עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Konst1988,

השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by yuval_weinbe,

אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Master-Chipsets,

האם הכרטיס הזה: http://www.dealtime.com/xPF-Creative_Labs_Sound_Blaster_Live_Digital_Dolby_5_1_ יהיה יותר טוב מהכרטיס האון בורד של הלוח? (REALTEK) לוח K8NF9 של גיגהביט - גם 6 ערוצים או ההפך? במה השינויים בין הכרטיסים מתבטאים? עריכה: תודה על התשובות :-\

7. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idani1983,

שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by fp581,

דרישות: שלט ללא חוט איכות מעולה זה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם) ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן) וזהו אה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)? נ.ב תודה מראש עריכה: הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי. ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by intel suck,

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. אני ממתכוון כנראה לקנות השבוע IAUDIO G3 ואני כמעט בטוח שאני הולך לקנות את ה PX100 טוב וויתרתי על ה PX100 הן לא מתאימות לי האם ל CX300 באמת יש טרבל צורם?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by רינת22,

איזה DVD יותר מתקדם pilot 1122 או 1133?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by Chura,

שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by amichay,

שלום חברים קניתי לפני מס' ימים DVD של LG דגם DR7622W זה מכשיר מקליט, הוברר לי כי הוא זון 2 ביכלל, וזה מרגיז מאד, האם יש למשהו פתרון איך להופכו למולטיזון?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by ElkaRib,

החלטתי לוותר על מערכת 5.1 באיכות סבירה וללכת על מערכת 2.1 באיכות טובה יותר באותו תווך השקעה כספית! אני מתלבט בין שתיי המערכות הנ"ל... יש למישהו עצה? מה הייתרונות בכל מערכת ומה החסרונות? איזו מנגנת יותר טוב, נקי וחד? באיזו הבאסים יותר איכותיים? איזו יותר עוצמתית? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Booobb,

ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by bluemail,

לDVD בסלון

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 ....רציתי לשאול אם אפשר לחבר לו חיבור קואקסיאלי ? (להכין ).........אני לא רוצה לקנות וחשבתי שאם אני יחבר פשוט את שני הפינים או מה שיש שם (על הכרטיס) לחוטים שמתחברים ל(נקבה)RCA ומישם עם חוט קואקסיאלי למגבר אז זה יתן לי את אותו אפקט.....כי בסך הכל זה דומה לחיבור RCA......(או שאולי זה לא כזה פשוט ) תודה לעוזרים **עריכה-האם חייבים לחבר גם את הכבל של הCD?**

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by jcdenton1,

התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by eliranl,

רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים