עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם אפשר להביא לי כמה שמות של חברות בדירוג מהטובים. אני בעקרון רוצה לקנות מערכת ביתית לבית {לא למחשב} בסביבות ה 1000 ש"ח אם מומלץ להוסיף אני יוסיף

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by DXT,

אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by so_what,

רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by yup,

האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by SixKiller,

את האייריבר אני משיג ב415 ואת הפנסוניק ב380... אני קונה בלי משלוח... תודה רבה... ועוד משהו קטן... החנות...-PCH אם אני הולך אליהם ביום ראשון... אני יכול לשלם ולקבל ישר את המכשיר...(אני משלם במזומן...) או שצריך לחכות 10 ימים... כמו שמישהו אמר לי פעם... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  7. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. אהלן, היום רכשתי כרטיס כזה יש לי בעיה קטנה. בכללי הבעיה היא - הכרטיס לא מזוהה בווינדוס ואני לא יכול להתקין דרייברים בגלל שזה לא מזהה לי אותו. עכשיו אני יתן יותר פרטים, על כל מה שניסיתי עד עכשיו. קודם כל הלוח-אם שלי : Asus A8N-SLI , מעודכן בביוס האחרון מהאתר של אסוס, ווינדוס אקס פי סרביס פאק 3, מחשב קצת ישן אבל עדיין אין לי ולא היה לי שום בעיות עד עכשיו. שקיבלתי את הכרטיס בדיוק מה שעשיתי, מעבר לזה לא ניסיתי לעשות כלום : 1. הלכתי לביוס, הלכתי ל onboard device configurations וביטלתי את ה AC97 Audio 2. ניסיתי ב 3 סלוטים שונים של PCI לחבר את הכרטיס, ועדיין לא הראה אותו בווינדוס כאילו לא שמתי שום דבר. 3. האור האדום על הכרטיס עצמו שזוהר על ה X-FI דלק, מה שאומר שלא היה שום בעיה …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by oDot,

שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Architect,

קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..

14. Started by yaron1000,

קניתי מערכת 5.1 ויש לי כרטיס קול על לוח אם עם יציאה אופטית סדרת NF2 של ABIT אני שומע סראנוד בסרטים כאשר שאני מכון את זה לסראנוד אבל במשחקים זה לא פועל (כמו חצי חיים 2 שם כוונתי את זה ל 5.1 אבל לא שומעים באחוריים) מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל? הרמקולים שקניתי הם Yamaha TSS1 והם מחבורים דרך הכבל אופטי תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by razoli,

קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Y-T-M,

רציתי לדעת אם הרמקולים האלה יהיו טובים לחדר בגודל 3.75x2.70 והאם הכבלים שלהם מספיקים ובכלל איך הרמקולים למשחקים שירים סרטים ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  17. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by MDK,

העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by omri_ro,

האם קיים מכשיר כזה אבל עם מסך LCD מספיק גדול כדי שיוכלו לראות את שם השיר/מבצע/תקליט בלי הSCROLING המעצבן (ושהוא מפסיק את הSCROLING אז פשוט רואים חצי שם)הזה שאפשר עוד לעשות בגללו תאונה? משהו כמו בנגני הMP3 למינהם?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by efee123,

אין לי מגבלה מבחינת תקציב בגדול, כל הכרטיסים הם בסביבות 150-400 אני ירצה את זה בגדול לצפייה בטלוויזיה דרך ממיר של yes או דרך אנטנה. אפשרות לחבר גם מצלמת וידאו למחשב. אכן לי מושג בכלל בזה, מבחינת חברות חיבורים וכו' יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by meirdor,

אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 אם יש צורך לדעת הלוח אם שלי הוא Asus P5B-SE האם הכ.קול הנ"ל הוא טוב ויתאים ללוח אם שלי ואם הוא יתאים לויסטה ( כי שמעתי שיש כאלו שלא תומכים בויסטה לא נשמע לי הגיוני זה אמיתי או סתם חירטוט? )

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by ^-Stinger-^,

שלום אני מתלבט בין אוזניות SENNHEIZER דגם CX300 לעומת דגם PX-100 עבור נגן iAudio U3 לצורך נסיעה ברכבת (בעיקר) הבנתי שה- PX-100 הן אוזניות פתוחות והאחרות סגורות. אני מעוניין לדעת מה האיכות של האוזניות באופן כללי ומי מתאימה יותר לנסיעה ברכבת. למי שיש הצעות אחרות בתקציב של עד 350 ש"ח בארץ מוזמן להציע. רצוי שלא יהיו גדולות מדי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים