אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני זקוק להתייעצות קלה. מדי פעם, כדי לצפות בסרטי HD על מסך גדול, אני נוהג לחבר את המחשב ל-LCD שלי באמצעות כבל VGA, ואת הסאונד אני מקבל דרך מגבר JVC שיש לי, אותו אני מחבר דרך בננה רגילה לכניסת הרמקולים של המחשב. עד פה הכל עובד יפה. הבעיה היא שאני מעוניין לשמוע את הסראונד בסרטי ה-HD שמסופק על ידי AC3/DTS/DD5.1. האם יש דרך לעשות זאת? לחבר את המגבר למחשב ולקבל את הסאונד המבוקש? כי כאשר אני מחבר לכניסת הרמקולים הרגילה אני מקבל רק סטריאו סאונד. חשבתי אולי SPDI/F או חיבור דומה שאני לא בקיא בו יכול לעשות את העבודה. למקרה שזה יסייע לכם בתשובתכם, תאמרו לי איך לברר את הדגם המדויק של כרטיס הקול שלי (כבר שכחתי) ואמסור לכם אותו. בתודה מראש, וחג שמח!
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אתמול קרתי בידיעות אחרונות כתבה גדול על נגנים. מראים שם פשוט דברים מדהימים שיהיו בעתיד ואנשים לא חלמו אפילו שיכולים להיות. קודם כל התמיכה בבלוטות שזה בטח כבר רובכם שמעתם. גם העברת קבצים ללא כבל USB. צפייה בטלויזיה, שזה קיים כבר אם אני לא טועה.....וגם....הקלטה ישירות למכשיר שצופים בטלויזיה. ומה שהיה הכי מדובר.....הוא כמובן זיכרון הפלאש. מנהל של בנדא מגנטיק יבואנית אייריבר אמר שנגני הפלאש הולכים בתוך שנה לפחות להעיף את ההרד דיסק הקיים. כאשר הוא גם דיבר קצת על נגן שאייריבר מפתחים עם 8 ג'יגה פלאש. נגני הפלאש יגיעו ל20 ג'יגה ואף יותר. גם הסוללות של המכשירים יהיו קטנות יותר ...וכך הגודל הפיזי יהיה עוד יותר קטן. בקיצור....אני מאמין שהנגנים יחזיקיו עוד הרבה הרבה זמן....והפלאפונים…
-
- 51 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני השבוע הולך לקנות מפרט חזק למשחקים .. וחשבתי למה לא לשלב אותו כבר עם HTPC .. וכך אני יוכל להקליט תוכניות .. זה המפרט: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V אשמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה איכותי ..במחיר הוגן .. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי סרט אם סאונד טוב פשוט מונמך מאוד אני רוצה להגביר את הסאונד שלו (כמו בתוכנות אודיו) בגלל שזה קובץ ווידאו אני לא יודע איך אם יש תוכנה או דרך אחרת לעשות את זה אני ישמח לדעת, תודה מראש למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחבר למחשב או לאייפוד בחדר. מצאתי את ה-ATP3 ב-150 יד שנייה או ה-VS4121 ב-140 יד שנייה.. מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למישהו יש אותם שמע עליהם או מכיר? מה אתם אומרים אני רוצה אותם שווה?? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה. סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים! לפירוט: באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד. מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין איזה איכות אני רוצה להקליט ב XDIV יש אפשרות לתת 400KBS אפשר יותר מה מתאים ואיזה רזולוציה של קופטור ממקור של PAL איכות שקיבלתי לא משהו משהו יש אתר \מוסג שמסכם את הדברים האלה ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 42 הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב בקן יחסית, המסך ישמש כטלוויזיה וכמסך מחשב בשביל חבר, אין אפשרות לחרוג מהתקציב יותר מידי , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן עברתי לyes hd והשבוע קניתי גם מערכת קולנוע ביתית. את המערכת רציתי לחבר למחשב ולטלוויזיה. בגלל שהכבל האופטי נורא יקר והמחשב שלי יחסית רחוק מהמגבר אז החלטתי שאת המחשב אני אחבר עם כבל דגיטלי (קוקס כתום) עכשיו באתי לחבר את החיבור האופטי לממיר דרך ה spdif והכבל פשוט לא נכנס הצלחתי בסופו של דבר להכניס אותו, והכל עובד ויפה, אבל הנגיעה הכי קטנה מוציאו אותו החוצה התקשרתי ליאס וכמובן שהם ישר הציעו טכנאי, אבל אמרו לי שאם הבעיה בכבל אני משלם לטכנאי אז החלטתי לוותר. רציתי לדעת עם הבעיה אצלי ואני סתם אדיוט שלא יודע לחבר חיבור אופטי, או שהבעיה ידועה בממיר הזה, או שהכבל לא מתאים או כל דבר אחר????? תודה רבה לעזורים טל!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הTV היא TV של DANTAX. החברה לא הכי מוכרת (לפחות לי ) אבל מידע קודם החברה לא הכי חשובה. חברות מוכרת כמו LG איכזבו אותי וחברות לא הכי מוכרת לא. מה שכתוב על הTV: חיבור HDMI רזולוצייה 852*480 פורמט 16:9 בהירות 550CD/M2 מרחב צבעים 1073:מיליארד זווית צפייה 180 מעלות פענח סטריאו NICAMתצוגת מסך במגוון שפות כולל עיברית טיונר מובנה (מזה?) תאימות שידורי HDMI 720P ו1080I (לא הגיוני לפי הרזולוצייה שמופיעה למעלה) הTV היא 32 אינטש. עולה 1900 שקל (המחיר הרגיל שלי עולה 2299 אבל יש לי הנחה בחנות) יש כמה דברים לא הגיוניים\שקרים, אני יודע. אבל עדיין רציתי לדעת חוות דעת... תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-