אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה Marantz דגם FX32LC II קיבלתי את הטלויזיה עם מעמד שמחברים אותו עם ברגים. העיניין הוא שאני לא מצליח לחבר את החרא הזה לטלויזיה. אין שם איפה לחבר את הברגים. אין לי איך לדבר עם הבעלים הקודמים לשאול איך הם חיברו. וחיפשתי ברחבי גוגל פתרון לבעיה - ולא מצאתי. אם יש למישהו מושג, או שיש איזה מקום שאפשר לבדוק איך עושים את זה, אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן תנו לי לספר את סיפורי, ורק לאחר מכן לקפוץ עם הצעות: לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מערכת 4.1 ג'נרית, של החברה WINNER...להפתעתי- איכות הסאונד של המערכת הזו היא ללא פשרות, והחלק היותר מצחיק הוא- שלא נתקלתי באף מערכת עם העוצמה, הבאס והאיכות של המערכת שיש לי. [ראיתי מס' מערכות של Creative, של JBL והיחידה שהתעלתה על שלי היא מערכת של BOSE...], קצת מפתיע בהתייחס לכך שזה מערכת ג'נרית... בכל מקרה, לאחרונה המערכת שלי התחילה לחרוק...במשחקים ובסרטים הוא "מורידה" צלילים, כאילו לא היו היו ועוד כל מיני בעיות מוזרות, ומכיוון וגם ככה בא לא להשתדרג [יום ראשון קונה מסך LCD רחב 20" ;D ], החלטתי שאני רוצה להחליף גם מערכת. התקציב הוא 300 ש"ח, ואני מחפש מערכת 2.1 או 4.1 טובה, עם עוצמה, עם…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלו לכולם! התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ומשום מה הווינדוס החליט לפנק אותי ולהביא לי מערכת 5.1. אני חיפשתי ועברתי על כל המחשב אבל אני לא מוצא את האפשרות לשנות מ 5.1 ל2.1. 5.1 מתבטע בכך שאני לא שומע אנשים מדברים בסרטים בעוד שאת שאר הקולות אני שומע מצוין.(כנ"ל VOIP משחקים) יש לי רמקולים 2.1 והבעיה נמצאת גם בשימוש באוזניות. יש לי כרטיס קול מובנה פשוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth לשיחות טלפון, בנסיעות, הליכות וכו. חשוב שיהיו איכותיות, שישבו מצויין על האוזן, בידוד רעשים וווליום גבוה. עדיפות לטעינה אלחוטית וסוללה ארוכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה אולי מוזרה ואודה מאוד לעזרתכם. ברשותי מחשב שדרך כרטיס מסך ( עם דרייבר מעודכן ATI RADEON HD2600XT) מחובר לשני מסכים. מסך מחשב כמסך ראשי ומסך טלויזיה (sony 32v5500) כמסך משני - (חיבור דיגטלי - DVI מצד הכרטיס, HDMI מצד המסך) המחשב לרוב דלוק, והרעיון הוא להדליק ולכבות את שני המסכים לפי הצורך. הדבר עובד - (ובינתים מעולם עבד) נהדר עם מסך המחשב. הבעיה היא עם מסך הטלויזיה. שם כפי שיש לעשות חיברתי והגדרתי את כל הגדרות החיבור למחשב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את הטלויזיה כאשר המחשב כבר מופעל, ברגע שהטלוזיה מוגדרת כמחוברת למחשב אני מקבלת מסך שחור. (כמובן שאני יכולה להעביר לחיבור הכבלים ואז לצפות ללא בעיה) כרגע, כדי שאוכל כן לראות את המחשב דרך הטלויזיה, עלי להדליק …
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
בחלק ממערכות רמתולים כתוב שהם כוללות Dolby Digital Decoder , בחלק כתוב Ac-3/DTS ready ובחלק לא כתוב כלום מה המשמעות של הדבר? חייבים שיהיה Decoder ברמקולים או שאולי כ.קול למשל יכול מבצע את העבודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנויות באיזור המרכז\ירושלים שאני יכול לבדוק את הPX200 של סנהייזר יש חנויות כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, DVD קורא DIVX (ועוד כמה פורמטים נוספים) - קורא AVI...? אם לא מה זה אומר שהוא קורא DIVX - איזה סרטים (פורמטים) זה יודע לקרוא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחפש נגן mp3 1 גיגה שישמש אותי גם כ-diskonkey יש חשיבות למהירות העברת מידע. בדקתי מספר דגמים והם עובדים לאט (250 מגה ב 3-6 דקות למרות שהם מוגדרים usb2). הייתי מבקש המלצה לנגן שמעביר מידע במהירות גדולה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי עדיפות לאוזניות IN EAR אך אם אין אוזניות כאלו מחברה נורמלית אסתפק בEAR CLIPS וחוות דעתכם על האוזניות הנ"ל http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=14234 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5956&Cat_Id=66 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=13599
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-