אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת סטריאו די ישנה של AIWA ש יכולה להריץ MPEG1,מנגנת דיסקים רגילים,וקלטות. אני חיברתי אותה למחשב שלי (חיבור STEREO שתי ערוצים, איו יותר כניסות) כדי לנצל את הרמקולים וההספק שהיא נותנת. יש לה 2 רמקולים קידמיים,2 רמקולים אחוריים לצליל היקפי ו רמקול סנטר. אכשיו 2 הרמקולים הקידמיים נימצאים ב 2 צידי המחשב,צמודים עליו,רמקול סנטר תלוי במרכז החדר (מעל המחשב) ונאלצתי ליתלות את הרמקולים האחוריים מקדימה (באמת לא היתה לי ברירה)אחד מצד ימין של המחשב מרוחק עד סוף הקיר והשני בצד שמאל של המחשב מרוחק גם הוא עד סוף הקיר(הם תלויים בפינות החדר,איפה שקירות ניפגשים :-)) . אכשיו המערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק. השאלות שלי הן: 1. האים אני ארגיש צליל הקפי בזמן צפיית סרט או שזה ש…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מהם הרמקולים הזולים הכי איכותיים שאפשר לקנות היום ? מצאתי את אלה ב300ש"ח באופיס דיפו http://www.divoom.com.br/revo-3.asp מבחינת נתונים הם הכי טובים, הרמקולים והסאב מעץ, ויש שלט אלחוטי ותצוגה גרפית. מישהו שמע אותם פעם ? ללכת על זה ? המחיר ממש טוב לאיך שזה נראה נגדם יש את הAltec Lansing VS2421 שיש באותו מחיר של 300 ש"ח אבל קראתי שיש להם בעיות של רעשי רקע... ואם להשוות את הדגם החדש (המשולשים האלה) של ALTEC ל DIVOOM, הם ממש חלשים. מה אתם אומריןם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בהנחה ששתיהם עולות בערך אותו דבר איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד מהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס קול לא יקר עם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אני יודע שהכי טוב זה קריאטיב אבל גם הכי יקר. יש לכם המלצות לכרטיס קול לא יקר אבל עדיין נחשב לטוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן אולי לקנות כ.קול, ולאחר כמה בירורים הגעתי למסקנה ש Asus Xonar DX זה מה שאני צריך. עכשיו יש לי שאלה: האם הוא ישמיע שיפור במוסיקה ובמשחקים ברמקולים ובאוזניות שלי? Logitech X-540 ו- Audio Technica ATH-AD700. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום אבל לפי מה שהבנתי הפורום הוא גם מערכות קולנוע ביתי וגם שמע אז אם זה לא המקום בבקשה תפנו אותי לפורום הנכון. אני עובר דירה עוד מעט ואני רוצה טלויזיה חדשה לסלון החדש הבעיה היא שאני לא מבין כלום בזה. המרחק ישיבה מהטלויזיה יהיה בערך שלושה, ארבעה מטרים לכל היותר. חשוב לי שהיא תהיה באיכות FHD כמובן עם איכות תמונה טובה שתהיה חדה ושיהיה אפשר לראות בקלות גם באור חזק יחסית. טווח מחירים של עד 2000 אני מאמין אבל אני ישמח לכמה שיותר זול כמובן, לא אכפת לי יותר מדי מהאיכות חדות וכל זה העיקר שלא תהיה חרא. אני חושב שגודל מסך של בסביבות ה32 הוא מספיק אך תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לפתור איזה בעיה וכמו טמבל, נכנסתי לcontrol panel לSOUND וAUDIO CODECS והסרתי את כל ההתקנים שהיו שם (10 בערך) עשיתי ריסטרט ולא כול הקודקס הותקהו מחדש, ועכשיו אני לא שומע בחלק מהמשחקים ובסרטי DVD, מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-