אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני דברים למסך DELL 2007FP 1. PS2 2. טלוויזיה נתחיל עם הראשון, למכשיר יש רק את היציאה המלבנית הזאת, והיא נגמרת בRCA, והאיכות על הפנים, אם אני ארכוש כבל כזה עם יציאת S video האיכות תשתפר? במידה וכן כמה עולה כבל נורמלי כזה? איך לדעתכם הכבלים הבאים? http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=8202 http://www.super-store.co.il/shop/Product.asp?productid=11 http://www.top-shop.co.il/pl_product~SL-4018~9~45.htm בקשר לטלוויזיה, את הכבל של האנטנה חיברתי לוידיאו (אין לי ממיר) ואותו חיברתי למסך עם כבל RCA, וגם כאן האיכות גרועה, האם כבל RCA ל-SVIDEO יפתור את הבעיה? כי אין לי חיבור SVIDEO בוידיאו. יש פתרון לכל הדברים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי. לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי: AV8-3rd Eye eVGA e-GeForce 6800GT *מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך. אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000 כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב. 1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות... 2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו. 3. ביחס לכרטיס הקול…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי. כמו שכתוב בכותרת, הרמקולים יהיו לשמיעת מוזיקה, לא למשחקים או דברים כאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב. השימוש העיקרי זה מוזיקה וסרטים. התקציב היחסית גבוה זה בגלל שאני רוצה רמקולים איכותיים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב חברים, ברצוני לרכוש אוזניות אלחוטיות אך אני לא יודע איזה סוג לקנות? תוכלו בבקשה להמליץ לי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ויש לי כרטיס קול על לוח אם עם יציאה אופטית סדרת NF2 של ABIT אני שומע סראנוד בסרטים כאשר שאני מכון את זה לסראנוד אבל במשחקים זה לא פועל (כמו חצי חיים 2 שם כוונתי את זה ל 5.1 אבל לא שומעים באחוריים) מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל? הרמקולים שקניתי הם Yamaha TSS1 והם מחבורים דרך הכבל אופטי תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום.! ברצוני לקנות מערכת רמקולים דיהו דרך מרכז באינטרנט.! שאלתי האם באמת יצא לי מזה משהו, יש סיכוי לזכות דרך מכרזים באינטרנט.?? תודה ???BOB23
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב לגולשי הפורום, לאחר מספר רב של סיורים ברחבי חנויות הארץ, ולאחר שהתייעצתי עם מספר אנשים והשוותי ציוד ישן וחדש במחירים זהים, החלטתי כי ציוד יד שנייה יהיה הבחירה הנכונה בלבד בתקציב הדל שלי. אני מחפש קודם כל רמקולים רצפתיים (זוג כמובן) במחיר של כ-1500 שקל עם חריגה קטנה לפה או לשם. חשוב לציין כי אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית. הצליל צריך להישמע חיי, מדוייק, ובעל רזולוצייה גבוהה כמה שניתן. הומלצו לי ה-104 של KEF, וסידרת L של JBL. אתמול סיירתי לי בפיוז סטריאו, ושמעתי בהזדמנות את ה-JBL L110, אשר מפרטם צנוע למדיי, אך הצליל עשיר בצורה מרשימה, גם בעוצמות גבוהות. ובכן, ראשית כל הייתי רוצה דעות על ההצעות שניתנו לי, אך זהו עניין שולי יחסית. עיקר הדיון הוא הצעות לרמקול נוספים ש…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-