עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OpenCan,

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש אוזניות בתג מחיר של עד 200$ כמובן אם למשל הסנהייזר 598: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Headphones-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_5?s=aht&ie=UTF8&qid=1342980664&sr=1-5 יותר טובות מכל דבר מתחת ל- 200$ וההפרש הוא קטן אז אין בעיה להוסיף. הקנייה יכולה להתבצע מכל אתר בחו"ל ששולח לארה"ב. אשמח לשמוע את העצות שלכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

טוב אז הגעתי למסקנה שהעידכון האחרון שהורדתי מאפל למיני אייפוד הוא המקור לכל המסכים הכחולים שקיבלתי ושאלתי היא כזו אם אני מסיר את העידכון אני צריך לחבר את הפוד למחשב? ושאלה שנייה האם התוכנה eph היא מענה הולם לאיי טונס האם למישהו יש נייסיון איתה. תודה .

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by idf4343,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by night-fire,

אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by ofergpr,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר מרחק צפייה 2.5-3 מטר. טלוויזיה full hd 32 אינץ' בתקציב של בערך 4000 ש"ח יש לכם המלצה על דגם טלוויזיה מסויים? עדיף led/lcd? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by marosa,

מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,??? אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד... הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו.. ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by omerha,

אני צריך המלצה לאוזניות רגילות (לא in-ear) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם צריך השימוש העקרי חיבור למחשב יום יומי מוזיקה משחקים וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Morfium,

שלום . אני מחפש אוזניות איכותיות במחיר לא מופרז ( עד 250 שח ) אני רוצה אוזניות יותר לכיוון של אוזניה לכל אוזן ( היה לי את Creative EP-230 ) והם נהרסו לי אז עכשיו אני מחפש חדשות . תודה לממליצים .

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by galr52,

שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה

16. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by angelos21,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. קניתי לא מזמן רסיבר denon avr1610, ויש לי כבר 5 רמקולים וסאב של פיליפס (היו שייכים פעם לדיוידי philips hts3154). חיברתי את הרסיבר לכרטיס קול של המחשב שלי עם כבל קואקסיאלי, והרמקולים עובדים לי אבל הסאב לפי מה שאני מבין צריך מגבר חיצוני נוסף (יש לו יציאה מהרסיבר pre-amp), איזה מגבר אני צריך לקנות בשביל שיעבוד? ואם בכלל עדיף אולי לקנות סאב אחר מוגבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by ab14,

איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Kremb0,

שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן אולי לקנות כ.קול, ולאחר כמה בירורים הגעתי למסקנה ש Asus Xonar DX זה מה שאני צריך. עכשיו יש לי שאלה: האם הוא ישמיע שיפור במוסיקה ובמשחקים ברמקולים ובאוזניות שלי? Logitech X-540 ו- Audio Technica ATH-AD700. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  24. טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by danior^^^,

קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.