אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נוסע היום לתל אביב ואני רוצה לקנות שם PX100 מישהו מכיר חנות שמוכרת את האוזניות במחיר נורמלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות רגילות (לא in-ear) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם צריך השימוש העקרי חיבור למחשב יום יומי מוזיקה משחקים וסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן! לפניי כשנתיים קיבלתי ציוד ישן [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383102.0] ששימש אותי עד כה מעט מאוד, ולכן החלטתי שאני מעוניין למכור את המערכת המדוברת. מה דעתכם? איך לבצע את תהליך המכירה? כיצד למצב את המחירים? האם אתם מכירים היכן אפשר לאמוד את הציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות בתג מחיר של עד 200$ כמובן אם למשל הסנהייזר 598: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Headphones-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_5?s=aht&ie=UTF8&qid=1342980664&sr=1-5 יותר טובות מכל דבר מתחת ל- 200$ וההפרש הוא קטן אז אין בעיה להוסיף. הקנייה יכולה להתבצע מכל אתר בחו"ל ששולח לארה"ב. אשמח לשמוע את העצות שלכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב אני מקיים איזושהיא סדנה שהמדריך נמצא בחדר אחד ואני רוצה להעביר את מה שהוא אומר לחדר שני בצד שני של הבית. אני מבים שאני צריך מיקרופון, ורמקולים אבל איך אני מחבר את המיקרופון לרמקולים. אשמח אם: חשוב לי ציוד חוטי, אני לא מעוניין ברמקול או מיקרופון אלחוטי 1) תמליצו לי על מיקרופון באיכות טובה שיכול להשמיע את מי שמדבר בסביבתו ולא בהכרח מדבר אליו. 2) המלצה על רמקולים\ מערכת סטאריו שיש לה חיבור למיקרופון, רצוי שני רמקולים שאפשר למקם אותם רחוק אחד מהשני. 3) האם אני צריך עוד משהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי DVD DIVX של ITT דגם IT4400 והוא קורא כתוביות רק שאני לא לא יודע איך לגרום לו שהוא יקרא אותם.. אני רושם בצריבה: Into The Blue.avi Into The Blue.sub והוא לא קורא לי אותם אז אני הולך במכשיר ל"סבטייטלס" ולוחץ על OHTERS כי אין עברית ומאשר אבל עדיין הכתוביות לא מופיעות לי... אמרו שצריך לעשות איזה פירמווייר או משהו כזה או ללחוץ איזה קוד... בקשה תעזרו אני כבר אבוד לגמרי..
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
האם מישהו הצליח לחבר טלוויזיה בעלת כניסת HDMI למחשב עם יציאת DVI-D אני מנסה לחבר X600PRO לטלוויזיית LCD דרך כבל DVI Dual-Link באורך 10 מטר וממיר DVI->HDMI אבל או שרואים תמונה והיא מאבדת את ה Sync כל כמה שניות או שהתמונה לגמרי הרוסה מלאה בריבועים ירוקים וארטיפקטים. אם אני מחבר למחשב מסך אנלוגי רגיל במקביל בשביל לנסות לשחק עם הקטליסט המסך האנלוגי לא נדלק והתמונה נעלמת לגמרי מטלוויזיית הLCD. לפעמים אפשר להריץ את שניהם ביחד אבל גם אז שניהם מאבדים Sync כל כמה שניות. האם למישהו פה יש עצה? או ניסיון עם חיבורים כאלה? מדובר בטלוויזיית LCD 32" של FujiCom (מותג מדבקה) אבל לפי מה שקראתי באינטרנט הבעיה היא כלל תעשייתית ונגרמת בגלל בעיות עם תאימות אחורה של חיבורי HDMI למרות שמספר אנ…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, הגיע החלטה מאמא לחפש מערכת קולנוע לסלון הבעיה היא כזאת שאני לא מבין הרבה אם בכלל בכל מה שקשור למוצרי אודיו מה שאני כן יודע שצריך רסיבר ורמקולים (דיוידי כבר יש פיוניר דיוי383 נדמה לי) אז אם תוכלו להמליץ לי על מערכת כזאת בלי לקרוע את הכיס אני אשמח. ואם יש עוד דברים שצריך חוץ מהדברים שציינתי את תחדשו לי . תודה מראש. ושאלונת אחרונה. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל מה עדיך פלזמה או lcd? איזה חברה? דגם? כי ראיתי כאלה באולמות תצוגה באיכות ממש ירודה.
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,??? אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד... הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו.. ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר במחיר של כ1000-1500 שקלים. אשמח לקבל המלצות למוצרים, ולחנויות מהן ניתן לקנות. אין לי מושג במפרטים, לכן לבד אני לא ממש יכול לבחור. הצרכים שלי הם מוסיקה, לפעמים בווליום גבוה ואיכותי, וכמובן שאהנה לראות סרטים בטלוויזיה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב של 80-100$ כפי שכתבתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לי לומר על Creative Desktop Theater DTT2500 5.1 Digital שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים. אז מה יש לנו? 1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן. 2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת. 3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה. 4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-