עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adir221,

אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by switchman,

XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Started by Madridista,

החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by DXT,

אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כרטיס קול creative awe 64 bit - כמובן שזהו כרטיס קול עתיק אך טוב! האם האיכות שלו טובה יותר משל creative vibra 128 הפשוט אך החדש יותר או האם הכרטיס נחות יותר ובגלל שהוא יושב ב ISA הוא יאט לי את המחשב (מדובר על pentium 3 733 ) והביצועים ירדו. בברכה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by DXter,

הרגע קיבלתי אותו! חח איזה מגניב לי קיצר אני מדפדף בחוברת הוראות ואני לא מבין משהו... איך נעשית העברת הקבצים? כי הבנתי מפה וגם מהמוכר שזה "כונן נייד" ואני יכול פשוט לעשות העתק והדבק לתיקיות והקבצים שלי אבל בחוברת כתוב שצריך עם התוכנה כי זה הופך את זה לפורמט MU3 או משהו כזה... איך מתבצעת העברת הקבצים? (אם אפשר..אז אותה שאלה בקשר לנגן H10 של IRIVER)

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Bagheera,

האם מישהו הצליח לחבר טלוויזיה בעלת כניסת HDMI למחשב עם יציאת DVI-D אני מנסה לחבר X600PRO לטלוויזיית LCD דרך כבל DVI Dual-Link באורך 10 מטר וממיר DVI->HDMI אבל או שרואים תמונה והיא מאבדת את ה Sync כל כמה שניות או שהתמונה לגמרי הרוסה מלאה בריבועים ירוקים וארטיפקטים. אם אני מחבר למחשב מסך אנלוגי רגיל במקביל בשביל לנסות לשחק עם הקטליסט המסך האנלוגי לא נדלק והתמונה נעלמת לגמרי מטלוויזיית הLCD. לפעמים אפשר להריץ את שניהם ביחד אבל גם אז שניהם מאבדים Sync כל כמה שניות. האם למישהו פה יש עצה? או ניסיון עם חיבורים כאלה? מדובר בטלוויזיית LCD 32" של FujiCom (מותג מדבקה) אבל לפי מה שקראתי באינטרנט הבעיה היא כלל תעשייתית ונגרמת בגלל בעיות עם תאימות אחורה של חיבורי HDMI למרות שמספר אנ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by ~Pizza~,

שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by bluemail,

בגודל 1 גיגה לפחות מחיר לא משנה יש המלצות ???

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by SeaMonster,

אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by amisu,

קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by 246810,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by X-Style,

ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.