש במערכת 5.1 ואני רוצה לחבר עוד שני רמקולים קדמיים כלומר שיהיו 4 רמקולים קדמיים... 4 היציאות מוגדרות כ FRONT OUT REAR OUT SUB+CENTER ISIDE OUT... עכשיו לשאלה אם אני רוצה להפוך את היציאה שהיא SIDE OUT לFRONT OUT איך אני עושה את זה הפכתי את כל התוכנות שבאות עם הדריברים של הכרטיס קול ואין שום אפשרות כזאת למרות שבכרטיס קול ישן יותר היה למישהו יש רעיון?!?

20. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. Started by AndreY`,

אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by piniy,

יש לי מסך PILOT smart tv משנת 2016 שלא ניתן להנמיך את הרמקולים שלו מעבר למצב הסף שהוא חזק מדי. מעבר לבעיית עוצמת הקול, המסך מתאים לחדר בו הוא נמצא ולכמות הצפייה בו. חשבתי לחבר מקרן קול. האם צריך להתקין אפליקציה עבורו? האם במקרן קול ניתן לשלוט בעוצמה בנפרד? יש למקרן קול שלט נפרד? מכשיר פשוט זול ומומלץ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה

24. ראיתי כרגע את הסרט לא יכול בלי והיו בו שני טראקים ממש טובים. הראשון כשניקול באה ואומרת שהיא חמה והשני בסוף הסרט כשמופיעות הכתוביות. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים