אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית lg שקניתי ב 200 דולר בדיוטי פרי והיא באה עם חמישה רמקוךים וסאב יש אפשרות לחבר אותה למחשב שלי? ואם כן מהו החיבור שאני צריך. תודה.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב. במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח תוכנה או כשהדפדפן מעלה אתר, יש הפרעות קשות בווינאמפ. התקנתי כבר פעמיים את הדרייבר וזה לא עזר. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אחרי שנאלצתי להתקין מחדש את החלונות (98SE, HEB enabled), ובעקבות זאת את הדרייברים לכל החומרות. המפרט שלי: מעבד AMD Athlon XP1.8Ghz, FSB 266 לוח אם GigaByte AMD 7VRXP - AC97, לצערי - rev 1.0 זיכרון DDR-RAM Kingston 256MB, PC-333Mhz כרטיס מסך GeForce 4 MX440 nVidia DD64MB+T.V רמקולים + סאב Creative 2.1 Cambridge Inspire2400
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשאני קונה רמקולים למחשב הם באים כולם לחיבור אחד שמתחבר לכרטיס קול? או 6 חיבורים?? ובאותו נושא... אני יכול לחבר איכשהו 5 רמקולים שונים וסאב למע' 5.1?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רשתי נגן מסוג iriver h340.. ויש לי מס' שאלות...איך אני מעביר תמונות מין המצלמה <שהיא אגב canon a80> לנגן?.. העברתי קובץ טקסט והוא לא קורא לי אותו והוא בפורמט TXT..מה לעשות? תודה מראש לכם העונים!...וסוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הידיעה שפרסמתם באתר[על הלוגיטק החדשים] התחלתי לחשוב על איזה משטח הכי מומלץ לשים את הסאבוופר? עד כמה זה משנה? מה עדיף - משטח פרקט, רצפות, או מתכת בכלל? תודה מראש, אבי.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה למחשב. ברשותי מסך samsung T220 הרגיל לא עם הHD. כרטיס מסך 8800GT - הוא לא פונקציה פה.. אני יודע אבל רציתי לציין.. איזה כרטיס טלוויזיה יהיה האופטימלי ביותר - אני רוצה לחבר לכרטיס ממיר YES ולראות דרכו בעצם טלוויזיה. אם יש מצב לכרטיס עם שלט - אשמח. האם האיכות תיפגע עם כרטיס הטלוויזיה ? כדאי לי לקנות כבל מיוחד מהכרטיס טלויזיה למסך ? תודה, בבקשה תפרטו מפרט של הכרטיס ויכולות בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-