אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום.! ברצוני לקנות מערכת רמקולים דיהו דרך מרכז באינטרנט.! שאלתי האם באמת יצא לי מזה משהו, יש סיכוי לזכות דרך מכרזים באינטרנט.?? תודה ???BOB23
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב לגולשי הפורום, לאחר מספר רב של סיורים ברחבי חנויות הארץ, ולאחר שהתייעצתי עם מספר אנשים והשוותי ציוד ישן וחדש במחירים זהים, החלטתי כי ציוד יד שנייה יהיה הבחירה הנכונה בלבד בתקציב הדל שלי. אני מחפש קודם כל רמקולים רצפתיים (זוג כמובן) במחיר של כ-1500 שקל עם חריגה קטנה לפה או לשם. חשוב לציין כי אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית. הצליל צריך להישמע חיי, מדוייק, ובעל רזולוצייה גבוהה כמה שניתן. הומלצו לי ה-104 של KEF, וסידרת L של JBL. אתמול סיירתי לי בפיוז סטריאו, ושמעתי בהזדמנות את ה-JBL L110, אשר מפרטם צנוע למדיי, אך הצליל עשיר בצורה מרשימה, גם בעוצמות גבוהות. ובכן, ראשית כל הייתי רוצה דעות על ההצעות שניתנו לי, אך זהו עניין שולי יחסית. עיקר הדיון הוא הצעות לרמקול נוספים ש…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המכשיר אמור להגיע אלי בימים אלו מחו"ל. ועכשיו ראיתי בכל מיני דיונים פה, שהמכשירים שלהם לא עובדים פתאום מכל סיבה שהיא. רציתי לדעת מה לעשות, איך לחבר למחשב ואיך לנתק, כדי שלא ישרף המכשיר או יקרה לו חלילה משהו, וגם אם חייבים להעביר שירים עם אייטיונס ואם לא מעבירים אז מה יקרה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות (כמה שניתן בתקציב של כ- 300 ש"ח אפשר גם יותר) לאייפוד (אייפוד וידאו אם זה משנה). כרגע אני עם האוזניות האורגינליות של האייפוד (שנראות כאילו הן עברו מלחמה). מבחינת סוג האוזניות ,שיהיה אוזניות כפתור , חשבתי על הכיוון של ה-CX300 או ה-CX500 ויש גם את ה-MylarOne XBi . בנוסף , מבחינת התקציב , אין לי בעיה לקנות גם בחו"ל אם מישהו מכיר חנות אמינה ששולחת לארץ. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרמקולים של המערכת שלי מחוברים למחשב.. תליתי אותם בתיקרה כל אחד בצד אחר.. ופצאום שמתי לב שרק צד אחד עובד... התברר שהיציאה של אחד הרמקולים נידפקה חברתי את הרמקול שעובד אליה ועדיין לא שמעו וניסיתי עוד רמקול.. בקיצור היציאה דפוקה.. אין לי מושג למה... מה עושים ...? שווה לתקן דבר כזה לשלוח את המערכת לתיקון ...? או שיש לכם עוד איזה הצעה מענייננת ...? תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר DVD ברמה טובה שיפעיל סרטים מושכרים, סרטים שהורדתי מהמחשב ומוזיקה. אשמח לקבל דגמים וחברות מומלצות עבור מכשיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי. כמו שכתוב בכותרת, הרמקולים יהיו לשמיעת מוזיקה, לא למשחקים או דברים כאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר להשיג אותם בארץ ? אם כן לינקים יתקבלו בברכה .... לכל מי שלא מכיר מדובר באוזניות סראונד של חברת razer . הם די חדשות ויש הרבה סקירות עלהן באינטרנט . לינק לאתר הרשמי : http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones/
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר במחיר של כ1000-1500 שקלים. אשמח לקבל המלצות למוצרים, ולחנויות מהן ניתן לקנות. אין לי מושג במפרטים, לכן לבד אני לא ממש יכול לבחור. הצרכים שלי הם מוסיקה, לפעמים בווליום גבוה ואיכותי, וכמובן שאהנה לראות סרטים בטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי. לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי: AV8-3rd Eye eVGA e-GeForce 6800GT *מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך. אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000 כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב. 1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות... 2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו. 3. ביחס לכרטיס הקול…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-