עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The Dom,

אני מחפש אוזניות בינוניות לריצה. אני לא מבין בסוגים אז שלא יכנסו לאמאמא של האוזן - את אלה אני שונא. יש לי אוזניות קשת , אבל ספוג וזיעה לא הולך :-X אולי משהו שיתלבש על האוזן יהיה טוב. (חשוב שגם הם יראו טוב ובצבע שחור)

4. אפשרי לרכוש באיביי. אשמח להמלצות לדגמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום אני מחפש אוזניות שיהיו מאיכות בנייה טובה מספיק כדי לשרוד ריצות (והזעה נדיבה) אוזניות כפתור היו לי עד עתה הכי נוחות. ( מIN EAR כאבו לי תעלות האוזניים, אולי כי ראשי הסיליקון היו לא מותאמים מספיק?) בכל מקרה, התקציב הוא 300 שקלים, אני מוכן לקנות גם באינטרנט אם צריך כבר הרבה זמן שלא התעניינתי בספירה, ואין לי בכלל כיוון אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש אוזניות מוביליות וקלות לאיכסון, חשבתי על אוזניות כפתור אבל אני צריך שהן יתפסו חזק לראש כי אני מתכוון לרוץ איתן. לא יודע אם זה משנה, אבל אני שומע בעיקר מטאל, קצת רוק, ויש לי iaudio x5l. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by matteo,

אוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים עם דגש עם מוזיקה אלקטרונית בכל אופן תקציב של 60 דולר בחו"ל אם ממש אבל ממש צריך חריגה של מקסימום 70 דולר

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. אני מחפש את הדגם MDR EX51LP אבל באדום המקום היחידי שמצאתי בו היה אודיוקיובס אבל הם עולות שם 40$(!) ובאיבי הם עולות 24$(שחור....לא מצאתי אפילו זוג אדום אחד...) הלפ פיפול הפל!!!!! תמונה להמחשה..... http://www.audiocubes.com/images/f_sony_mdrex51lp.jpg איתן

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ShoVaLK,

תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Nirco,

אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by noambaum,

יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות מהסיגנון של ה px-200, אהסיבה היחידה שאני רוצה סגורות היא שאני לא רוצה שכל הרכבת תתרקוד לצלילי המוזיקה שלי... הבנתי שה px-100 מעולות, רק חבר שבווליום גבוהה כולם ישמעו איתי. התקציב הוא עד 40$ + מחיר של הזמנה מחו"ל

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by The Ball,

האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים