אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן עם נפח גדול מאוד שיהיה אפשר לראות בו סרטים (צריך להעביר את הזמן בשמירות במילואים) חשבתי ללכת על: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6764 Cowon 80GB Q5W הוא נראה לי אחלה ובתקציב, יש למשהו ניסיון איתו או המלצות למשהו אחר? רצוי מהארץ. בנוסף אני צריך המלצה לאוזניות קשת גדולות ונחות לנגן בסביבות 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה בתקציב. בתודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים, ואני שם דגם גדול על [glow=red,2,300]משחקים[/glow]! אני רוצה סראונד כזה שאני ארגיש כאילו אני באמת נמצא שם, ושהבאס יפוצץ ת'חלונות של השכנים עד כמה שאפשר ובהתאם לתקציב. מוכן לתת 450 ש"ח עבור הרמקולים, עבור החוויה, אבל מוכן להשקיע אף יותר רק אם הרמקולים באמת שווים את זה. אני חשבתי על Logitech X-530, או קצת יותר מקצועי Logitech G51 (שהרמקולים הללו במיוחד למשחקים). תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן..... מה הצורך באוזניות כל כך טובות....?לא עדיף לשמוע ברמקולים... כי אני לדוגמא אוהב לשמוע מוזיקה איכותית....(פטיפונים-WAV ואם כבר MP3 אז 192 לפחות!) הסבר אם אפשר.... בחייאת לא לנעול..... זה מאוד מעניין אותי ואולי אני מעוניין במשהו.... איתן
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. כבר פניתי בעבר מספר פעמים לפורום עם השאלה איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה קיבלתי הדרכה וניתקלתי בבעייה. יש לי כרטיס מסך RADEON HD3650 PRO (מותקן כהלכה) וכרטיס קול ONBOARD של REALTEC (גם הוא מותקן) עכשיו את הכרטיס מסך אני מחבר לטלוויזיה דרך כבל DVI TO HDMI ורואים תמונה והכל סבבה איתה. הבעייה היא שנתנו לי פה עצה לקנות מפצל כזה- http://www.cable.co.il/images/ItemPics/560105_small.jpg (אבל עם כניסה לחיבור האוזניות) וכבל אאודיו ולחבר לטלוויזיה. עכשיו במחשב יש לי 6 יציאות אודיו (ירוקה כתומה כחולה שחורה אפורה וורודה) אני חיברתי את המפצל לירוקה ואליו חיברתי הת החוט האדום והלבן. בטלוויזיה יש לי שני מקומות בהם אוכל לחבר את האודיו אך בשניהם אין סאונד... את הוידיאו אני מח…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי IRIVER-H10 ורציתי לשאול איזה אוזניות כדאי לקנות בתקציב של 250 שקל אני מעדיף אוזניות תוך אוזן חשבתי על CX300 Sennheiser תגיבו זה די דחוף תודה... :
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם של גיגהבייט GA-965P-DS3 - יש בו כרטיס קול מובנה 8 ערוצים... עכשיו, אם אני רוצה לחבר אליו גם altec lansing 2.1 וגם את האוזניות של זלמן 5.1 באותו הזמן, איך אני עושה את זה? ואם זה אפשרי בכלל? אם זה לא אפשרי, האם יש איזה כרטיס קול שכן יהיה בו אפשרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תקציב בערך 2000 עם חריגה של 300~500, עדיף לא לחרוג מהתקציב, אני צריך טלוויזית 32 (או 37) אינץ (עדיף 32), אני מחבר אותה למחשב אז שיהיה לה לפחות HDMI אחד, אני צריך שתהיה יפה ודקה, לא צריך פיצ'רים מיוחדים, שתהיה טלויזיה חמודה, מה אתם ממליצים? עריכה: אם זה יהיה טלויזיה של Samsung (או כל חברה אחרת שהמסך מתחבר לאינטרנט ואולי אפילו יש לו אפליקציות) עם WIFI smart@TV זה יהיה נחמד.. עריכה2: מה עם הטלויזיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-