עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by IG,

הי, ברשותי אוזניות של סנהייזר- MX550 עם הבקר ווליום הקטן הזה שנמצא כמה ס"מ מתחת לפיצול של האוזניות... אני מניח שכל הבקרים האלה בנויים על אותו העיקרון לכן כל דגם האוזניות לא ממש משנה... לשאלה: אני רוצה להוריד את הזבל הזה. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מעצבנות בסגנון של פלאג לא תקין... ווליום שונה בכול אוזנייה, חוסר מגע... מעצבן. אני מתכנן להסיר אותו ולהלחים את החוטים (אולי אפילו להעריך קצת את הכבל עם הכבל של האוזניות של המיזו שיש לי), והשאלה שלי היא אם הכבלים שם הם כמו באוזניות רגילות- פלוס ומינוס לכול אוזניה או שיש לבקר הזה איזה חוט נפרד או משו...אני רוצה להיות מוכן לניתוח לפני שאני חותך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by nadaw,

שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. מה קורה? קניתי לאחרונה טלוויזית LED חדשה 32 לחדר וכדי לתלות אותה לקיר השתמשתי בזרוע מדגם Sansui SN 234WM הבעייה שלי היא שעכשיו אין לי איפה לשים את הממיר YES TOTAL.. עד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזית CRT ענקית ופשוט עמד עליו. עכשיו בגלל שזה LED זה דק מדי. הבנתי מהמתקין שיש אפשרות לקנות תוסף לזרוע שקניתי שמתחברת מלמטה וזה בעצם מחזיק את הממיר. מישהו יודע איפה קונים כזה דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by xDa,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות יחסית עד 500 שקלים. בעיקרון לאנדרואיד גלקסי 5,שיהיה מיקרופון ואפשרות שליטה על שירים ושיחות.(לא הכי חשוב אבל רצוי.) אפשרי On ear או In ear,אחד מהשניים. כרגע Over ear לא מתאים לי בתור חייל. בהתחלה חשבתי על אלה: http://smsaudio.com/products/street-by-50-on-ear אבל קיבלתי המלצה חמה לא להתקרב,שהם גם לא תאומות אנדרואיד. האם זה נכון? בקשר לסיגנון מוזיקה,אני שומע כמעט הכל מהכל. אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by intel suck,

אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by magimag,

שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.

14. Started by shibby15,

יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pelo911,

בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4906 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by zWUUPEAPE,

בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by adirnasri,

שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. טוב יש לי שני אופציות לקנות את ה x-530 בארץ אשר עולה לי 600 שקל או ! לקנות בחו"ל את ה z5300e שעולה באמזון 146 דולר + 40 דולר משלוח, אבל אני לא בטוח מאה אחוז בקשר למחיר המשלוח זה קצת נשמע לי מוזר שזה כזה קצת שיוצא לסיכום 840 שקל ובארץ המערכת עולה 1600 שקל!! שזה המוןן וההבדל בין המערכות הוא 280 וואט מול 72 :ס איזה רמקולים יותר כדאי לקנות לפי דעתכם?? תודה הסתדרתי בסוף

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by aviram20,

יש לי ביטס ורק עם האייפון של חברה שלי הם עובדות יפה יש לו כרטיס קול מעולה .. מזה הדבר הזה ? יש לי גלאקסי נוט שמשאיר לו אבק חוץ מהכרטיס קול המאפן שיש לו שלא שומעים כלום בו. אני מחפש כרטיס קול רציני שיתן מענה להם גם בחיבור למחשב כי אני ממש בבעיה . אני שונא את המכשירים האלה ואני בקרוב ימצא את עצמי עם אייפוד מה שלא בא בחשבון בכלל כי אני שונא את המכשירים הללו.. אני צריך כרטיס קול פנימי וטוב .. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  24. חשבתי לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס קול - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 ורמקולים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2854 אין לי הרבה מקום על השולחן ל-Subwoofer, ורציתי לשאול האם ניתן לכבות אותו והאם תהיה פגיעה רצינית באיכות הסאונד. עוד שאלה, מעט מטופשת, מה משקל הרמקולים והסאב? האם לדעתכם זה בטיחותי(לרמקולים) למסמר/לקדוח משטחים בקיר?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by elad-k1,

זקוק למדריך להאצת האימול בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.