עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, במחשב HTPC המחובר למגבר שבו יש רק כניסות HDMI חושב לחבר אחת מהאופציות הבאות - Nvidia Geforce GTX 580 Asus Z77 + Intel 3770K HDMI out כרטיס סאונד שאקנה עם יציאת HDMI מטרת המחשב היא בעיקר סרטים ומוזיקה, מהו המקור הכי טוב לסאונד במקרה הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satlan,

חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Tomerico,

שלום, לפני כשבוע אמא שלי קיבלה רכב ליסיניג חדש מהחברה, מאזדה 3 (מהדגם החדש) יש כניסת AUX - PL 3.5mm ליד בלם היד, יש בידי כבל PL 3.5mm זכר-זכר, אבל שאני מחבר בין כניסת ה-AUX ל-iPod איכות הסאונד לא כ"כ טובה.. רציתי לדעת אם יש איזה כבל מומלץ במיוחד בשביל להשיג איכות טובה? ציפוי זהב/פלטינה/יהלומים? או משהו בסגנון.. תודה מראש, לדוגמה, מה יותר מומלץ? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/719 http://www.e-buy.co.il/pl_product~linein~5038~4851.htm

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by FinaLMakeRr,

כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי. לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי: AV8-3rd Eye eVGA e-GeForce 6800GT *מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך. אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000 כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב. 1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות... 2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו. 3. ביחס לכרטיס הקול…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. יש לי כרגע סאבופר שהוא משמש כמו רסיבר קטן. אליו מתחברים עוד 4 רמקולים קטנים, ומהסבופר יוצא קבל כזה לכרטיס קול במחשב. אנ י יכול לחבר פשוט את כול 4 הרמקולים ישירות לדיוידי שלי? כי ניסיתי לחבר ל 5.1 והיציאה מתאימה אבל לא שומעים כלום. אני מעוניין לחבר רמקולים ללא רסיבר אוו משהוא ולפי מה שאני יודע ל אפקס לא צריך רסיבר

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by rrt,

מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by henz12345,

ואני לא מדבר עם האלבומים שבנעוץ , אני מחפש נטו לבדיקת מערכת . תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by vourt,

הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!

14. Started by barrab,

סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jeyjey,

שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. שלום חברים, שאלה למבינים: יש לי בבית סטרימר מדגם S905W הבעיה: כשאני מנסה לצפות בווידאו / סרטים בצפייה ישירה, ההזרמה לא חלקה ויש המון "תקיעות/עצירות קטנות" תוך כדי הסרט. מישהו יודע למה זה קורה? כמה הערות חשובות: 1. ב- Smart TV זה לא קורה. 2. גם הסטרימר וגם הטלוויזיה מחוברים לאינטרנט עם כבל (ומקבלים מהירות הורדה של כ-50 מגה). 3. אם אני מפעיל סרט שנמצא על הסטרימר (הורדתי לסטרימר) הוא עובד חלק בלי שום בעיה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by shlomibandit,

מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by argo8866,

שלום רב , יש לי מחשב נייד ישן יחסית ואני מחפש דרך לחבר אותו למסך חדש עם יציאות HDMI. הבנתי שאני לא יכול להסתפק באיזה כבל והממירים לתצורה הזאת לא זולים כל כך. בארץ נתקלתי בזה (הכי זול שמצאתי) http://www.tronic.co.il/2249 ב DX ראיתי את זה (אחרי שביצעתי חיפוש פה בפורום) http://www.dx.com/p/vga-to-1080p-hdmi-1-3-converter-box-100-240v-ac-29769#.UzfLOvmSyJs חוות דעתכם האם המוצר עובד ? איזה איכות אני צפוי לקבל ? האם קיים פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Pac Pac Chick,

לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום ברצוני לקנות רמקולים למחשב רציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בטווח מחירים של 400 ש"ח למערכת של 2.1 [מעדיף על פני 5.1 (חוסר מקום)] תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by אלון פ,

שלום לכולם, קודם כול רציתי להגיד שזה דיי דחוף, כי אבא שלי טס מחר ורק עכשיו נזכרתי בזה.. רציתי שהוא יקנה טלווזיה חדשה בדיוטי פריי, אני חושב שמבאג דיוטי פריי. זה באמת יוצא זול משמעותית מבארץ? ולשאלה עצמה: אני צריך המלצה למסך 32" טוב ולא יקר.לפי מה שהבנתי בגודל הזה לא חייבים FULL HD כי אין ממש הבדל בגדלים האלה בין FHD לHDR. זה נכון? אני ארגיש הבדל בין FHD לHDR? אז אני צריך המלצה למסך 32", לא יקר מדי, HDR, ואם אפשר נטייה לחברות מוכרות כמו טושיבה וכו. תודה רבה לעוזרים! אלון

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by mena,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות ב200-250 שקל למוסיקה ? מכל הסוגים... עריכה:משהו שגם אפשר להסתובב איתו בחוץ... ומי יותר טובות cx-300 או ep-630?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Trooper-Flax,

קניתי את הנגן והוא מגיע אליי מחר מחו"ל וקראתי בפורום הרבה ביקורות שהאיכות סאונד לא משהו אבל מבחינת העוצמה של הסאונד, ורציתי לדעת לאחד כמוני שלא מפוץ את האוזניים בפול וויליום, אם האיכות טובה?(בלי קשר לעוצמה.)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.