עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ras81,

יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות. בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הכרטיס קול שלי שהרמקולים מחוברים אליו ביציאה דיגיטלית (SPDIF). הרמקולים שלי הם ALTEC LANSING ADA890 והכרטיס קול הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO . 1. נתחיל במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/48-96.JPG יש אפשרות לשנות מ 48khz ל 96khz הבעיה היא שאני שם על 96khz אני לא מצליח לשמוע בדיגיטלי רק באנלוגי אני יכול לשמוע 96khz ,רציתי לדעת מה ההבדל בין שתיהם ולמה אני לא יכול להשים על 96khz בדיגיטלי? 2. במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/DECODER.JPG סימנתי את האפשרות השנייה ואני אכן שומע בדולבי דיגיטל ברמקולים ואני מרגיש הבדל ניכר ושאני בוחר באפשרות הראשונה אני לא שומע כול כך טוב בדולבי דיג…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by yotaman,

שלום אני רוצה לרכוש נגן DVD לטלויזיה שתומך בפורמט DIVX וכן ב-DVD-R (זאת אומרת דיסקים שנפחם 4.7 ג'יגה). כמו כן אני רוצה שהנגן יתמוך בעידכוני הקושחה שליונטוורק שיחררו לאחרונה למטרת צפיה בסרטים עם תרגום ללא סינכרון התרגום. המכשיר צריך להיות עד 600 ש"ח. עדיף 500. אפשר בבקשה המלצות למכשירים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות באיזור ה 100-150 שקל. (EARPHONES לא HEAD) השימוש בהם הוא בעיקר לנגני MP3 למיניהם (פלאפון...) תודה. עריכה : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502855 איך אלו ?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by fab2244,

שלום, אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Illuminated-Headset-Headphone/dp/B07FZQJ8PY/ref=sr_1_3?crid=YJ369GQPCWJR&dchild=1&keywords=arctis%2B5%2Bsteelseries&qid=1603205600&sprefix=arctis%2B5%2B%2Caps%2C320&sr=8-3&th=1 וראיתי שגובה המיסים שהם גובים גבוה מ17%, 33 דולר עבור מוצר של 100 דולר. ידוע לכם האם ישנה טעות ויהיה החזר או שלא? תודה רבה

10. Started by solaric,

כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by eliXir,

יש ברשותי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V440 וזוג סטנד רמקולים של JAMO. הרסיבר מחובר למחשב, לכרטיס קול של הלוח אם (ABIT NF-7), שאלתי היא אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר את האיכות של הסאונד? (הסאונד כרגע סבבה אבל אני מרגיש שיכול להיות יותר טוב).

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by Radeon38,

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ZenMaster,

חברה, לא אני צילמתי אז בלי הערות על המצלמה (או התמונות) קישור קישור קישור קישור קישור ונתונים : Size WxHxD: 2" x 3.3" x 0.7" / 51mm x 84mm x 19mm Weight: 108g / 3.8oz with removable battery Capacity: 5GB Battery Life: Up to 12 hours of continuous playtime with removable lithium ion rechargeable battery Song Capacity: 166 hours or 2500 songs at 64kbps WMA. 83 hours or 1250 songs at 128kbps MP3. Interface: USB 2.0 (backward compatible with USB 1.1) Audio Support: MPEG Audio Layer 3 (MP3), Windows Media Audio (WMA) and WAV Signal-to-Noise Ratio: up to 98dB Display: 160x104 pixel resolution, Blue LED backlit LCD עפ"י האתר mp3playersrule.com: …

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Roshos,

לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, Fosi Audio BT30D Silver 2.1 האם ניתן לחבר למחשב iMac ואיך? האם ניתן לחבר לזוג רמקולי מדף ואיך? יש כאן שני רמקולים Mordaunt-Short MS 3.10. מה הצפי מבחינת הסאונד? תודה רבה מראש.

16. Started by dxdiag,

אז ככה יש לי מסך 22 " שך LG ולא חבל סתם להשאיר אותו בחדר רק בשביל המחשב שאני יכול לראותאיתו גם טלוזיה ? אני רואה בין לבין האח הגדול או ערוץ 2 באינטרנט ..אבל זה איכות חרא טילים אז איזה כרטיס טלוזויה יש לתקציב 250 שקל ,ואיך אני מחבר לאיפה דרך אגב זה ממיר של הוט !!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by X-ShaY,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39947 הכי חשוב שהוא לא נתקע ושהוא מפציץ (אני יודע שיש יותר טובים כמו SUN DISC נראה אבל אני רוצה MP עם צורה נורמאלית.. )

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  18. טוב אז ככה ... סוף סוף החלטתי להעיף את המערכת הישנה ולקנות מערכת רמקולים נורמלית . המערכת שאני מחפש בעקרון היא בעיקר לסרטים וסדרות שאני רואה מהדיוידי ומהמחשב גם למוזיקה אבל הרבה פחות . עשיתי חיפוש קצר התקציב שלי לא הכי גבוה עד ה 700 שקל ככה ... מצאתי 3 דגמים כל אחד והיתרונות שלו אולי תוכלו לעזור לי פה : הראשון : Genius SW-HF 5.1 5000 מערכת 5.1 נראת חזקה 150 RMS לפחות יתרון טוב יש לה שלט יציאות למחשב ודיוידי קישור לנתונים: http://www.geniusnet.co.uk/produktdetail.php?ID2=112&ID=41&ID3=472 המערכת השניה : MicroLab X-23 5.1 גם כן 5.1 מסך LCD שלט 99RMS עם יציאות נוספות קישור לנתונים : http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x23.htm המ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by WarSoul,

שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. Started by Or ei,

הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karma בקשר לביקורת של המכשיר. הייתי מדגיש כיתרון את היכולת לנגן OGG ו FLAC (הנגן היחידי בשוק שיכול), כמו כן, לא הוזכרה בכלל אופצית ניגון ה GAPLESS שלו, שהרבה אנשים רוצים את זה (במיוחד לנגן סטים אבל לא רק), והוא הנגן היחידי שיכול לבצע זאת.... כמו כן, לגבי בעיות אמינות של המכשיר, קראתי במספר מקומות שהוא עושה בעיות, בדגם הזה הבנתי יש בעיית אוזניות, בדגם אחר המכשיר ננעל הרבה, בדגם אחר יש בעיה עם הדיסק (לדוגמא http://features.slashdot.org/article.pl?sid=04/10/09/1813228&from=rss ).... יש לזכור כי זה המכשיר HDD הראשון של RIO והוא קיים מספר שנים (דבר שלא ציון בביקורת), דבר שיכול להסביר את הבעיתיות שלו.... כמו כן, היה שווה להזכיר ש …

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by d30DK,

יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by koja,

יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by סהר,

אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.