אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא. אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש. חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי. תודה לכל המגיבים!
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.
-
עם כן יש דרך windows media center
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי את הVIA HD AUDIO DECK עכשיו הבעיה היא שהוא לא נותן לי באמת לבחור במה ישמעו ובמה לא... זתומרת אם אני רוצה שישמעו מהLINE הוא לא בדיוק נותן לי אלא נותן לי משהו אחר... היה לי במחשב אחר כרטיס קול של REALTEK ושם הייתה אפשרות לנתב.. זאת אומרת ללחוץ על החיבור ולבחור מה אני רוצה שהוא יהיה... ופה אין לי... האם יש תוכנת צד שלישי שיכולה לעזור לי בזה..? אני כבר ממש אובד עצות תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-nw-hd1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap הבנתי שהוא נגון ATRAC3 ולא נגן MP3 (לא תומך ב MP3)... מה זה בעצם אומר? יש למישהו ניסיון איתו? הוא שווה 500 שח משומש?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-