עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zWUUPEAPE,

בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by uzi4u2,

Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  7. טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by moshiko211,

שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by EasyPooper,

שלום היום נסעתי באוטובוס ומצאתי זוג אוזניות שהדגם שלהן מצויין בכותרת האם אלו הן אוזניות טובות? כי אני שאלתי את הנהג והוא אמר שאין לו מושג של מי זה אז לקחתי ולי יש כבר אוזניות פשוט המורה שלי צריך אוזניות טובות חשבתי למה שאני לא אתן לו אותן? אבל אז באה לי המחשבה כי אולי זה חרה של אוזניות שהשאירו בכוונה כי לא היה כוח לזרוק בפח?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. זה מה שיש לי: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24889 זה מה שיש במבצע בבאג ב250 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 יהיה שיפור משמעותי? ההרמקולים האלו סבבה לי פשוט חשבתי שיש מבצע כזה לשפר כי גם אחי הקטן צריך רמקולים.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אהלן, אני נמצא לפני קניה של מערכת 2.1 למחשב. אחריי שיטוטים באינטרנט ובזאפ הבנתי שהחברה מיקרולאב נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר ברמה הזו (עד 400 שח). מתוך המערכות שלהם ברמת המחיר הזאת בחרתי כמה שמצאו חן בעייני, אבל אני עדיין לא מצליח לבחור ביניהן ואין לי מושג מי נשמעת יותר טוב. MicroLab FC362: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764629 MicroLab Fc570: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 MicroLab M700U: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778720 MicroLab M880: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724697 MicroLab FC330: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אם יש לכם המלצות למערכת אחרת אשמח לשמוע. אור

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by AndreY`,

אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by dudidu08,

אהלן חיברתי את הLCD למחשב DVI-HDMI ורואים סבבה שמתי רזלוציה של המסך טלווזיה 1360X768 עכשיו למה סרטי HD אני לא רואה על כל המסך? אני רואה עם שוליים שחורים למעלה ולמטה... אני רוצה להנות מכל המסך ולראות בכל המסך-יש לי אפשרות לעשות זום אבל אז אני מאבד פרטים מהצדדים של הטלוויזיה איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by StrayGator,

ובכללי, איפה זול / כדאי לקנות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.

20. Started by davidt99,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Dimer,

שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  22. יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by gal1,

אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by rafi2391,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by idoj,

אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים