אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: שלט ללא חוט איכות מעולה זה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם) ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן) וזהו אה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)? נ.ב תודה מראש עריכה: הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי. ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני ממתכוון כנראה לקנות השבוע IAUDIO G3 ואני כמעט בטוח שאני הולך לקנות את ה PX100 טוב וויתרתי על ה PX100 הן לא מתאימות לי האם ל CX300 באמת יש טרבל צורם?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
יותר ויותר יוצא לי ליראות אנשים שקונים פלזמות וLCD ולא מחברים אותם למחשב או משהו בסיגנון ואני לא מדבר על אנשים שרואים הרבה סירטי DVD ואני שואל את עצמי אנשים בארץ כל כך מטומטמים? לפני כמה ימים מישהו נתן לי ליראות איך רואים לווין בפלזמה שלו והיה בעיות משמעותיות בתמונה אני לא כל כך יכול להסביר איך זה ניראה אבל זה לא ניראה טוב בLCD גם יש בעיות משמעותיות אז למה אנשים קונים תטלויזיות האלה בישראל? בארצות הברית זה מובן כי שם משדרים בHDTV אבל בארץ זה יקח שנים
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אין לי יציאה בפאנל האחורי אלא יש איזה פלאג (אם לקרוא לזה ככה) על הלוח אם שדרכו אני מחבר כבל בשביל יציאה דיגיטלית (אם הבנתי נכון) לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה והייתי שמח אם מישהו שיודע היה מסביר לי הלוח אם הוא GA-945P-S3 של ג'יגהבייט הנה הסבר מדויק מהMANUAL של הלוח: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב, לאחרונה גילתי שבכל פעם שאני מפעיל משחק מחשב שתומך ב EAX, ה AUDIGY 2 (או בממוקד - ה MEDIASOURCE שלו) עושה לו קראש ופשוט זורק את המחשב לריסט פעם אחר פעם. התקנתי את ה MEDIASOURCE עוד פעם (גרסה חדשה יותר - אחרי שזאת ההעצה שקיבלתי ממייקרוסופט לגבי הבעיה), והבעיה חוזרת חלילה. מה עושים? מסירים לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-