עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jack_g,

נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by BeRo,

אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by barbone,

היי הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המדהימים שיש לי מתוצרת אלטק לאנסינג מדגם ATP3. מי שמבין יודע שהרמקולים האלה פשוט מצוינים והבס עמוק מאוד וממש מרעיד את החדר. אבל לאחר כ5 שנים המגעים החלו להתרופף, כפתור הווליום הפסיק לעבוד ועוד כהנה וכהנה.. הבנתי שהדגם שמחליף את הסדרה הנ"ל (VS4621) פשוט גרוע. לכן אשמח אם תמליצו לי על רמקולים 2.1 בתקציב של עד 400 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ביתי, אני סטודנט תפרן ולכן חשבתי לקנות את המערכת שדייהו מציעה באיזה 500 ומשהו ש"ח שכוללים 5 רמקולים, סאב וDVD עם מגבר בתוכו. האם זה שווה את הכסף? או סתם עבודה בעיניים כזה מחיר יפה? עוד משהו, המרחק בין הPC לTV שלי הוא די גדול, ולעגן כבל SV יעלה לי די הרבה (בערך 200 ומשהו ש"ח...) אז השאלה היא אם יש איזהשהו מכשיר שפועל על גלי רדיו (או כל דבר אחר) שיעביר לי אות מהPC לTV במחיר יותר טוב. תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Shai Grossman,

אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?

6. צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by orengreen,

שלום לכולם. יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה. עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג. התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה? במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי? את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו' והנה לינק: http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Man…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by pAnAhI,

שבת שלום. יש לי בבית סאב שמיועד לפרויקט כלשהו שגודלו כ 5' עם הספק מקסימלי של 50W (לפי נתוני יצרן..). אני רוצה לבנות לו תיבה אך אין לי מושג באיזה נפח.. חיפשתי באינטרנט בנרות וניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת WINISD וחיפשתי DATASHEET של הסאב ופשוט אין לי תשובה.. אז מה הנפח לתיבה לא אטומה בשביל סאב כזה?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by יהל7512,

שלום לכולם, חדש כאן בפורום אז מקווה שזה המקום הרלוונטי לשאול. אני מחפש לקנות סטרימר, כשהייעוד שלו הוא בעיקר הזרמת מדיה מהמחשב האישי, כמובן שאופציות כמו הצגת הסדרות והסרטים בצורה מסודרת, הורדת כתוביות מהרשת וגם הזרמת סרטים מהרשת יהיו מצוינות. לא כל כך יודע איפה להתחיל לחפש אבל מחפש מוצר לא מורכב מדי, המחיר לא רלוונטי, בעיקר שיהיה נוח ויציג סרטים באיכות גבוהה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dude101,

(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ilans68,

שלום לכולם...במז"ט הצטרפתי לבעלי נגני MP3 אבל נראה לי שטעיתי איפה שהוא בשלב העברת הקבצים מהמחשב לנגן. כשאני נכנס דרך הנגן לתיקיית ה PICTURES אני מקבל מתחת ל ROOT את רשימת כל קבצי המוזיקה שלי וכן את תיקיית התמונות ותיקיית ה Record. לעומת זאת גם תחת תיקיית ה MUSIC אני רואה מתחת ל ROOT, בנוסף לקבצי המוזיקה את תיקיית ה pictures ואת תיקיית ה Record. לא נראה לי שזה אמור להיות כך...איפה טעיתי??? איך מתקנים??? תודה מראש אילן :

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by Xian,

אהלן, יש לי כמה קבצי .ape ורציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשנות אותם לפורמט mp3 ואם כן מה שמה, ואם אפשר גם לינק. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by Orreu65,

שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) המפרט שלו: רסיבר SANSUI דגם RZ6005AV רסיבר אודיו וידיאו עם שמע סטריאו היקפי מגבר עוצמתי במיוחד 500W RMS יציאת 5.1 ערוצים נפרדת CPU מובנה ופונקצית DSP מסך תצוגה VFD מלא שקע כניסת USB פונקצית קריוקי דיגיטאלית רדיו AM/FM זיכרון ל- 40 תחנות רדיו שלט רחוק מלא נתוני אודיו: עוצמת יציאה – מינימום RMS – רמקולים הקדמיים, אחוריים וסנטר - 100W THD (סה"כ עיוות דינאמי) - ≥ 0.5% S/N (יחס אות לרעש) - ≤ 85 dB תגובת תדר - 20Hz~20kHz (±0.8dB) רגישות כניסת מיקרופון - 30mV/1K Ω ≥ רדיו AM/FM: …

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by hadar-dc,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by unix14,

http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by elyaz,

אהלן יש לי שאלה די פשוטה: כשאני מחבר את הפלאפון עם כבל AUX לרדיו הכל בסדר אבל אם הפלאפון מחובר תוך כדי למטען (דרך המצת כמובן) יש רעשים. האם זה קשור לסיכוך והחלפה לכבל יותר איכותי תעזור? (הכבל שיש לי עלה 10 ש"ח באיזה חנות דיסקים...) תודה!

• 2 תגובות
    • 10.8k צפיות
  21. Started by aquarius,

מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Holography,

בעיקר למוזיקה, בסביבות ה5K ובתוך התקציב צריך להכלל גם מגבר. רב תודות.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  25. קניתי אוזניות Skullcandy FMJ ואני חושד שהן מזויפות, איך אני יכול לוודא שיש לי את המוצר המקורי. דברים ששמתי לב שהם לא כמו במקורי זה שיש לי כפתור שליטה בווליום במקום מיקרופון, אין את הלוגו של Skullcandy על האחורה של האוזניה, והכבל לא שזור... זה המקורי: http://us.skullcandy.com/shop/fmj-chrome.html?SID=q3es4h26qlqgdcu0351t54idv0 מה שקיבלתי זה דבר כזה: יכול ליהיות דגם ישן יותר, אז אני צריך את עזרתכם כדי לוודא

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.