אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
על איזה דגם אתם ממליצים?? אנא נמקו בחירתכם... השימוש יהיה מוזיקה (לא עריכה או משהו כזה), סרטים ומשחקים... שימושים דיי בסיסיים.. ;D ועוד שאלה---אם אני קונה אחד מהדגמים כדאי לי גם לקנות כרטי מסך או להשתמש בכרטיס מסך מובנה??[br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 20:38:15 אני מקווה שקישור זה עונה לכל המתלבטים איזה מוצר יותר איכותי!!! http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=1&searcInput=&Model_id=37907&orderby= הוא ענה לי, זה בטוח
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב. דודה שלי זקוקה לרמקולים בתקציב של 250 שח, היא לא פריקית של אודיו, ככה שרמקולים פשוטים יהיו בסדר. חשבתי בכיוון של 2.1 כיוון שרמקולים קטנים לא יתנו תדרים נמוכים. על איזה רמקולים מומלץ להיסתכל? אהה ועוד משהו שיהיו יפים למראה, כן המראה של הרמקולים חשוב לה. כמו כן תוספת קטנה על מנת לקבל משהו בהרבה יותר גם ישקל. עריכה: למה הרמקולים הם כל כך חלשים? 6 WRMS? אפילו שהם יהיו בעלי נצילות גבוהה, אני עם זוג רצפתיים ומגבר של 100WRMS, נראה לי אני לא אשמע בכלל את הרמקולים הקטנים האלה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כבר המון זמן שמתי עליהם עין. יש לי הזדמנות טובה להביא אותם במחיר מצחיק מחו"ל. הבנתי שהן מפלצתיות במיוחד בתחום הבס ודי מומלצות למשחקים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום.! ברצוני לקנות מערכת רמקולים דיהו דרך מרכז באינטרנט.! שאלתי האם באמת יצא לי מזה משהו, יש סיכוי לזכות דרך מכרזים באינטרנט.?? תודה ???BOB23
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזנייה (כן.. לאוזן אחת בלבד) שמכילה מיקרופון וגם אלחוטית (לא בלוטות' אלא Wireless). שיהיה לה טווח טוב של 15-20 מטר ושאיכות המיקרופון תהיה סבירה. משהו בסגנון של זה: http://www.plantronics.com/us/product/savi-400?skuId=sku5490017/ (כמו אוזניית בלוטות' סטנדרטית- רק שהיא לא עובדת על בלוטות' אלא על Wireless ועם טווח קליטה טוב). האוזנייה צריכה להיות מותאמת לWindows, וניתנת להשגה בארץ. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-