עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מכשיר DVD ברמה טובה שיפעיל סרטים מושכרים, סרטים שהורדתי מהמחשב ומוזיקה. אשמח לקבל דגמים וחברות מומלצות עבור מכשיר כזה.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Internal,

היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by 56y76,

איזה דגם זאתי היא טובה לPS3? או לPS4 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. היי. כמו שכתוב בכותרת, הרמקולים יהיו לשמיעת מוזיקה, לא למשחקים או דברים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by THE FOX,

אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by joett82,

שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by nesber,

בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by chris_u16,

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייברים לכרטיס הוא דורש לנתק קודם את החיבור לאינטרנט ניתקתי את הכבל רשת כיביתי את המודם ניתקתי את החיבור USB למודם(מודם כבלים) ועדיין הוא דורש לנתק את החיבור אני אשמח לשמוע רעיונות

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיוכלו להתחבר במקביל למחשב ול-PS3, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by QV88,

אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  21. היי, נהרסו לי הרמקולים למחשב, מחפש המלצה לחדשים שישתלבו טוב בגיימינג ובמוזיקה. תקציב עד 1000. אם יש הבדל ממש מטורף אז אפשר גם לחרוג גם ל1500 ש"ח. פתוח גם להזמנה מאמזון אם יש דיל טוב. אגב, לאן מיקרו לאב שהמליצו עליהם המון בעבר נעלמו? לפני שנתיים חשבתי לקנות אותם, אבל אמרתי לעצמי נסחט עוד קצת את הלימון של הרמקולים הנוכחיים ואז נקנה אותם. נעלמו לגמרי מהמדפים משום מה.

22. Started by Lirans,

היי ברצוני לרכוש נגן mp3 מסוג disk on key ורציתי לשאול איזה מבין שלוש הנגנים הבאים הכי טוב? (וגם מי במקום שני ושלישי) ללא התייחסות למחיר. http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=51 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902352 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901063 רציתי בנוסף גם לבקש - אם למישהו כבר יש ניסיון מנגן מסוג זה, האם תוכלו לכתוב כמה מילים כביקורת על הנגן וכמה זמן הוא ברשותכם. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by DakloN,

שלום.. יש לי את ה-Creative X-Fi Elite Pro , כל השימושים שלי הם מוזיקה בלבד.. והבנתי שיש כרטיסים יותר טובים לזה מהכרטיס שלי.. האם כדאי לי למכור את הכרטיס ולקנות את ה-E-MU 1212M ששמעתי עליו ביקורות ממש טובות? (או אולי לכרטיס אחר...) אני ירגיש ממש הבדל? (יש לי מערכת רצינית למדיי...) תודה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by liav25,

מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. Started by bluemail,

בגודל 1 גיגה לפחות מחיר לא משנה יש המלצות ???

• 4 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.