עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. קניתי אותו ב 250 שקל http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QQ1900laila

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by rafi2391,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  7. היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by nucleo,

סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by 100BATISTA,

היי עשיתי פורמט למחשב וכמה ימים שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול הזה כי אין לי מושג איך בבקשה עזרו לי פה בהדרכה כלשהי :-[

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by Y-T-M,

רציתי לדעת אם הרמקולים האלה יהיו טובים לחדר בגודל 3.75x2.70 והאם הכבלים שלהם מספיקים ובכלל איך הרמקולים למשחקים שירים סרטים ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by eman12b,

יש לי טלוויזיה HD READY שתומכת ב-720P אז אם אני מחבר לה תמחשב ומפעיל סרט 1080P אז מה יקרה? כאילו אני לא אראה כלום? אני אראה שחור? או שזה יראה לי את זה ב-720P או באיכות ירודה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by 343,

המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by artyom,

אני רוצה לקנות להורים שלי מסך לחדר השינה שלהם הבעיה היחידה היא שהמסך יהיה במעבר והוא חייב להיות כמה שיותר דק הייתי בכמה חנויות בעיר ולא מצאתי שום דבר נורמאלי במחיר שפוי. אז כמו שרשום, עד 2 אלפיות (אפשר בפחות), כמה שיותר דקה (פחות מ5 ס"מ) מבחינת חיבורים שום דבר מיוחד, חיבורים סטנדרטיים (USB אופציה לא חייב) חשבתי על זו (3.5 ס"מ לפי מה שרשום) http://www.electricdeal.co.il/pl_product~32LV251Y~6~12.htm?x=1 אשמח להצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by naamani3,

יש לי כרטיס HD 4850 וטלוויזיה חדשה ואני רוצה לחבר בינהם בעזרת כבל הבנתי שאני צריך כבל DVI ל- HDMI זה נכון? רק כדי להיות בטוח זה הכבל? (מצד ימין תלחצו על "כבלים מתאמים ובקרים">"כבלים לכרטיס מסך"> הכבל החמישי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=277 אם כן מה ההבדל בין הכבל למעלה לבין הכבל הזה? למה ההבדל במחיר כזה ענק? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5915&CatCode=66 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Fighter,

כי אני צריך בשביל משהו

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by yup,

האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.