עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי

• 14 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום אני נוסע היום לתל אביב ואני רוצה לקנות שם PX100 מישהו מכיר חנות שמוכרת את האוזניות במחיר נורמלי? תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by X-Style,

ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Fighter,

כי אני צריך בשביל משהו

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

שלום..אני רוצה לקנות mp4 ב 300-500 שקל שיהיי בו לפחות 512 מגה ביט אם אפשר אז יותר ,תודה לעוזרים. תמליצו לי על משהו טוב

• 14 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by h.misha,

ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  10. בוקר טוב לכולם לפני שבועיים זה קרה, נשרף לי המגבר Pioneer sa9500 (אהבתי אותו מאוד). לאחר שנסעתי ל"כוכב הרדיו" בתל-אביב שסירבו שם לתקן את המכשיר בטענה שהקבל שנשרף לא ניתן להשגה . (63V 18000uf). החלטתי כנראה שאין יותר מידי ברירה אלא ללכת על מגבר חדש . כאן אתם נכנסים לתמונה, אני מבקש המלצות לדגמים ספציפיים של מגברי סטריו שאוכל ללכת לשמוע. בגדול הדרישות שלי מהמגבר : מגבר סטראו לשמיעת מוזיקה. שיוכל להוזיז את הרמקולים שלי (89DB L110 75W RMS), הם צריכים מגבר חזק שידחוף כמו שצריך. שלא יפול מאיכות השמע של המגבר הקודם. רצוי שיהיה עם שלט רחוק (ממש לא חובה). עד 2000 ש"ח כמובן אשמח לשמוע גם בפחות , אפשר גם יד שניה . תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. טוב מה שאנחנו יודעים : 1. אין וידאו 2. גרסא אירופאית עם הגבלת רמת ווליום 3. יש את שעון ה 24 4. יש את רוב הפונקציות 5. ה USB OTG עובד כמו ב 1.29 נמשיך לעדכן בהמשך להורדה של העדכון, שימו לב כי רשום גרסא 1.29 אך לאחר מכן http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=245 נעדכן בהמשך בברכה ישי

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום, אני מתכנן אולי לקנות כ.קול, ולאחר כמה בירורים הגעתי למסקנה ש Asus Xonar DX זה מה שאני צריך. עכשיו יש לי שאלה: האם הוא ישמיע שיפור במוסיקה ובמשחקים ברמקולים ובאוזניות שלי? Logitech X-540 ו- Audio Technica ATH-AD700. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  16. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המסך LCD הזה . והאם הוא שווה את המחיר 16,000 שקל???? אם לא שווה את המחיר ,אז מה יש לכם להציע באותו סדר גודל של מחיר ואינץ???? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LC37GA4M&Cat2Cat1ID=1844&Cat2ID=2119&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by yarkoni,

יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. שיחקתי עם המקשים והגלגלת ומאז הוא לא מגיב לכלום הכפתור HOLD על מצב לא נעול ועשיתי הכל לפי מה שכתוב בחוברת (לחצתי על MENU ו center ביחד שלתי שניות וזה לא עזר...) מה אני עושה כדי לעשות לאייפוד ריסט? (מה שכתוב בחוברת לא עוזר...) תודה!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה מכשיר\מתאם שיקח שני אותות שונות וישלב אותם לאות אחת (בזמן אמת כמובן) ובלי להוריד את האיכות ככה שאני יוכל להוציא אודיו מהמחשב ואודיו שונה מהPS3 ולחבר את זה לאוזניות ביחד (שגם המחשב וגם הPS3 ישמעו בו זמנית) עדיפות למשהו עם ווליום אבל לא חובה שני המכשירים מוציאים סאונד דרך חיבור PL ב2.1 תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by topgun,

שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by chris_u16,

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. הת'רד מופנה אך ורק לאנשים בעלי ניסיון עם המגבר. קיבלתי מגבר של קנווד מדגם KRF-V7030D, זה מגבר דולבי דיגיטל וגם DTS לקולנוע ביתי בן 7 שנים בערך. האם יש למישהו ניסיון עם המגבר הזה או מכיר אותו? בינתיים חיברתי אותו למחשב בחיבור אנלוגי עד שאני ארכוש כבל ואחבר אותו בחיבור דיגיטלי. בינתיים שומעים בסדר יחסית אך אני מרגיש שהמגבר "חשף" את האיכות הלא גבוהה של הרמקולים שחוברו אליו, הם עשו את העבודה כל עוד הם היו מחוברים למערכת מיני איכותית יחסית. בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוותים וכבר אי אפשר להנות מהסאונד. בכל מקרה המגבר הזה מאפשר לי לשמוע סאונד ב 5.1 דרך המחשב ולפי דעתי יכול לבצע את העבודה יותר טוב ממערכת רמקולים 5.1 ייעודית למחשב. בכל מקרה כמעט ואי אפשר למצוא חוות דע…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. Started by ROEY--1,

היי אני חייב עזרה במקום בו ניתן לקנות כבל מעבר מ MINIPLUG ל RCA עכשיו מצאתי רק כאלה שמעבירים מן MINIPLUG ל 2*RCA אני צריך את זה על מנת להשתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול AUDIGY 2 ZS שם כתוב שצריך כבל מעבר כזה... היכן ניתן למצוא כבל כזה? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים