עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bishop1,

שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sooliman,

בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JSK,

שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dolevco,

שלום לכולם,אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב .שימוש הרמקולים יהיה בעיקר למוזיקה (טראנס\האוס) ומעט לסרטים ומשחקים. יש את אלו: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=companion3&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=77&aff=Zap〈=HE או את הרמקולים הללו: http://www.testfreaks.com/pc-speakers/harman-multimedia-soundsticks-ii/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 אלו רמקולים דיי ישנים,אבל אם הם באמת באיכות גבוהה ומספקת אשמח לקחת אותם. החדר שלי הוא 3.5X4.5 מטר,הרמקולים ממוקמים בפינה של החדר לכיוון המרכז,האיכות צליל ממש ממש חשובה לי. הז'אנר שאני מאזין לו דורש באס טוב. אשמח מאוד שתמליצו לי על רמקולים אחרים שמתאימים לדרישות שלי ואודה מאוד אם זה יהיה מלווה בקישורים. אשמח אם תמ…

• 50 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח. כרטיס מסך עדיפות ל nvidia pci-e כרטיס ממוצע + רק שיתאים לחיבור ק"ב. כרטיס קול מינימום 5.1 וכמובן שיתאים לחיבור לרסיבר. דיסק קשיח כמה שיותר שקט כמובן ועם זאת, שיהיו לו ביצועים טובים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Pika007,

שלום לכולם לצערי המערכת שלי עד היום, Microlab FC861 מצוינת, קצת התפגרה הודות לחברת החשמל- הייתה הפסקת חשמל, מעגל ה ground loop בספק כנראה הלך, והתוצאה היא זמזום טורדני מתי שאמור להיות שקט, זה מחרפן לי את השכל ואין סיכוי שאוכל לישון עם זה בחדר. אני לא מכיר מישהו שיכול לתקן את הבעיה, אז מה שנשאר.... זה לקנות רמקולים חדשים. למישהו יש המלצה על 5.1 טובים באותה מידה (או יותר) מה 861, ואם קיימים- אז עם כניסת TOSLINK בנוסף ל 3.5? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by NoobPCUser,

מחפש לצפייה בסרטים מהטלוויזיה, תקציב 200, אפשר לחרוג ל300. 1. צריך אחד שיוכל להתחבר לרשת האינטרנט שלי בעזרת WIFI. 2. יש בANDROID תמיכה בכונן תקליטורים? יש לי הרבה מאוד דיסקים ולכן אני רוצה לחבר אחד חיצוני כדי לצפות בסרטים. 3. ANDROID STICK עם שלט, או אם קיימת תמיכה בעכבר או מקלדת? 4. לפחות כמה חיבורי USB למצויין למעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ori-silver,

אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by פולי הקנטאור,

יש לי אוזניות אודיו טכניקה M40X שאני מחפש בשבילהן DAC כי השמע חלש מדי וגם כי אני רוצה לשפר את איכות הסאונד. הדרישות לDAC הן- מסוגל לספק מספיק כוח גם אם ארצה לשדרג את האוזניות לאוזניות שדורשות 150 אוהם ומעלה. לא גדול מדי (שיהיה אפשר לשים על שרפרף). איכות סאונד טובה. עם אופציה לסראונד באוזניות. כדאי- גלגל לשינוי עוצמה נחמד אבל לא מאוד משנה- אפשרות לחבר גם רמקולים. יפה (נגיד צורה מעניינת או צבע אדום נחשב מבחינתי יפה). החיבור לאזניות לא מאוד משנה כי יש לי מתאם. אני לא יודע כמה זה אמור לעלות לכן אשמח לקבל סדר גודל ומספר המלצות לרמות מחירים שונות. מוכן להזמין מאמזון אם יש ממוכר אמין. תודה מראש לכל העונים.

11. Started by Zeev86,

היי. כרגע אני משתמש ב-DAC של FiiO אבל לאחר כמה פעמים שהוא נפל, הפלסטיק השתחרר והלוח יוצא החוצה (ביחד עם אור לד מוגזם, אבל היי, מוצר גיימינג ללא לדים?). אני מחפש DAC איכותי ושלא ישבר לי אחרי כמה נפילות. חשבתי ללכת על Sennheiser GSX 1000 אבל מביקורות שקראתי באמאזון רושמים שזה מעולה לגיימינג, אבל סרטונים ב-YOUTUBE צריך לשים עוצמה על 100% וגם אז שומעים חלש. יש למישהו עצה על איזה DAC ללכת? תקציב נע בסביבות המוצר שנתתי כדוגמא.

12. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by matan007,

להבנתי אם השימוש שלי הוא מוזיקה בלבד, עדיף לי מבחינת איכות ומחיר dac על פני כ.קול. במידה וההנחה שלי נכונה (אם לא תסבירו) מבקש לקבל המלצה לdac מתאים עד 200 שקל. כאמור עבור מוזיקה, ייתחבר לרמקולים SOLO7C. כרגע עם כ.קול מובנה בלוח אם. אך במידה והבדל האיכות מינורי, נא להאיר את עיניי.. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Chymes,

בסופו של דבר החלטתי לרכוש טלוויזיה 21 אינץ' משומשת ו-Divx Player. עכשיו נשאר רק לבחור את הנגן. אינני רוצה משהו איכותי במיוחד, כי מדובר במכשיר שאקח לצבא. לצבא אף פעם לא לוקחים דברים יקרים כי גונבים/ שוברים ואז חבל על הכסף. אני רוצה משהו בינוני+, שלא עולה יותר מ-600 ש"ח. גלשתי לאתר olsale וראיתי נגנים רבים: חברת Lenco http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7389347&type=1&product=1&category_name=DVD3 APEX DIGITAL http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7391188&type=1&product=1&category_name=DVD3 Xennon http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7114617&type=2&product=1&category_na…

15. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bd,

מחפש DRIVER לכרטיס קול הכי פשוט [זה לא בשבילי לכן אני לא יודע איזה דגם] וזה למערכת XP ומשום מה המערכת לא זייהתה הפעם את הכרטיס קול אפשר של החברות המוקרות שמוכרות מחשב עם כרטיס קול.....? Sound Blaster

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by afik zach,

אני מחפש DVD שתומך בUP-SCALE ליצאת Component היחדי שמצאתי זה KiSS DP-1100 אבל הבנתי שהוא לא מדהים לפי הביקורות ויש גם את שני אלה שלא הבנתי אם תומכים בזה toshiba SD770 Pioneer DV-490 בקיצור אני ישמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by zilbermm,

חשבתי על ה LENCO 3453 איך הוא? יש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by SmurFin,

יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by Kitt0s,

שלום חברים וחברות, הדיוידי הישן טיכו שיש לי כבר שבק חיים... בכלל לא הייתי מרוצה ממנו ורק חיכיתי שימות חח.. אז הגיע הזמן לקנות DVD חדש. הכיוון הוא DVD קורא DiVX במחיר סביבות ה-300-400 שקל.. שקורא את כל סוגי הכתוביות (sub + str + txt יספקו אותי). נתקלתי בDVD של חברת KiSS שאומרים שהיא בין הטובים בעסק.. DVD KiSS DP-1000 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=1 מה אתם אומרים? הוא שווה את ההשקה של ה150 שקל?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים