עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by imons,

יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Fighter,

כי אני צריך בשביל משהו

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by angelos21,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by idan1836,

המכשיר אמור להגיע אלי בימים אלו מחו"ל. ועכשיו ראיתי בכל מיני דיונים פה, שהמכשירים שלהם לא עובדים פתאום מכל סיבה שהיא. רציתי לדעת מה לעשות, איך לחבר למחשב ואיך לנתק, כדי שלא ישרף המכשיר או יקרה לו חלילה משהו, וגם אם חייבים להעביר שירים עם אייטיונס ואם לא מעבירים אז מה יקרה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות לחדר שינה 37 אינץ'. המרחק צפייה עומד על 3 מטר והבנתי ש37 זהו הגודל המומלץ למרחק. חשוב לי מאוד שלטלוויזיה תהיה כניסת USB לקריאת סרטים יחד עם תרגום SRT עברי תקין. הטלוויזיה לא תחובר בשלב זה למערכת חיצונית אז עדיפות לטלוויזיה עם מערכת מובנית סבירה. הטווח מחירים הוא 3000 (גג 100 ש"ח חריגה לפה ולשם) תודה רבה ויום טוב (:

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. לא יודע למה, אבל לא עניתם לי בהודעה הקודמת שפירסמתי לפני שבוע! בכל מקרה נהנה שוב, ומקווה שמישהו יצליח לעזור . אני מעוניין לקנות מערכת סטראו לחדר, בסיסית עם שני רמקולים וסאבוופר. אני מעוניין שתנגן צרובים MP3 וצרובים דיסקים AUDIO רגיל. אם אפשר שיהיה מגש דיסקים מסתובב של שלושה דיסקים. וכמובן שתהיה איכות קול מצויינת. התקציב הוא 700 ש"ח. יש אחת שמתאימה לדרישות שלי בתקציב שציינתי? אם יש בפחות או ביותר מהתקציב, אז בבקשה תגידו שאני אוכל להוסיף/להוריד מחיר. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל אגב.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?

13. Started by blackbimer,

הרמקולים של המערכת שלי מחוברים למחשב.. תליתי אותם בתיקרה כל אחד בצד אחר.. ופצאום שמתי לב שרק צד אחד עובד... התברר שהיציאה של אחד הרמקולים נידפקה חברתי את הרמקול שעובד אליה ועדיין לא שמעו וניסיתי עוד רמקול.. בקיצור היציאה דפוקה.. אין לי מושג למה... מה עושים ...? שווה לתקן דבר כזה לשלוח את המערכת לתיקון ...? או שיש לכם עוד איזה הצעה מענייננת ...? תודה

14. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. אחרי שנאבד לי המטען של ה-X5 20GB לפני כמה חודשים והיום הנגן עצמו הלך לעולמו, ואחרי שגנבו לי את ה-IAUDIO G3+CX-300 בעבודה (ביום הראשון, אחלה קבלת פנים ), אני צריך לקנות נגן חדש בסביבות ה-1500 שקלים. מבחינת אוזניות, אני כבר מסודר ומתכנן לקנות את ה-CX300 מחדש (אלא אם אתם ממליצים על חלופה, בתחום התקציב, לג'אנר מטאל). בנוגע לנגן: אם אפשר בנפח כמו של הקודם, בסביבות ה-20GB. סוללה נטענת עם חיים ארוכים (12 שעות ומעלה). מראה לא חשוב לי בכלל, אבל כמה שיותר קטן יותר עדיף, כל עוד לא פוגע בנתונים אחרים. תמיכה בפורמטים שונים לא משנה לי, כמעט כל אוסף המוסיקה הוא MP3. עדיף לי ללכת כמו על הקודם, X5? או שיש היום נגנים טובים יותר? אני יכול להזמין מחו"ל אגב, אם זה יוריד מחיר.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  16. מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Orion1,

אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. חשוב שיהיו לבנות שיתאימו לאייפוד היפה שלי :-) מממ אני שומע בעיקר היפ-הופ וטראנס פסיכודאלי ו-commercial

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by topgun,

שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כרטיס קול creative awe 64 bit - כמובן שזהו כרטיס קול עתיק אך טוב! האם האיכות שלו טובה יותר משל creative vibra 128 הפשוט אך החדש יותר או האם הכרטיס נחות יותר ובגלל שהוא יושב ב ISA הוא יאט לי את המחשב (מדובר על pentium 3 733 ) והביצועים ירדו. בברכה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by omri_ro,

עידכנתי את הFW בנגן של אחותי ועכשיו אין לי עיברית מאיפה אפשר להוריד FW עם עיברית? תודה נ.ב אציין שלפני שעידכנתי היתה עיברית ועכשיו לא קיימת האפשרות בכלל לבחור עיברית בתפריט השפות

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  22. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום, הגיע החלטה מאמא לחפש מערכת קולנוע לסלון הבעיה היא כזאת שאני לא מבין הרבה אם בכלל בכל מה שקשור למוצרי אודיו מה שאני כן יודע שצריך רסיבר ורמקולים (דיוידי כבר יש פיוניר דיוי383 נדמה לי) אז אם תוכלו להמליץ לי על מערכת כזאת בלי לקרוע את הכיס אני אשמח. ואם יש עוד דברים שצריך חוץ מהדברים שציינתי את תחדשו לי . תודה מראש. ושאלונת אחרונה. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל מה עדיך פלזמה או lcd? איזה חברה? דגם? כי ראיתי כאלה באולמות תצוגה באיכות ממש ירודה.

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  24. הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.