אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ויש לי כרטיס קול על לוח אם עם יציאה אופטית סדרת NF2 של ABIT אני שומע סראנוד בסרטים כאשר שאני מכון את זה לסראנוד אבל במשחקים זה לא פועל (כמו חצי חיים 2 שם כוונתי את זה ל 5.1 אבל לא שומעים באחוריים) מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל? הרמקולים שקניתי הם Yamaha TSS1 והם מחבורים דרך הכבל אופטי תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לחבר שלי DVD ליומהולדת משהו בין 350-450 ש"ח שקורא DIVX וכתוביות עדיף עם יציאת USB מצאתי בזאפ את HSD2100 Xoro והוא נראה מתאים למה שאני צריך... קודם כל מה אתם חושבים עליו? יש הצעה אחרת? וראיתי בתגובות שכתוב משהו על עדכונים שצריך לעשות לו... מה זאת אומרת עדכונים? איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי תמכשיר upxus Dvp-608... יש כמה סרטים שאני שומע קול אבל אין תמונה, האם הבעיה היא בקידוד או שיש עוד משהו? והאם קיים firmware אליו, הוא שעוד לא יצא?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש האם כדאי לקנות כונן blu -ray ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היו כאלה שעברו לאיפוד, יש למישהו לינקים או הצעות אחרות ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים לאחד מהם חיברתי רמקולים איכותיים ממערכת סטריאו, ורציתי לחבר את המחשב השני שישמעו גם חשבתי לעשות זאת על ידי חיבור בין היציאת רמקול (הירוקה) במחשב ללא הרמקולים וכניסה (הכחולה) במחשב עם הרמקולים אבל זה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-