עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הרמקולים האלו microlab- a3621 ורציתי לדעת אם זה טוב להשים את הסאבוופר עד הסוף ואת הטרבל עד הסוף?או שצריך קצת להנמיך?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. החלטתי לקנות אוזניות קשת (אני לא אוהב כפתור) של Sennheiser - השאלה היא, איזה? הצרכים שלי: אוזניות איכותיות וניידות לנגן (X5L, אגב). אני מתלבט בין PX200 לבין HD497 לבין HD212... אני לא מבין כל כך כדי לפסוק, אך ממה שקראתי נדמה ש-PX200 הכי נוח כנייד (מתקפלות וכו'), ה-HD497 עם הסאונד הכי משובח, וה-HD212 עדיף בעיקר לאלקטרוני ועל כן נפסל. אני צודק? מה עדיף משלושתן? האם צריך מגבר לאחת מהן? האם עדיף דגמים אחרים מהסדרות הללו... נאמר, HD202 במקום HD212? מעבר לכך, אני מעוניין להקשיב ולנסות את האוזניות. אני רוצה לבדוק, לשמוע. איפה אני יכול לעשות את זה? עשיתי כאן חיפוש לחנויות רגילות אבל בקושי מצאתי משהו... מישהו שמבין יכול לרכז רשימה מסודרת של מספר חנויות מקצועיות (לא חובה במיוחד לא…

3. Started by YTZ,

לשם מה? תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. היי אני מחליף את הרמקולים הקיימים כי הם מקצרים אני רוצה את הרמקולים של סוניק גיר ההתלבטות היא בין דגם של האיבו 8 לאיבו 7 מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הצלחתי למצוא חוץ מעיצוב ואיזה יש שמע יותר טוב הבדל במחיר בחנות הוא 20 ש"ח יש לי עכשיו רמקולים של סוניק גיר מעולים אבל מהסדרה הישנה אז אני נשאר נאמן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by approx,

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by YAHOOGEEK,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  8. אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  9. אהלן אנשים, קיבלתי כרטיס AUDIGY2 ZS , עד כה הכרטיס הזה מצויין , אבל מה , לא קיבלתי את הבאנדל שלו (דיסקים ושאר ירקות) ככה שאין לי את המיקסר שלו וכו'... תהיתי היכן אפשר להשיג את הבאנדל\דיסקים? חיפשתי להורדה ברחבי האינטרנט - ואין. באתר של קריאטיב רק עדכונים.. אפנה לאיסטרוניקס ואראה אם יש מצב, בינתיים - לכם יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by meirdor,

ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  12. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Emin,

חיברתי ממיר ליצאית VIVO, עכשיו חיברתי רק יציאה צהובה של התמונה ואני לא יודע איך לחבר את הסאונד.. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by 343,

המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by Alex89,

אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by LaCostE,

בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  20. שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by constantine16,

shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by tupac6,

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום, קניתי טושיבה לד 32 אינץ שקוראת סרטים, כשאני שם סרט dvdrip עם תרגום מובנה או תרגום מודבק היא קוראת את הסרט יפה מאוד עם התרגום הכל מושלם, אבל כשאני שם עליה סרט hd 720 או hd 1080 אז היא קוראת לי את הסרט אבל היא לא קוראת לי את התרגום, הוא קולט שיש לסרט תרגום מובנה אבל לא מופיע הכיתוב, יותר מזה מופיעים נקודות ופסיקים שאמורים להיות בכיתוב אבל הכיתוב עצמו לא מופיע, וזה כל סרט, נסיתי כמה סרטים. שבמחשב זה קורא לי את הסרט עם התרגום מובנה בצורה מושלמת אני מאמין שבטלוויזיה אין קידודים כמו במחשב שהוא ישר מזהה את התרגום לפי הקידודים של הנגן וכו', אבל הטלוויזיה אמורה לקרוא את התרגום כמו שהיא קוראת את התרגום בdvdrip בכל מקרה, מה באמת יכולה להיות הבע…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.