עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המליצו לי על הדגם הזה מה אתם אומרים או שיש יותר טובים כי אני ממש לא בין באוזניות Sennheiser HD202

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  7. מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by חובב,

מחפש אוזניות עד 150 ש"ח ללא חריגה בעיקר למוזיקה וחשוב שיהיה כבל יחסית ארוך. תודה

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ido-nava,

אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by smoke_man,

למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by ha_miki,

שלום לכולם הזמנתי מארה"ב את הארקוס AV480 עכשיו אני מחפש אוזניות מהארץ כי אני רוצה אחריות התקציב שלי הוא עד 200 שקל אני לא מתכוון להשקיע יותר אני מחפש אוזניות איכותיות שיהיו INEAR ולא גדולות ומסורבלות עכשיו ראיתי את האוזניות של הללו : KOSS THE PLUGS http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=535&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 ואת אלו של שנהייזר ה MX 300 350 400 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16332 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=80358318&sog=E-Headphone http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB136577=136617&pageInfo=2 אני מוכן ללכת גם עד ה 500 אם ממש יש הבדל ביניהם ל 300 או 400 אבל שמעתי ממש המצלצות טובות על ה KOSS מה שחשוב לי זה בעיקר ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי . אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by hellforce,

בגדול אני משחק. צריך אוזניות איכותיות למשחק. יש לי כרטיס קול XFI אז צריך משוה שימעו טוב מהם.. בנוסף גם אני שומע שירים וסרטים באוזניות. 60 אחוזים משחקים 20 סרטים ו20 שירים. ככה בערך מתחלק שימוש באוזיות שיש לי כרגע. בא לי לעבור לאוזניות איכותיות יותר. תודה .

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by TectoR,

אני מחפש אוזניות עד 300 שקל. אני צריך את זה בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה (במחשב) ולראות איתו סרטים(אני גם מתרגם סרטים ואני צריך לשמוע טוב מה הם אומרים). אני לא ממש מבין בזה, אז אשמח לשמוע הצעות תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by ido-nava,

אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני משחק ב-PC + PS4.. ורוצה שהאוזניות יתחברו גם ל-PC.. האם יש לכם על משהו טוב בתקציב הזה? או שהתקציב חלש עבור משהו איכותי וטוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bhaim,

שלום לכולם,אני מחפש אוזניות קשת סגורות over the ear במחיר עד 350ש"ח (+-) למוסיקה בעיקר, ובשימוש ביתי (לשמיעה מהמחשב ). אני מעדיף את הרפידות עשויות בד ולא החומר החיקוי לעור/פלסטיק (אבל מוכן להתפשר אם אין ברירה) . בעבר היו לי את ה corsair hs1 ומאוד אהבתי את הצורה שהם הרגישו וישבו מסביב לאוזן ( דרייברים של 50מ"מ). אני מניח כמובן שלגודל הדרייבר אין בהכרח השפעה על איכות השמע אבל האם גם אוזניה עם דרייבר של 40 מ"מ תתישב יפה מסביב לאוזן? אני בכיוון הכללי של ATH-T500 / JVC HA-RX700 /Sennheiser HD419/ או משהו דומה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Black_Devil,

הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by dans41,

אני יודע שהיום האחד באפריל אבל זו לא מתיחה. אני מחפש אוזניות ON EAR או OVER EAR טובות יחסית עד 450 שח כרגע אני מתלבט בין AKG K518 LIMITED EDITION לבין SONY MDR-V500DJ. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה (או על המחשב או נגן מוסיקה נייד) חוץ ממוסיקה אני גם רואה סרטים ומשחק משחקים כבדים על המחשב כגון cod, darkness 2 ועוד אם יש לכם עוד אוזניות שיותר מאימות לצרכי אני אשמח לשמוע (על תציאו אוזניות גיימינג, הם מסורבלות מדיי בשבילי כי אני לפעמים יוצא אם האוזניות החוצה) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mc_elad,

חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by blackmore,

אוזניות לפלאפון שיושבות על האוזן ואפשר להסתובב איתם בחוץ (שלא יהיו טנק)וששומעים בהם מצוין (זה הכי חשוב)עם באס וחדותאשמח אם תציעו לי עד 500 שח

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים