אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום , החלטתי לקנות mp3 של Sandisk 1GB . עכשיו אמרו לי שיש לו חרא אוזניות . אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן ( לא זוכר איך קוראים להם ) במחיר של עד 200 שקל . אמרו לי שסידרת MX טובה באוזניות בתוך האוזן . אני אשמח אם תביאו לי דגם של אוזניות, ואם אפשר אז גם חנות שאני יוכל לקנות ממנה את הדגם הזה . תודה .
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ודי קריטי לי סביבה מנותקת מרעשים (מוסיקה בקצב קבוע כמובן לא נחשב רעש). בנוסף אני נוסע לא מעט ברכבת שזו סביבה יחסית רועשת עם 20 אנשים שמדברים בפלאפונים בו זמנית. כרגע אני משתמש באוזניות פשוטות ועל מנת להתגבר על רעשים אני פשוט שומע ב-volume גבוה. אז אני שוקל להשקיע באוזניות יותר מקצועיות. קראתי קצת באינטרנט על כל מיני סוגי אוזניות בדגש על noise cancelling אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצה על דגמים. רשמתי שהתקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל אם יש אוזניות מספיק סבירות ב-500-600 ש"ח אז אני מעדיף. אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב אם תהיה סיבה הגיונית. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום... חשבתי על זה ואם אמצא את זה אני לא אצטרך לקנות את הiriver שאני מתכנן עליו... אני מחפש אוזניות עם אפשרות להעברת שירים (או סתם כפתור או שניים לכיוון) ורצוי(לא חייב) שליטה על עוצמת הקול... עכשיו אני מוכן גם לשדרג את המחשב אם תמצאו לי בטכנולוגיית bluethooth אבל שיהיה סטריאופוני ולא אוזנייה אחת... בלי הגבלה לתקציב... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב לשימושי מוזיקה, משחקים, סדרות ... התקציב שלי הוא בערך 200-250 ש"ח, יש מקום להתגמשות אני לא צריך מיקרופון מובנה, יש לי במצלמה. אין עדיפות לחברה ספציפית, רק שיהיו איכותיות. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות בתקציב של 300 שקלים דרישות: פתוח קשת לא בתוף האוזן. השימוש העיקרי: מוזיקה שחורה עם באסים כבדים דגש על ביטים וגם שימוש כבד בסרטים וסדרות עם סראונד. לא משנה לא החברה. שהיו נוחות ולא אחרי חצי שעה יכאבו לי האוזניים. שיהיה חיבור גם לMP3. שיהיה כפתור לווליום כי אני מחבר אותם לכרטיס קול במחשב. תקציב כאמור 300 אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מדי. תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב ויום אהבה שמייח לכולם קניתי היום את הכרטיס סאונד X-FI XtremeMusic (שלא קיבלתי איתו אף מתאם ליציאה אופטית,אני אמור לקבל משהו,מתאמים,כבלים?) קיצור,עד עכשיו השתמשתי באוזניות 5.1 USB וחשבתי שהן עובדות דרך המשאבים של הכרטיס קול ובסוף טעיתי. יש להן טכנולוגיה משל עצמן והן אפילו לא צריכות כרטיס קול בשביל לעבוד.כלומר,אין שיפור בסאונד כשאני משתמש באוזניות הללו ): עכשיו נוספה לי עוד הוצאה של אוזניות, אני מעוניין באוזניות 5.1 (שבאמת יתנו סראונד 5.1) בחיבור רגיל,ישר לכרטיס קול. אני מעוניין באוזניות: בעיקר למשחקים ולסרטים 5.1. איכותיות. מגיעות לעוצמת סאונד גבוה. עשירות בבאס,שלא יזייפו כשאני מגביר את הבאס(באס זה החיים שלי ..). עד 450 ש"ח. והכי חשוב לנוחות,שיתלבשו על…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. איני אודיופיל לכן לא מחפש משהו מעולה והתקציב בהתאם. השימושים הם ממש קצת מהכל - משחקים, סרטים, מוזיקה (כן, גם MP3). דברים כמו מיקרופון מובנה, בקרת עוצמה וכבל ארוך שאפשר לקפלו הם בונוסים אך ממש לא חובה. מה שכן חשוב הוא שהאוזניות תהיינה נוחות - מספיק גדולות לעטוף את האוזניים ולא ללחוץ עליהן, יושבות היטב על הראש, עם קשת נוחה (עדיף כזו שניתן להתאים). מבחינת מימדים - הייתי מגדיר את האוזניים שלי כבינוניות פלוס והראש גדול מינוס. לשם הדגמה - כרגע יש לי Sennheiser HD202 ואני בהחלט מרוצה מהאיכות, אך ממש לא מהנוחות. אחרי כחצי שעה - שעה הן כבר לוחצות על האוזניים בצורה מכאיבה. כנראה שילוב של כריות אוזניים לא מספיק גדולות וקשת מאוד קשיחה, צרה ולוחצת. זה מה שאני רו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות BT (בהכרח BT כי אני רוצה לחבר אותם לנייד) לשימושים הבאים: סקייפ (דרך הלפטופ והסמארטפון). שיחות טלפון דרך הנייד. לשמוע מוזיקה דרך הנייד. לשמו מוזיקה דרך ה DESKTOP בבית/בעבודה. וגם לסדרות דרך DESKTOP בבית. חשבתי על האוזניות הבאות: אתר יצרן ביקורת מכירה לגבי תקציב - אני מחפש משהו עד 200 שקל. חשבתי במקביל לקנות גם אוזניות אלחוטיות (לא BT) יותר איכותיות לסרטים וסדרות), אבל אם יש משהו BT שהוא ממש איכותי גם לשימושים האלה אז אני אשקול להעלות את התקציב. מה אתם אומרים? נ.ב. יש לי דונגל BT ישן ופשוט בDESKTOP בבית. האם אני אצטרך לקנות משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות קטנות (Earphones בניגוד לHeadphones) באיזור 200-250 שקל אבל אם יש משהו מעניין מעל או מתחת הייתי רוצה לדעת. גם מקום להזמין ממנו יהיה נחמד. אם סוג המוזיקה חשוב, אז זה בעיקר לקלאסי וישראלי, 160 קב"ש MP3 או 1378 קב"ש WAV. רק משהו אחרון, אני אחזור לת'רד הזה רק מחר בבוקר או ביום חמישי עוד שבועיים (11-3, למי שמכיר), אבל להגיב בכל זאת...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב ). אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG. אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear - שנכנסות לתוך האוזן וחוסמות רעשים חיצוניים, דוגמא: http://www.androidguys.com/2011/04/06/headphones-earphones-earbuds/screen-shot-2011-04-05-at-2-08-54-pm/ אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר, אבל אין לי מושג אילו אוזניות כאלו נחשבות איכותיות הכי חשוב לי שיחסמו כמה שיוצר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה והאם קיימות מידות (לאוזן גדולה אוזן קטנה...)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר שהmm 30i של סנרהייזר שהיו ברשותי קרוב לשלוש שנים נפחו את נשמתם האחרונה, אני מחפש אוזניות חדשות - חשיבות לתדרים נמוכים, אם אפשר הדגשה בבאסים זה יהיה מצוין - noise cancelling באוזניות חשוב לי, אך במידה ולא נכנס בתקציב אפשר גם אוזניות שנכנסות טוב לאוזן כך שהן מנטרלת רעשים באופן פאסיבי ( כמו הmm). - כמובן שאפשר לרדת במחיר מכיוון ונראה לי שהפרזתי, וניתן להזמין מחו"ל במידה וההפרש מצדיק זאת, אבל פחות מתאים מmassdrop כי אני כרגע ללא אוזניות. חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כולם!! אני לא כל כך מבין באוזניות ואני רוצה לקנות הפעם אוזניות איכותיות שבאמת התמורה למחיר היא מקסימלית. חובה שהאוזניות יהיו IN EAR, וכמו כך התקציב מתחיל ב300 עד 350 שח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-