עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Guy King,

האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by rafi2391,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by iurkin,

שלום, אני מחפש אוזנייה (כן.. לאוזן אחת בלבד) שמכילה מיקרופון וגם אלחוטית (לא בלוטות' אלא Wireless). שיהיה לה טווח טוב של 15-20 מטר ושאיכות המיקרופון תהיה סבירה. משהו בסגנון של זה: http://www.plantronics.com/us/product/savi-400?skuId=sku5490017/ (כמו אוזניית בלוטות' סטנדרטית- רק שהיא לא עובדת על בלוטות' אלא על Wireless ועם טווח קליטה טוב). האוזנייה צריכה להיות מותאמת לWindows, וניתנת להשגה בארץ. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. אחרי שנאבד לי המטען של ה-X5 20GB לפני כמה חודשים והיום הנגן עצמו הלך לעולמו, ואחרי שגנבו לי את ה-IAUDIO G3+CX-300 בעבודה (ביום הראשון, אחלה קבלת פנים ), אני צריך לקנות נגן חדש בסביבות ה-1500 שקלים. מבחינת אוזניות, אני כבר מסודר ומתכנן לקנות את ה-CX300 מחדש (אלא אם אתם ממליצים על חלופה, בתחום התקציב, לג'אנר מטאל). בנוגע לנגן: אם אפשר בנפח כמו של הקודם, בסביבות ה-20GB. סוללה נטענת עם חיים ארוכים (12 שעות ומעלה). מראה לא חשוב לי בכלל, אבל כמה שיותר קטן יותר עדיף, כל עוד לא פוגע בנתונים אחרים. תמיכה בפורמטים שונים לא משנה לי, כמעט כל אוסף המוסיקה הוא MP3. עדיף לי ללכת כמו על הקודם, X5? או שיש היום נגנים טובים יותר? אני יכול להזמין מחו"ל אגב, אם זה יוריד מחיר.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו. מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by kalda01,

יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by benor,

אז ככה, חבר שלי קנה את הרמקולים האלה מחנות מסויימת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 לפי הביקורות שלהם , הם לא נראים טוב או עושים רושם טוב. אז ככה הוא יכול להחליף רק מאותה חנות שהוא קנה רמקולים הוא לא יכול להחזיר, האם שווה לו להחליף אותם לרמקולים האלה? אל תציעו דברים אחרים יש שם רק רמקולים של Creative בחנות ההיא. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24896 תודה!

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by deangefen,

זקוק לעזרה בקניית נגן לשמיעת מוזיקה אני לא יודע איזה נגן לקחת (mp3 , מיני דיסק...) אני רוצה שהוא ידע להציג עברית ושאת הבטרייה יהיה ניתן להחליף בבטריות רגילות כגון AA או AAA התקציב שלי הוא עד 2000 שקל חשבתי על הנגן הזה שהוא גם מצלמה ולקנות אותו עם כרטיס זיכרון של ג'יגה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30228&gsid=10-4 האם הוא טוב? הוא יוכל להציג לי עברית? למישהו יש את הנגן הזה והא ממליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייברים לכרטיס הוא דורש לנתק קודם את החיבור לאינטרנט ניתקתי את הכבל רשת כיביתי את המודם ניתקתי את החיבור USB למודם(מודם כבלים) ועדיין הוא דורש לנתק את החיבור אני אשמח לשמוע רעיונות

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיוכלו להתחבר במקביל למחשב ול-PS3, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by zWUUPEAPE,

בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by oDot,

שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by eliran-f,

היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by OpenCan,

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים