אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחירן בבאג 99 שקל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2904&scat=308&tcat= הנגן הוא Sansa E130 512MB, אני לא הכי מרוצה מהאוזניות שלו הנגן הגיע עם שלושה גדלים (אוזניות InEar), ובאוזניה אחת גומי בינוני אחד נעלם, לכן אני רוצה לקנות חדשות. בביקורת פה: http://playlistmag.com/products/complete/179-detail.php מייחסים לאוזניות רמה שווה-דומה לסנהייזר MX400, ואומרים ששניהם משתווים ואף עוקפים את האוזניות שבאות עם האייפוד. נראה לי אחלה, מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות עם חיבור האוזניות אוזניות בגלל שאין במחשב שלי יציאה קדמית לאוזניות. דבר ראשון- אני צריך מפצל כדי שאני אוכל לשמוע גם ברמקולים וגם באוזניות בלי להחליף את החיבור מאחורה. דבר שני- הכבל של האוזניות קצת קצר מידי בשביל להגיע מהחלק האחורי של המחשב עד לראש.. אז אני צריך גם מאריך. השאלה שלי זה האם ועד כמה השימוש במפצל/ מאריך פוגע בסאונד? וגם האם אפשר לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה או שיותר קשה למצוא אותם?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש 2 רמקולים עם איזה סאב טוב למחשב.. שיהיה באיכות סבבה הכי חשוב.. יש למישהו הצעות..?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 הכרטיס עולה 1800 ש"ח עכשו השאלה שלי מה כל כך מיוחד בכרטיס קול זה שהוא עולה כל כך הרבה כסף ??? ויש מין דבר כזה שמגיע עם השלט מין רסייבסר כזה עם לחצנים וכניסות למיקרופון בשביל מה זה ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב לקולנוע ביתי אני צריך המלצה לכרטיס קול באיכות שיספק את מה שצריך אבל שלא יהיה יותר מדי יקר עד 1000 שקל אבל לחסוך כמה שיותר אבל לא להתפשר על איכות תודה לעוזרים..
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חיברתי אוזניות למחשב מקדימה אני מפעילה שיר ואני לא שומעת באוזניות? למה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
לעשות כלום חוץ מלסגור ( end task)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תקציב... כמה שיותר נמוך תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך הכרטיס קול הזה Creative Audigy 2 ZS הוא שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-