עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צריך המלצה לאוזניות מחשב טובות, זולות ונוחות תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  2. איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by YAHOOGEEK,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Track,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה42X3000 אבל כעת אני מתלבט בין ה42X3500 לבין ה42XV500. הם לא קיימים בארה"ב אז אין לי מושג במה מדובר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. יש לי חדר 8 מ"ר . ברצוני לחבר 4 רמקולים בכל אחת מהפינות העליונות בחדר + סנטר על השולחן + סאב - יש לי 2 בעיות: 1 - תקציב 100/125$ בלבד 2 - מחשב נייד עם כרטיס קול סטנדרתי אני מוכן / רוצה לשמוע הצעות שונות מהתכנון שלי... אולי למשהו יש נסיון ? המטרה היא לשמוע שעורים / הרצאות באיכות גבוהה. האם זה אפשרי עם התקציב שלי ? יש המלצות ? כמו כן אין לי אפשרות לשים רמקולים על השולחן (פשוט אין...) תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by yuvalkob,

חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אשמח לקבל מספר המלצות על טלוויזית LCD. גודל ''37 לא פחות ולא יותר. כמובן שתהייה כמה שיותר איכותית, להרצת סרטים, משחקי PS3 ותמיכה בHD (לא HDR). התקציב הוא גג 10,000 ש"ח. אשמח גם להסבר על כל טלוויזיה מומלצת שלל יתרונות וחסרונות. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by omri_ro,

עידכנתי את הFW בנגן של אחותי ועכשיו אין לי עיברית מאיפה אפשר להוריד FW עם עיברית? תודה נ.ב אציין שלפני שעידכנתי היתה עיברית ועכשיו לא קיימת האפשרות בכלל לבחור עיברית בתפריט השפות

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  13. אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by amitbl,

אני פשוט אבוד. אני מחפש כבר כמה חודשים אוזניות, התקציב היה 300 ש"ח אבל החלטתי ממש לאחרונה לגרד עוד קצת ולהעלות אותו ל400 ש"ח. בזבזתי כ"כ הרבה זמן בחיפוש דילים וקריאת ביקורות ואני לא מצליח למצוא משהו שמתאים לי. אפתח ואומר שאני לא אודיופיל, אבל אני רוצה לרכוש אוזניות טובות באמת, שאני אהנה מהם היות ומעולם לא היו לי כאלה. אני מחפש תחליף לאוזניות הנוכחיות שאני משתמש בהם בבית למוזיקה, סרטים, ומשחקים - הSpeed-Link Medusa 5.1. הם עשו עבודה נאמנה בגיימינג, אבל הן מתחילות לזייף בווליום בינוני ומעלה ע"י זמזומים מאוד לא נעימים, והן כבדות ולא נוחות לי באופן כללי. אגב, האוזניות הניידות הנוכחיות שלי הן sennheiser cx300ii שרכשתי לפני כחצי שנה, והן טובות בהרבה מהשטות שהייתה לי לפני אבל אנ…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. Started by casio888,

אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by DakloN,

שלום.. יש לי את ה-Creative X-Fi Elite Pro , כל השימושים שלי הם מוזיקה בלבד.. והבנתי שיש כרטיסים יותר טובים לזה מהכרטיס שלי.. האם כדאי לי למכור את הכרטיס ולקנות את ה-E-MU 1212M ששמעתי עליו ביקורות ממש טובות? (או אולי לכרטיס אחר...) אני ירגיש ממש הבדל? (יש לי מערכת רצינית למדיי...) תודה!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. ההתלבטות נובעת מסיבה אחת, מה נשמע יותר טוב שאני רוצה לחבר אותו למחשב לראות סרט, מבחינת באסים, איכות שמע וכו'. לא משנה לי הפרשי המחיר, גודל פיזי וכו'. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by avielshe,

שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  25. Started by Titan7777,

היי חברים, חשבתי ללכת על הUltrasone Pro 900i. האם זה מספיק שדרוג בשביל להחליף את ה780? השימושים שלי הם לרוב משחקי FPS, סרטים\סדרות ומוזיקה מכל הסוגים. האם אני חייב מגבר אוזניות בשבילם? ואם כן, זה בסדר לחבר אותם ישירות למגבר Denon AVR-X550BT שהמחשב מחובר אליו ישירות עם HDMI? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים