עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dr_drek,

קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by eyma,

היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by YTZ,

לשם מה? תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by gilgol,

אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by meirdor,

ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by dino,

אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by nir.al,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. שלום,מקווה שכאן המקום. אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב שכבר קיימת בו מערכת atp 3.האם אני יכול לחבר משהו לקבלת סאונד איכותי יותר ? אני יכול לחבר אותו לסאב באמצעות מתאם או משהו כזה (כדי שהצליל יותאם לרמקולים הקיימים) או שאני יכול לחבר אותם ישירות ללוח אם ? אם זה בכלל אפשרי על איזה רמקולים (זולים) אתם ממליצים לי,אני מאוד מרוצה מהמערכת הקיימת אבל אני רוצה לשדרג אותה במעט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Madridista,

החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by bluemail,

ידוע לי שיש משקפיים מיוחדים שאים לובשים אותם חושבים שיש לך מסך של 62 אינץ' (לא הגירסא המגדילה את מסך טלויזיה אלא מהווה מסך טלויזיה )

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by zuk666,

היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by shaygen,

אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  23. Started by yuvalkob,

חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by skuki1,

שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by scylla,

שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…

דיונים חדשים בפורומים