אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. אני עובר דירה לבית חדש, ואיתו הגיע הזמן להתחדש גם בטלויזיה. הסלון שלי בנוי ככה שהספה שממול למסך היא במרחק של כ5 מטר ממנו, אבל במרחק 10 מטר נמצא שולחן האוכל. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לראות טלוויזיה כמו שצריך גם מהספה וגם משולחן האוכל. עכשיו איזה גודל של טלוויזיה תתאים לשתי האפשרויות ביחד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת.. אני מחפש לקנות נגן MP3 התקציב הוא בערך 500 שקל אני רוצה נגן נייד בסגנון של DISKONKEY כזה (מבחינת הגודל) נפח לכזה תקציב הבנתי זה 1GB הדרישות העיקריות שהסוללה תחזיק להרבה זמן, רדיו מובנה, אוזניות כלולות בחבילה ואם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית ראיתי את המכשיר הזה של PROSOUND http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69140&saleNo=804496&comp=1 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו בסגנון שלו כל הצעה אחרת עם הסברים תתקבל תודה
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני דברים למסך DELL 2007FP 1. PS2 2. טלוויזיה נתחיל עם הראשון, למכשיר יש רק את היציאה המלבנית הזאת, והיא נגמרת בRCA, והאיכות על הפנים, אם אני ארכוש כבל כזה עם יציאת S video האיכות תשתפר? במידה וכן כמה עולה כבל נורמלי כזה? איך לדעתכם הכבלים הבאים? http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=8202 http://www.super-store.co.il/shop/Product.asp?productid=11 http://www.top-shop.co.il/pl_product~SL-4018~9~45.htm בקשר לטלוויזיה, את הכבל של האנטנה חיברתי לוידיאו (אין לי ממיר) ואותו חיברתי למסך עם כבל RCA, וגם כאן האיכות גרועה, האם כבל RCA ל-SVIDEO יפתור את הבעיה? כי אין לי חיבור SVIDEO בוידיאו. יש פתרון לכל הדברים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מצטער על השעה, קודם כל. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו. עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל? אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות. אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
על איזה דגם אתם ממליצים?? אנא נמקו בחירתכם... השימוש יהיה מוזיקה (לא עריכה או משהו כזה), סרטים ומשחקים... שימושים דיי בסיסיים.. ;D ועוד שאלה---אם אני קונה אחד מהדגמים כדאי לי גם לקנות כרטי מסך או להשתמש בכרטיס מסך מובנה??[br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 20:38:15 אני מקווה שקישור זה עונה לכל המתלבטים איזה מוצר יותר איכותי!!! http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=1&searcInput=&Model_id=37907&orderby= הוא ענה לי, זה בטוח
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב. דודה שלי זקוקה לרמקולים בתקציב של 250 שח, היא לא פריקית של אודיו, ככה שרמקולים פשוטים יהיו בסדר. חשבתי בכיוון של 2.1 כיוון שרמקולים קטנים לא יתנו תדרים נמוכים. על איזה רמקולים מומלץ להיסתכל? אהה ועוד משהו שיהיו יפים למראה, כן המראה של הרמקולים חשוב לה. כמו כן תוספת קטנה על מנת לקבל משהו בהרבה יותר גם ישקל. עריכה: למה הרמקולים הם כל כך חלשים? 6 WRMS? אפילו שהם יהיו בעלי נצילות גבוהה, אני עם זוג רצפתיים ומגבר של 100WRMS, נראה לי אני לא אשמע בכלל את הרמקולים הקטנים האלה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים. ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי. השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר. יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA. עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים. איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר?? נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר. הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה. אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לי לומר על Creative Desktop Theater DTT2500 5.1 Digital שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המכשיר אמור להגיע אלי בימים אלו מחו"ל. ועכשיו ראיתי בכל מיני דיונים פה, שהמכשירים שלהם לא עובדים פתאום מכל סיבה שהיא. רציתי לדעת מה לעשות, איך לחבר למחשב ואיך לנתק, כדי שלא ישרף המכשיר או יקרה לו חלילה משהו, וגם אם חייבים להעביר שירים עם אייטיונס ואם לא מעבירים אז מה יקרה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לחדר שינה 37 אינץ'. המרחק צפייה עומד על 3 מטר והבנתי ש37 זהו הגודל המומלץ למרחק. חשוב לי מאוד שלטלוויזיה תהיה כניסת USB לקריאת סרטים יחד עם תרגום SRT עברי תקין. הטלוויזיה לא תחובר בשלב זה למערכת חיצונית אז עדיפות לטלוויזיה עם מערכת מובנית סבירה. הטווח מחירים הוא 3000 (גג 100 ש"ח חריגה לפה ולשם) תודה רבה ויום טוב (:
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לציין שקראתי את האשכול בנושא המלצות לרמקולים, ושמתי לב שהוא משנת 2008, אז החלטתי לפתוח נושא חדש בכל מקרה אני מחפש רמקולים וסאב בסה"כ לשימוש יום-יומי עם המחשב. אני לא אודיופיל מטורף, אבל השימושים העיקריים הם מוזיקה וסרטים. אם לרמקולים תיהיה אפשרות להתחבר ל-PS3 זה יהיה יתרון אבל זה בכלל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 400 ורצוי פחות. עד עכשיו הדגמים שמשכו לי את הארנק הם Eacan e-510 ו- Creative A300. לגבי שניהם ההמלצות שקראתי היו פחות או יותר שוות. אשמח אם תציעו לי אלטרנטיבות מהשוק המעודכן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-