אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מצטער על הלחץ אך יש לי הזדמנות היום להזמין מערכת טובה למחשב. יש לי כיום לוג'יטק X540 אם אני לא טועה. 5.1 מערכת היא אחלה והכול אבל הרמקולים האחוריים עלובים ביותר. חשבתי על Z5450 או Z5500. ההבדל בין השתיים 100 שקלים כול. הZ5450 עם רמקולים אחוריים "אלחוטיים" המשתמשים בסוללות ולכן אני חושש שהאיכות תיהיה כזו... ההספק נמוך בכ200 וואט מהמערכת 5500 שאליה אני יותר נמשך,אבל אתם יודעים מה אומרים-יותר משוכלל יותר טוב (וגם יותר יקר בלעיתים מהמקרים ) אשמח לחוות דעת מעוניין להזמין אפילו עכשיו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת איזה סוג חיבור יתן את הפרדת הצלילים הטובה ביותר במכשיר DVD שמחובר לרסיבר קולנוע ביתי. קואקסלי, אופטי, או אנלוגי 5.1 ? יחד עם סוג החיבור אני מבקש המלצה לכבל איכותי מאותו סוג במחיר של על 150 ש"ח. בנוסף כרגע ברשותי רסיבר קולנוע ביתי שמחובר ל-4 רמקולים בלבד, האם לאחר רכישת סנטר וסאב אתם ממליצים לחבר את כל המערך ליציאות של הסאב ואת הסאב בחיבור דיגיטאלי, או כל רמקול בנפרד ליציאה הישירה שלו במגבר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיוידי DIVX ויש לי התלבטות בין שני הדגמים xoro HSD 2100 http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=34 kiss dp 1100 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=4 ראיתי שהKISS לא תומך בGMC, QPEL והXORO כן, למרות שאני לא כ"כ יודע מה זה.. משהו עם גירסה של DIVX.. ושהKISS תומך ב1080i קיצר מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פלזמה לLCD?? פלזמה של 42 אינץ' עולה 6900 שקל LCD 32 אינץ' טוב עולה גם 6900 שקל בערך לא עדיף לקנות כבר פלזמה 42 אינץ'?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האוזניות שבאות עם הSansa הם InEar, הם דיי טובות אבל הצליל שלהם יותר מידי עמוק לדעתי, כאילו שומעים מרחוק. האוזניות האלה של סוני עדיפות? 65 שקל בבאג. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2318&ser=1 רציתי לקנות סנהייזר MX300/400 אבל יש רק באינטרנט ואני מעדיף מחנות. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאלו שלא זוכרים מה זו בכלל קלטת אודיו - שאלתי היא - הכיצד אני ממיר קלטות אודיו לCD? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה יצא לכם להתרשם מ-LCD של חברת Fujicom? זו סתם חברה סינית אבל יש לה מחיר ללא תחרות ונתונים גבוהים + שנתיים אחריות. אני מעונין לקנות אותה (דגם FC3240) אז אודה אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע בייתי לסרטי DVD וקצת מוזיקה DVD כבר יש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-